24 Kasım 2015, Salı 08:56:44

Sunexpress hedef büyüttü

SunExpress Avrupa Satış Müdürü Çillioğlu, "Taşıdığımız yolcu sayısı bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18 arttı" dedi.
  • 28.12.15 XQ 959 Düsseldorf-Izmir ucdum..Güleryüzlü ve Kibar Ucus Personeline ve zamaninda inis kalkis yapan Pilotlara tesekkürlerimi sunarim..Ama bir Kritik,,Düsseldorf Flughafen Sunexpress Check-In Personelinin daha kibar ve Güleryüzlü olmasi tercihim.
  • masallah ne kadar xq pof poflaniyor peki gecen hafta kayseri yolcularina yaptiklarindan neden kimse söz etmedi gecen berlinden - misira ucan ucak 10 saat gibi rötar onlarin haberleri nerde herseye toz penbe bakin bakalim
  • Uçakların %90 yolcusunu Öger veriyor , katkısı çoktur bu şirkete....
  • bu iki sirket ila Lufthansa THY nin pazar payini mumkun oldugunca hem ic hem dis hatlarda kisitlamayi hedefliyor, diger yanda araplar var, THY ic hatlarinin tamamini Anadolu jet e devir etmeli, pasta borek servisinide kaldirmali, devaminda A350 gibi yakit tuketimi uygun olan ucaklarla, buyumeyi surdurmelidir
  • Bir sunexpress calısanı olarak deyil bir sahıs olarak diyorum gerek ucakları gerek çalısanlarıya yolcularımıza en kaliteli hizmeti sunmaya calısıyoruz yolcularımızın memnuniyeti herşeyden önemlidir
  • Thye çenesini kessinde Dus-Esb ve Ams-Esb direk ucsun. Saolsun Sun Express bizi yazin Ankaraya direk ucuruyor. Bazilari gibi dunyanin her yerine ucuyor ama kendi baskentine 5saat Istanbul aktarmali ucmuyor
  • Küfür dahi icermiyen yorumlari paykasmiyorsunuz.Habercilik anlayisinizda bumu var ? Yorumlari hangi kritere bakarak yayinliyorsunuz ? Geyik muhabbetlerini yayinliyacaginiza demin belirttigim gibi , bu kadar büyük hedefi olan ve bu kadar büyüdügünü söyleyen sirketin Almanya hava limanlarinda taseron firma kullandigini yayinlayin.Ayrica bu taseronlarin havayolu standardina dahi uymadigi ve dahada kötüsü bunlardan birinin Almanyada vergi kacakciligi suclamasiyla sirketini dahi kapattigi buna ragmen Sun Expresin bu kisiye hala Sun Express tabelasi altinda DUS alaninda bilet sattirtigi, sizce kötü yorummu ?
  • Lufthansa bu sirket sayesinde Türk iç hatlarında para kazanıyor...böyle saçmalık olmaz..neden sadece Türk iç hattında ucuyo gitsinler alman iç hatinda ucsunlar görelim...
  • Crew komikmisin sen ya.....Bilmesek görmesek neyse.
  • Öncelikle Sun Express Havayolunu kutluyorum.Son 5 yildir Almanyaya ucupta Acentelerini yilda 1 kez toplayarak bilgilendiren,fikirlerini alan ve sikayetlerinide dinleyebilen,yürekli bir havayolu.Hedefledikleri ve ulastiklari cirolar,filosundaki ucak sayilari,uctuklari hatlar,calistirdiklari personel sayilari Almanyali bir Türk olarak gögsümüzü kabartiyor.Ancak Almanyadaki bazi hava limanlarindaki ofislerini taseronlarla paylasmalarini anlayamiyorum.3300 personeli olan 1 milyardan fazla ciro hedefleyen bir sirketin bu sekilde kalifiye olmayan ve ayrica Almanyada vergi kacirmakla suclanan bir firmanin elemanlarina alan ofislerini kullandirmasi düsündürücüdür.Bu isleri sirketin maas bordrosunda olup Sirketin cikarlari ve kalitesi dogrultusunda calisacak elemanlarla yapmalari büyük hedefleri olan SUN EXPRESS´e dahada yakisacaktir.

