22 Aralık 2019, Pazar 10:03:06

SunExpress İzmir-Prag seferlerine başlıyor

Lufthansa ve Türk Hava Yolları’nın ortalığında bulunan SunExpress Havayolları, uçuş ağını arttırmaya devam ediyor.
  • 1)Aslansin sen hergun 4 bacak yko-bgg-gzp-erc-van(?)-kcm vs. Diger base’ler ne guzel adam seni ils’e kadar getiriyor 2) bu sirketin yukunu bu base cekiyor, kimse bizim kadar yorulmuyor abi adamlar cok kazaniyor biz niye daha az aliyoruz, 7 bin alan fo varmis malum base’de 3) bunlarin acik mesailerini de biz yapiyoruz hep, adam mi yok kardesim bu base’de 4) zaten ...... kaptan olmasa bu base cekilmez, bizde nkt-van yapiyoruz, mahvoluyoruz sonra trafik fln Iste boyle diyaloglar napcan:)
  • Sunex yine güzel noktalara başlıyor. Üsküp kiev belgrad gibi vizesiz noktalara uçuşların artması gerek. Malum bu euro kurlarıyla dışarı çıkmak mümkün olmayacak yoksa.

Lufthansa ve Türk Hava Yolları’nın ortalığında bulunan SunExpress Havayolları, uçuş ağını arttırmaya devam ediyor.

SunExpress, önümüzdeki yaz sezonu için, 30 Mayıs 2020 tarihinden itibaren İzmir - Prag seferlerine başlayacağını duyurdu.

SunExpress, geçtiğimiz Haziran ayından bu yana Prag'dan Antalya'ya hizmet veriyordu. Artan yolcu sayısı sebebiyle bu hatta ki uçuşlarını da haftalık olarak 3 frekansa çıkartacak.

SunExpress ayrıca 2020 yaz sezonunda, İzmir - Üsküp arası uçuş düzenleyecek. Yalnızca cumartesi günleri gerçekleştirilecek uçuşlar 23 Mayıs 2020 - 19 Eylül 2020 tarihleri arasında icra edilecek.

SunExpress İzmir-Prag seferlerine başlıyor

Yorumlar

Gecen sene de vardi ~ 4 yıl önce
1)Aslansin sen hergun 4 bacak yko-bgg-gzp-erc-van(?)-kcm vs. Diger base’ler ne guzel adam seni ils’e kadar getiriyor 2) bu sirketin yukunu bu base cekiyor, kimse bizim kadar yorulmuyor abi adamlar cok kazaniyor biz niye daha az aliyoruz, 7 bin alan fo varmis malum base’de 3) bunlarin acik mesailerini de biz yapiyoruz hep, adam mi yok kardesim bu base’de 4) zaten ...... kaptan olmasa bu base cekilmez, bizde nkt-van yapiyoruz, mahvoluyoruz sonra trafik fln Iste boyle diyaloglar napcan:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışmak istemiyorsan ~ 4 yıl önce
Kapı orada
Calismak istemiyorsan’a ~ 4 yıl önce
Allahtan birakmisim
Karsiyakali ~ 4 yıl önce
Sunex yine güzel noktalara başlıyor. Üsküp kiev belgrad gibi vizesiz noktalara uçuşların artması gerek. Malum bu euro kurlarıyla dışarı çıkmak mümkün olmayacak yoksa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000