13 Nisan 2011, Çarşamba 09:07:44

SUNEXPRESS İLE TÜRKİYE'DE 8 MEYDANA UÇACAKLAR

Almanya pazarının 5. büyük tur operatörü FTI, Türkiye’den 8 yeni havalimanına partneri SunExpress ile uçacak.
  • Evet Sunexpress kayet Nevsehir Havalimanina ine bilir Kayseriye Insanlari bosuna indiriyor lutfen nevsehire sogru gelsin Sunexpress!..
  • AH AH BIRDE ALMAN TUR OPERATÖRLERINE GÖSTERMIS OLDUGU DESTEGI TÜRK SIRKETLERINE GÖSTERMIS OLSALAR DAHA IYI OLACAKTA; MALESEF TÜRK SIRKETLERINE KARSI BIR SIRKET
  • alman vatandaşlarına sadece istanbul girişlerinde vize uygulanması taraftarıyım.
  • Bu Haber ; Haberden daha çok bir reklam gibi olmuş,hatta reklamın kendisi; Firma yetkileri ne dediyse aynen yazılmış..
  • Dogru bir tercih Turkiyenin turizm potansiyeli sadece Istanbul ve Antalya degil. Bu anlamda Sun Express yillardir kendini kanitlamis cok iyi bir tasiyici ve yurt disindaki bilinirligi cok yuksek.THY de bu amcala Nevsehir seferlerini her gun ikiye cikartti.transit Kapadokya yolculari artik dogrudan baglantili seferlerle Kayseri yerine Nevsehire gidebiliyorlar ve hep dolu ucuyor.

2011 yaz sezonunda yalnızca uçuş satacağı Adana, Gaziantep, Samsun, Trabzon, Kayseri, Malatya, Elazığ ve Ankara Esenboğa havalimanlarına ilk kez sefer koyan FTI, yaz sezonunda Antalya, Ege ve İstanbul’a da haftada 600’e kadar sefer yapacak.
 
Almanya’da tur operatörlerinin Türkiye’de İstanbul ve Antalya dışındaki bölgelere ilgisi artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde daha çok kültür ve doğa turları ile bilinen Studiosus’tan sonra pazarın ilk 5 büyük tur operatöründen biri olan FTI, ilk kez Adana, Gaziantep, Samsun, Trabzon, Kayseri, Malatya, Elazığ ve Ankara Esenboğa havalimanlarına sefer koydu.

Yalnızca uçuş olarak programa alınan söz konusu havalimanlarına 2011 yaz sezonunda Frankfurt, Düsseldorf, Stuttgart und Münih’ten seferler yapacak olan FTI, partneri SunExpress ile bu noktalara uçacak. FTI, yaz sezonunda Antalya, Ege ve İstanbul’a da haftada 600’e kadar sefer yapacak.

Almanya’da kültür ve doğa turları alanında faaliyet gösteren tur operatörlerinden Studiosus da geçtiğimiz günlerde Anadolu turlarını ilk kez programına almış ve İstanbul üzerinden Kapadokya ve Antalya turunu programına eklediğini duyurmuştu. 
 
 

SUNEXPRESS İLE TÜRKİYE'DE 8 MEYDANA UÇACAKLAR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Nevsehir ~ 8 yıl önce
Evet Sunexpress kayet Nevsehir Havalimanina ine bilir Kayseriye Insanlari bosuna indiriyor lutfen nevsehire sogru gelsin Sunexpress!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
AH AH BIRDE ALMAN TUR OPERATÖRLERINE GÖSTERMIS OLDUGU DESTEGI TÜRK SIRKETLERINE GÖSTERMIS OLSALAR DAHA IYI OLACAKTA; MALESEF TÜRK SIRKETLERINE KARSI BIR SIRKET

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
alman vatandaşlarına sadece istanbul girişlerinde vize uygulanması taraftarıyım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu Haber ; Haberden daha çok bir reklam gibi olmuş,hatta reklamın kendisi; Firma yetkileri ne dediyse aynen yazılmış..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Dogru bir tercih Turkiyenin turizm potansiyeli sadece Istanbul ve Antalya degil. Bu anlamda Sun Express yillardir kendini kanitlamis cok iyi bir tasiyici ve yurt disindaki bilinirligi cok yuksek.THY de bu amcala Nevsehir seferlerini her gun ikiye cikartti.transit Kapadokya yolculari artik dogrudan baglantili seferlerle Kayseri yerine Nevsehire gidebiliyorlar ve hep dolu ucuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000