19 Eylül 2008, Cuma 07:57:51

SunExpress uçağında arıza gecikmesi

Sunexpress Havayolları'nın Trabzon-Bursa seferini yapan uçağında, Bursa'da arıza tespit edildi. Trabzon-Bursa seferi sonrası Bursa-İzmir seferi yapması beklenen uçak arızanın giderilmesi yaklaşık 7 saatlik bir gecikmeye sebep oldu.
  • SAFETY FIRST WITH SUNEXPRESS :)))
  • bravo doğrusu. 7 saat içinde uçuş güvenliği tekrar sağlanmış. sunexpress teknisyenlerini ve calısanlarını kutluyorum
  • Havayolu operasyonun pahalı ve organize bir iş olduğunu konuşup yazarken, arızalı bir parçanın değişimi için yaşanan gecikmeyi haber yapmak habercilik olmamalıdır. Parça değişimi için beklemeyip uçuşu yapsaydı esas haber o zaman yapılmalıydı. Haberciliğin temel kuralı bu değilmidir "köpek adamı ısırıyorsa haber değildir ama adam köpeği ısırmışsa işte haber budur" Sevgiler saygılar.
  • Olur böyle şeyler...

Sunexpress Havayolları yetkililerinden alınan bilgiye göre, Trabzon'dan 12.10'da hareket eden Trabzon-Bursa-İzmir uçağı, Bursa Yenişehir Havaalanına zamanında indi.

Havaalanında, uçakta arıza tespit edildi. Arızanın uçuş emniyeti ile ilgili olmadığı, güvenlik prosedürü kapsamında bir parçanın değiştirilmesi gerektiği kaydedildi.

Söz konusu parçanın İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan Bursa'ya gönderildiği, 70 yolcusu bulunan uçağın, İzmir'e yaklaşık 7 saat gecikmeli hareket ettiği belirtildi.

SunExpress uçağında arıza gecikmesi

Yorumlar

airbusfighter ~ 16 yıl önce
SAFETY FIRST WITH SUNEXPRESS :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aviaden ~ 16 yıl önce
bravo doğrusu. 7 saat içinde uçuş güvenliği tekrar sağlanmış. sunexpress teknisyenlerini ve calısanlarını kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan Fil ~ 16 yıl önce
Havayolu operasyonun pahalı ve organize bir iş olduğunu konuşup yazarken, arızalı bir parçanın değişimi için yaşanan gecikmeyi haber yapmak habercilik olmamalıdır. Parça değişimi için beklemeyip uçuşu yapsaydı esas haber o zaman yapılmalıydı. Haberciliğin temel kuralı bu değilmidir "köpek adamı ısırıyorsa haber değildir ama adam köpeği ısırmışsa işte haber budur" Sevgiler saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bambus ~ 16 yıl önce
Olur böyle şeyler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000