Türk Hava Yolları (THY) ile Alman Lufthansa ortak kuruluşu SunExpress'in Avrupa Satış Müdürü Ali Çillioğlu, şirketin taşıdığı yolcu sayısının 2015 yılının ilk 6 ayında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18 arttığını söyledi.

SunExpress'in Avrupa'daki Türk seyahat acenteleriyle olan çalışma modellerini ve 2016 yılı yaz mevsimi uçuş tarifesini değerlendirmek üzere Almanya'nın Frankfurt kentindeki bir otelde düzenlenen yemekte konuşan Çillioğlu, bu yıl 1,1 milyar avroluk ciro hedeflediklerini kaydetti.

Çillioğlu, "Taşıdığımız yolcu sayısı bu yılın ilk yarısında geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 18 arttı" dedi.

"Eylül 2014 ile Mayıs 2015 arasında SunExpress'i tecrübe eden yolcuların değerlendirmeleri sonucunda 'SkyTrax World Airline 2015' ödüllerine göre SunExpress dünyanın en iyi tatil hava yolu kategorisinde 3'üncü seçildi" diyen Çillioğlu, geçen yıl aynı kategoride 4'üncü sırada bulunduklarını dile getirdi.

Çillioğlu, firmanın uçuş sayısını artırmaya devam ettiğine dikkati çekerek, "23 farklı ülkeden 3 bin 300'den fazla çalışanıyla şirketimiz hedeflerine emin adımlarla devam ediyor. Avrupa'dan Türkiye'ye en fazla sefer yapan havayolu şirketi unvanını elinde tutan şirketimiz, 2015-2016 kış sezonunda hem iç hem dış hatta toplam 49 noktaya haftada 714 uçuşla 135 bine yakın koltuk arz edecek" diye konuştu.

Geçen yıl Boeing firmasıyla yapılan anlaşma sonucunda 40'ı kesin 10'u opsiyonlu olmak üzere "Boeing 737-800NG" ve "MAX" modellerinden 50 adet uçak siparişi verdiklerini anlatan Çillioğlu, bu uçaklardan 5'inin bu yıl filolarına dahil olduğunu, gelecek yıl 7 uçağın daha filoya ekleneceğini bildirdi.

- "Mısır'a biletler sadece Almanya çıkışlı gidiş-dönüş olarak satılabilecek"

Çillioğlu, şirketin Mısır'daki uçak kazasından dolayı Şarm El-Şeyh seferlerini durdurduğunu belirterek, şöyle devam etti:

"Daha doğrusu sadece daha önce oraya götürdüğümüz yolcuları getiriyoruz ve bu yolcular da bagajsız getiriliyor. Alman Sivil Havacılık Kurumu, bu yolcuların bagajlarıyla aynı uçakla taşınmasını yasakladı. Yolcuların bagajlarını kargo şirketleri vasıtasıyla Almanya'ya ulaştıracağız.

Ayrıca, Mısır'a biletler bugünden itibaren sadece Almanya çıkışlı gidiş-dönüş olarak satılabilecek. Mısır'dan bu uçaklara yolcu binmesi istenilmiyor. Mısır'a tatil için gidecek yolcuların buradan gidip geri dönmesi isteniyor."

