28 Mayıs 2013, Salı 10:38:47

SUNEXPRESS ÜCRETLERİ SABİTLEDİ

Uçak içi satışlarda yeni bir politika izleyen SunExpress, ürün guruplarına göre yiyecek-içeceklerde indirime giderek ücretleri sabitledi.
  • yılda 4 5 kez sunex le uçuyorum herşey yolunda gibi kabin ekibi gayet güleryüzlü anonlar çok güzel ikramlarıda iyi ewet ücretli ama ödediğiniz bilet parasıyla karşılaştırdığınızda çok uygun gibi.iç politikayı bilemeyiz ama uçuşlar oldukça iyi.kahveleri çokgüzel..
  • Yapılan haberlerle yorumlar çok farklı.Yorumları okudum da hep çalışanlar dert yanmış.Ne kadar ilginç bir durum.Acaba sizler burada yazdığınız bu durumları şirket içinde dile getiremiyormusunuz ki burada yazıyorsunuz? yada getirdiğiniz halde kimse bunları dikkate almıyor. Eğer bu yazılanlar doğru ise SXS bitmişde ağlayanı yok.
  • Sxs çalışanları öyle ki piyasanın en az ücretini almasına rağmen en verimli halde çalışıyor. Motivasyonu çözemedim, çalıanı hep beklenti içinde bırakmak olabilr. Bu şirketin eğitimi de insancıl aklaşımı da çok iyi derecede, daha da iyi olmasını isterim. Lakin gün gelip maddi beklentiler karşılamadığından kopmalar başlayınca(tek tük sinyalleri var), vereceği hiçbir söz ve para insanları durduramayacak, umarım öyle olmaz.
  • Ben bilmem tgs veya başka bir yer hizmetleri şirketini. Ben biletimi tgs den değil sun expres ten almışım bu onun sorunu
  • Bu ücretlere uçmayacağız.. Ve uçaklar ground olacak siz hala neyin peşindesiniz?.. Maalesef uzun zamandır hep küçük şeylerin peşinde bir yönetim anlayışımız var.. Vizyon dar, zayıf liderlik, kötü bir organizasyon..
  • İzmir'de kazan kaynıyor en aşağıdan en yukarıya kadar insanların hepsi farklı bir arayış içerisine girdiler.Maaşlarda ki sıkıntılardan dolayı kimsenin huzuru kalmadı.Teknik'de kime dokunsan bin ah işitiyorsun.Maaşlarda güzel bir iyileştirme bekliyor çalışanlar.Yoksa rakip şirketlere gitmenin önünü kimse alamaz.Kalkıp'da giden gitsin demekle de bu iş yürümez.Giden gider sende yerine deneyimli teknisyen bulcam diye uğraşır durursun Tekincim!
  • sunexpress ankarada ne kadar kar etsede??? Thy nin imajini cok kotu engelliyor.en kisa zamanda ana basei olan izmire geri cekilmeli ve Ankarayi birakmali.
  • Sunexpress yolcularinin en cok sikayet ettigi konu cay simit parasi degil Ankaradan yapilan ucuslarda yolcuya gosterilen tavir ve davranislardir.
  • Yonetiminiz grev sureci icin harcadigi mesai bittiyse; gelen yolcu sikayetleri, yasanan ekonomik ve prestij kayiplardan dolayi Ankaradan kendi personeliniz ve kalitenizle eskisi gibi ucmanizi bekliyoruz
  • anlamiyorum ben thy den veya anadolujetden bilet aliyorum ve karsima bu firma cikiyor.Hosteslere sordugumda neymis THY kar etmek icin taseronlasmis.Tamamda Ankarada zarar mi ediyordunuz? Kaldiki ucaklariniz pis kokuyor ve personelinizin suratlari hep asik.bir daha Ankara ucuslarimda THY yi KULLANMAYACAGIM.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, yolcuların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen uçak içi yiyecek-içecek satış fiyatlarında yolcunun avantajına olacak bir şekilde düzenlemeye gidiyor. Haziran ayı ile başlayacak bu yeni uygulama, havacılık sektöründe yeni konsept yaratan SunExpress, özel ürünler dışında, tüm uçak içi yiyecek ve içecek fiyatlarını ürün guruplarına göre 1 € (Avro), 2 € ve 3 €’ya çekiyor.

