27 Ekim 2015, Salı 22:01:19

SunExpress ilk uzun uçuşunu gerçekleştiriyor

SunExpress Havayolları ilk uzun uçuşunu Lufthansa'nın alt şirketi Eurowings adına 2 Kasım tarihinde Köln'den Küba'ya uçarak gerçekleştirecek.
  • Erol YILDIRIMA cevap: Erol yavrucuğum sana daha uzakmış gibi gelen kuzey yolu aslında daha kısadır.Çünkü Dünyanın yapısı kutuplardan basık.Ekvator şişkindir.Bu nedenle kuzey yolu daha kısadır istersen şişme bir topa kutup ve ekvator çizerek ve kutuplardan bastırarak bunun doğru olduğunu görebilirsin.
  • SunEx e hayırlı olsun ilk uzun uçuşu . gg wp
  • Arkadaslar sunexpress daha once airbus ile ucmadi ve er yapmadi ama herseyin bir baslangici vardir ve biraz dusunurseniz eger egitimini almadan test ucuslarini yapmadan xq rastgele bu ucuslari yaptirmaz sonucta bir alman sirketi ve profesyonelligi esas alan bir sirket kulturu var. Ayrica daha once airbus tecrubesi olan kokpit personeli ile yapicak bu ucuslari
  • Hayırlı ugurlu olsun....
  • Sonuç olarak bir Alman şirketi başka bir Alman şirketin uçuşlarını yapıyor....özet bu...
  • o kadar karışık saçma ilgisiz yorumlar varki,bu işten thy nin faydası ne? lufthansa parayı götürecek,pilot türk kab n türk şirket lufthansa thy ortak tamamda tam doğru burdaki alman lufthansa yetkilileride açıklamıyor,alman halkı şöyle b liyor eurowings haaa lufthansanın yan kuruluşu? birde germanw ngsin kötü imajını silmek unutturmak için yapılan alman hinliği hepsi belli ve böyle.
  • Türkiyenin parasını almanya ya taşıyorlar diyenler nerede. Şimdide almanya nın parası memlekete taşınacak. Bakalım buna nasıl kulp takılacak.
  • Sn. Bilgi ~ 4 saat önce yapmis oldugunuz yorum yanlis. Yüzde yüz SunExpress ucagi degildir ve SunExpress ile hic ilgisi yokdur. SunExpress Almanya ekibi sadece Eurowings"nin uzun menzili ucuslarini yapmazi icin kiralanmisdir. Ucak ise A300-200 Eurowings ucagi, SunExpress ucagi degildir. Ucus ekibi tek SunExpresse ait.
  • Sevgili arkadaşlar, SunExpress almanyanın ekipleri yapacak uçuşları. Uçaklarda SXD-AOC'ye ait uçaklar. Yani %100 SunExpress uçağı ve ekibi olacak. Sevgiler
  • Doğrudur SunExpress Almanya kendi tescilindeki A330-200 Y310 tipi uçakla, Eurowings yolcularını 2 kasımda CGN-VRA seferini yapacak, uçak ekip SunExpress te yolcular Eurowings te olacak Türkiye'deki Anadolujet operasyonu modeli gibi, ve Kasım ayında yine CGN den Uzakdoğu'ya benzer wetlease uçuşları olacak, SunExpress e hayırlı olsun, yakıştıramayanlara kapak olsun

SunExpress Havayolları, önümüzdeki hafta Pazartesi günü ilk uzun menzilli uçuşunu gerçekleştirecek.

Lufthansa'nın alt markası Eurowings adına yapılacak uçuş, 2 Kasım tarihinde Almanya'nın Köln şehrinden Küba'nın Varadero kentine gerçekleştirecek.

SunExpress, bu uçuşu Airbus A330-200 tipi uçakla gerçekleştirecek. Köln-Varadero seferinin uçuş süresi yaklaşık 9 saat olacak. 

©AirportHaber

SunExpress ilk uzun uçuşunu gerçekleştiriyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

Kpt.Plt ~ 8 yıl önce
Erol YILDIRIMA cevap: Erol yavrucuğum sana daha uzakmış gibi gelen kuzey yolu aslında daha kısadır.Çünkü Dünyanın yapısı kutuplardan basık.Ekvator şişkindir.Bu nedenle kuzey yolu daha kısadır istersen şişme bir topa kutup ve ekvator çizerek ve kutuplardan bastırarak bunun doğru olduğunu görebilirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shyolu_cavo ~ 8 yıl önce
SunEx e hayırlı olsun ilk uzun uçuşu . gg wp

Yanıtla

Kalan karakter 1000
flyer ~ 8 yıl önce
Arkadaslar sunexpress daha once airbus ile ucmadi ve er yapmadi ama herseyin bir baslangici vardir ve biraz dusunurseniz eger egitimini almadan test ucuslarini yapmadan xq rastgele bu ucuslari yaptirmaz sonucta bir alman sirketi ve profesyonelligi esas alan bir sirket kulturu var. Ayrica daha once airbus tecrubesi olan kokpit personeli ile yapicak bu ucuslari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
isotimee ~ 8 yıl önce
sunexepress in sadece a321 i var a330 nerden çıktı
Isimsiz ~ 8 yıl önce
Hayırlı ugurlu olsun....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAROm ~ 8 yıl önce
Sonuç olarak bir Alman şirketi başka bir Alman şirketin uçuşlarını yapıyor....özet bu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenermoda ~ 8 yıl önce
o kadar karışık saçma ilgisiz yorumlar varki,bu işten thy nin faydası ne? lufthansa parayı götürecek,pilot türk kab n türk şirket lufthansa thy ortak tamamda tam doğru burdaki alman lufthansa yetkilileride açıklamıyor,alman halkı şöyle b liyor eurowings haaa lufthansanın yan kuruluşu? birde germanw ngsin kötü imajını silmek unutturmak için yapılan alman hinliği hepsi belli ve böyle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi bakalım ~ 8 yıl önce
Türkiyenin parasını almanya ya taşıyorlar diyenler nerede. Şimdide almanya nın parası memlekete taşınacak. Bakalım buna nasıl kulp takılacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
XY ~ 8 yıl önce
Sn. Bilgi ~ 4 saat önce yapmis oldugunuz yorum yanlis. Yüzde yüz SunExpress ucagi degildir ve SunExpress ile hic ilgisi yokdur. SunExpress Almanya ekibi sadece Eurowings"nin uzun menzili ucuslarini yapmazi icin kiralanmisdir. Ucak ise A300-200 Eurowings ucagi, SunExpress ucagi degildir. Ucus ekibi tek SunExpresse ait.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 8 yıl önce
Sevgili arkadaşlar, SunExpress almanyanın ekipleri yapacak uçuşları. Uçaklarda SXD-AOC'ye ait uçaklar. Yani %100 SunExpress uçağı ve ekibi olacak. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haber ilk elden ~ 8 yıl önce
Doğrudur SunExpress Almanya kendi tescilindeki A330-200 Y310 tipi uçakla, Eurowings yolcularını 2 kasımda CGN-VRA seferini yapacak, uçak ekip SunExpress te yolcular Eurowings te olacak Türkiye'deki Anadolujet operasyonu modeli gibi, ve Kasım ayında yine CGN den Uzakdoğu'ya benzer wetlease uçuşları olacak, SunExpress e hayırlı olsun, yakıştıramayanlara kapak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000