Sunexpress hedef büyüttü

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

Serdar ÜNVER ~ 8 yıl önce
28.12.15 XQ 959 Düsseldorf-Izmir ucdum..Güleryüzlü ve Kibar Ucus Personeline ve zamaninda inis kalkis yapan Pilotlara tesekkürlerimi sunarim..Ama bir Kritik,,Düsseldorf Flughafen Sunexpress Check-In Personelinin daha kibar ve Güleryüzlü olmasi tercihim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yorumcu ~ 8 yıl önce
masallah ne kadar xq pof poflaniyor peki gecen hafta kayseri yolcularina yaptiklarindan neden kimse söz etmedi gecen berlinden - misira ucan ucak 10 saat gibi rötar onlarin haberleri nerde herseye toz penbe bakin bakalim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ögercii ~ 8 yıl önce
Uçakların %90 yolcusunu Öger veriyor , katkısı çoktur bu şirkete....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dADSFAF ~ 8 yıl önce
SENDE ÖLÜYON ÖGER DİYON BAŞKA BIRSEY DEMIYON YAV
XG ~ 8 yıl önce
yolcu listesini sana mi veriyorlar? hangi yolcu nerden diye!
Eurowings sunexpress ~ 8 yıl önce
bu iki sirket ila Lufthansa THY nin pazar payini mumkun oldugunca hem ic hem dis hatlarda kisitlamayi hedefliyor, diger yanda araplar var, THY ic hatlarinin tamamini Anadolu jet e devir etmeli, pasta borek servisinide kaldirmali, devaminda A350 gibi yakit tuketimi uygun olan ucaklarla, buyumeyi surdurmelidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sunexpress Mhy ~ 8 yıl önce
Bir sunexpress calısanı olarak deyil bir sahıs olarak diyorum gerek ucakları gerek çalısanlarıya yolcularımıza en kaliteli hizmeti sunmaya calısıyoruz yolcularımızın memnuniyeti herşeyden önemlidir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
Thye çenesini kessinde Dus-Esb ve Ams-Esb direk ucsun. Saolsun Sun Express bizi yazin Ankaraya direk ucuruyor. Bazilari gibi dunyanin her yerine ucuyor ama kendi baskentine 5saat Istanbul aktarmali ucmuyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bravo ~ 8 yıl önce
Bravo kardeşim dogrular acıdır
Hedef ~ 8 yıl önce
Küfür dahi icermiyen yorumlari paykasmiyorsunuz.Habercilik anlayisinizda bumu var ? Yorumlari hangi kritere bakarak yayinliyorsunuz ? Geyik muhabbetlerini yayinliyacaginiza demin belirttigim gibi , bu kadar büyük hedefi olan ve bu kadar büyüdügünü söyleyen sirketin Almanya hava limanlarinda taseron firma kullandigini yayinlayin.Ayrica bu taseronlarin havayolu standardina dahi uymadigi ve dahada kötüsü bunlardan birinin Almanyada vergi kacakciligi suclamasiyla sirketini dahi kapattigi buna ragmen Sun Expresin bu kisiye hala Sun Express tabelasi altinda DUS alaninda bilet sattirtigi, sizce kötü yorummu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MILLET ~ 8 yıl önce
AYYAKABI KUTULARI GÖRDÜNDEDE BU KADAR TEPKI GÖSTERDİM HANGI FİRMA YAPMIO DOLANDIRMIYO HEPSI KAZIK ATIO
İç hat ~ 8 yıl önce
Lufthansa bu sirket sayesinde Türk iç hatlarında para kazanıyor...böyle saçmalık olmaz..neden sadece Türk iç hattında ucuyo gitsinler alman iç hatinda ucsunlar görelim...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kafaya bak ~ 8 yıl önce
Senin içtiğin koladan yediğin hamburgerdende yabancılar para kazanıyor. Onlar içinde forumlara yazıyormusun gidin sadece amerikada satın bizim ülkemizden para kazanmayın diye.
PU ~ 8 yıl önce
Crew komikmisin sen ya.....Bilmesek görmesek neyse.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALKISLARLA ~ 8 yıl önce
Öncelikle Sun Express Havayolunu kutluyorum.Son 5 yildir Almanyaya ucupta Acentelerini yilda 1 kez toplayarak bilgilendiren,fikirlerini alan ve sikayetlerinide dinleyebilen,yürekli bir havayolu.Hedefledikleri ve ulastiklari cirolar,filosundaki ucak sayilari,uctuklari hatlar,calistirdiklari personel sayilari Almanyali bir Türk olarak gögsümüzü kabartiyor.Ancak Almanyadaki bazi hava limanlarindaki ofislerini taseronlarla paylasmalarini anlayamiyorum.3300 personeli olan 1 milyardan fazla ciro hedefleyen bir sirketin bu sekilde kalifiye olmayan ve ayrica Almanyada vergi kacirmakla suclanan bir firmanin elemanlarina alan ofislerini kullandirmasi düsündürücüdür.Bu isleri sirketin maas bordrosunda olup Sirketin cikarlari ve kalitesi dogrultusunda calisacak elemanlarla yapmalari büyük hedefleri olan SUN EXPRESS´e dahada yakisacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000