Uçak içi satışlarda devrim niteliği taşıyan bu yeni konsept ile çay, su, atıştırmalıklar ve çerezlerin fiyatları, iç hatlarda 6 TL’den 2,5 TL’ye, dış hatlarda ise 2 €’dan 1 €’ya çekildi. Bu uygulama ile SunExpress yolcuları sokakta herhangi bir kafede ödediklerinden daha fazla ödemeyecekler. 

Uygulamaya göre, alkolsüz içecekler, iç hatlarda 6 TL’den 5 TL’ye, dış hatlarda 2.5 €’dan 2 €’ya, alkollü içecekleri de iç hatlarda 10 TL’den 7.5 TL’ye, dış hatlarda 4 €’dan 3 €’ya; kaşarlı simit, simit sandviç ve açma sandviç ise iç hatlarda 10 TL’den 7.5 TL’ye çekildi. Dış hatlarda yeni satılmaya başlanan kaşarlı simit, simit sandviç ve açma sandviç ise 3 €’dan satılacak.  (Tablo Aşağıda)

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Server Aydın bu uygulama ile alışıla gelmiş anlayışı değiştirdiklerini belirterek, “Yolcuların, havaalanlarından başlayarak uçak içi satışlara kadar, yiyecek ve içecek fiyatlarının yüksekliği konusunda şikayetleri vardı. Biz de bu şikayetleri dikkate alarak bütün uçaklarımızda yeni bir uygulama başlattık. Artık yolcularımız yol kenarında bir kafede oturup soğuk bir şeyler içtiklerinde ya da bir büfeden atıştırmalık aldıklarında ne kadar ödüyorlarsa aynı parayı ödeyecekler - hatta bazı yerlere göre daha azını ödeyecekler” dedi.

“Bu uygulama ile uçak içi satışların pahalı olduğunu düşünen yolcularımız artık bütçelerine göre rahatlıkla yiyip içecekler” diyen Aydın, “Amacımız insanların kendilerini rahat hissetmeleri. Bu uygulama Türkiye’de ilk defa yapılıyor ve bununla ‘uçak içi satışlar pahalı’ düşüncesini yıkmak istiyoruz. İnsanlar artık uygun fiyatlara bilet alıp, yine aynı şekilde uçak içinde uygun fiyatlara yiyip içebilecekler” dedi.

SUNEXPRESS ÜCRETLERİ SABİTLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (26)

okuyucu ~ 11 yıl önce
yılda 4 5 kez sunex le uçuyorum herşey yolunda gibi kabin ekibi gayet güleryüzlü anonlar çok güzel ikramlarıda iyi ewet ücretli ama ödediğiniz bilet parasıyla karşılaştırdığınızda çok uygun gibi.iç politikayı bilemeyiz ama uçuşlar oldukça iyi.kahveleri çokgüzel..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flyman ~ 11 yıl önce
Yapılan haberlerle yorumlar çok farklı.Yorumları okudum da hep çalışanlar dert yanmış.Ne kadar ilginç bir durum.Acaba sizler burada yazdığınız bu durumları şirket içinde dile getiremiyormusunuz ki burada yazıyorsunuz? yada getirdiğiniz halde kimse bunları dikkate almıyor. Eğer bu yazılanlar doğru ise SXS bitmişde ağlayanı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SIkıntı ~ 11 yıl önce
Sana katılıyorum Flyman!Allah bu şirkete düşürmesin kimseyi
Khn ~ 11 yıl önce
Sxs çalışanları öyle ki piyasanın en az ücretini almasına rağmen en verimli halde çalışıyor. Motivasyonu çözemedim, çalıanı hep beklenti içinde bırakmak olabilr. Bu şirketin eğitimi de insancıl aklaşımı da çok iyi derecede, daha da iyi olmasını isterim. Lakin gün gelip maddi beklentiler karşılamadığından kopmalar başlayınca(tek tük sinyalleri var), vereceği hiçbir söz ve para insanları durduramayacak, umarım öyle olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bavul sorunu ~ 11 yıl önce
Ben bilmem tgs veya başka bir yer hizmetleri şirketini. Ben biletimi tgs den değil sun expres ten almışım bu onun sorunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flight deck ~ 11 yıl önce
Bu ücretlere uçmayacağız.. Ve uçaklar ground olacak siz hala neyin peşindesiniz?.. Maalesef uzun zamandır hep küçük şeylerin peşinde bir yönetim anlayışımız var.. Vizyon dar, zayıf liderlik, kötü bir organizasyon..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adb Kaynıyor ~ 11 yıl önce
İzmir'de kazan kaynıyor en aşağıdan en yukarıya kadar insanların hepsi farklı bir arayış içerisine girdiler.Maaşlarda ki sıkıntılardan dolayı kimsenin huzuru kalmadı.Teknik'de kime dokunsan bin ah işitiyorsun.Maaşlarda güzel bir iyileştirme bekliyor çalışanlar.Yoksa rakip şirketlere gitmenin önünü kimse alamaz.Kalkıp'da giden gitsin demekle de bu iş yürümez.Giden gider sende yerine deneyimli teknisyen bulcam diye uğraşır durursun Tekincim!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorunlar basliyor. ~ 11 yıl önce
sunexpress ankarada ne kadar kar etsede??? Thy nin imajini cok kotu engelliyor.en kisa zamanda ana basei olan izmire geri cekilmeli ve Ankarayi birakmali.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
once hizmet.. ~ 11 yıl önce
Sunexpress yolcularinin en cok sikayet ettigi konu cay simit parasi degil Ankaradan yapilan ucuslarda yolcuya gosterilen tavir ve davranislardir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdi Topcu Bey ~ 11 yıl önce
Yonetiminiz grev sureci icin harcadigi mesai bittiyse; gelen yolcu sikayetleri, yasanan ekonomik ve prestij kayiplardan dolayi Ankaradan kendi personeliniz ve kalitenizle eskisi gibi ucmanizi bekliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
esenboga... ~ 11 yıl önce
anlamiyorum ben thy den veya anadolujetden bilet aliyorum ve karsima bu firma cikiyor.Hosteslere sordugumda neymis THY kar etmek icin taseronlasmis.Tamamda Ankarada zarar mi ediyordunuz? Kaldiki ucaklariniz pis kokuyor ve personelinizin suratlari hep asik.bir daha Ankara ucuslarimda THY yi KULLANMAYACAGIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kullanma arkadas ~ 11 yıl önce
o insanlar 6 gun ust uste 4 bacak ucup 400 euro maas alıyorlar. sen neden bahsediyorsun...
Yanılıyorsun ~ 11 yıl önce
Anadolu Jetin uçaklarının bakım ve yatı işlemlerini SunExp.teknik yapıyor.Her meydana her gece farklı AJ uçağı geliyor ve SunExpress bu sektörde en titiz ve en sağlamcı şirkettir.Bunu bütün havayolu şirketleri bilir.Kimse inkar da edemez.Başka şirketlerde kabinciler çöpleri toplarken SunExpress uçakları düzenli ve periyodik olarak yer hizmetleri personeline temizletilir.yaklasık 15 günde 1 de deep cleaning uygulanır.Bu yüzden SunExp. uçaklarının içinin pis kokması mümkün değildir.Ayt,Saw ve Adb de çalışan bütün şirketlerin personelleri bunu bilir.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000