01 Mayıs 2011, Pazar 12:32:20

SUNEXPRESS ELEKTRİK ARIZASI YAŞADI

Sunexpress Havayolları'na ait B737-800 tipi yolcu uçağında elektronik arızası yaşandı.
  • Bu kadar heybetlendiğinize göre sizde bir kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum. :) Saygılar,
  • almanya da yapılan dlr sınavından gecemeyen bu şirkette ucamamakta ki bu bile kalitesi için yeterlidir. başka bir şirket varmıdır ki bunu yapan, 27 bin euro alıp herkese lisans veren şirketlerle kıyaslamayın, pilotunun eğitimi için bu parayı cebinden harcayan tek özel şirkettir sun express.
  • Komik yorumlarda bulunmuşsunuz. Eğitimi falan en iyiymiş. Sen diğer şirketleri görmemişsin demekki. Dlr ayağına pilot seciyormuş gibi yapılıyor orada. Gene adamı olanı alıyorlar. Bu arada o sınavdanda gectim yıllarca da orda uçtum. Bir kafanızı oyuktan cıkarıp dışarı bakın. Orda siz kendiniz astronot sanarken dışardan sizlere gülüyorlar. Pilotun değerinin olmadığı tek şirket orasıdır. Yer işletme müdürü bile uçuş işletmenin üzerinde ki kendisi pilot düşmanıdır. Bana bir tane isim ver şu adam söyle bilgilidir söyle pilottur diye ki sana ciğerini söyleyeyim burdan. Hadi kolay gelsin reklemı sen baska yerden yap.
  • Helal olsun SunExpress yazan arkadaş bir doğruya dikkat çekmis maalesef ucak yolculuğuna yeni alışan halkımız canlarının uçakta verilen iki sandviçten ,albenili üniformalardan hava muhalefeti yüzünden ve teknik sorunlardan ortaya çıkan gecikmelerden daha kıymetli olduğunu anlayamadı, SunExpress harici bir çok şirkette canını emanet ettiği pilotların ise alım kıstaslarının hemen hemen olmadığını tanıdık eş dost sayesinde ve ya parası ile sağ koltuk satın aldığını ingilizce bilgilerinin hemen hemen olmadığını(Anonslardan anlayabilirsiniz) bilmiyorlar,Lufthansa ciddiyetinin darısı tüm Türk şirketlerinin başına
  • B737 de Flaplar hidrolik sistemle çalışır. ancak:hidrolik sistemle ilgili bir sorun olması durumunda elektriki olarakta çalıştırılabilir. Bu nedenle bu kadar yaygaraya ve üzerinde konuşmaya bile değmez. çok sık karşılaşılmayan .karşılaşıldığında da sorunsuz iniş yapılabilecek bir durumdur. merak etmeyin Boeing bir uçağı üretiyorsa, olası bütün anormallikler hakkında ilave bir ek sistem sağlar. yani önce emniyet.
  • Türkiye'de yolcusuna en fazla kıymet veren şirket SXS'tir. Pilotları Türkiye'nin en iyi eğitim alan pilotlarıdır ve bu tür konulara her zaman hazırlıklıdırlar. Diğerleri minimum koşulları bile zorlarken Sunexpres hiçbir şekilde risk almaz. Hep senin arkandayız Sunexpres.
  • senin her zaman destekçinim karizmanla uygun fiyatlarınla ve Almanya hatlarındaki inanılmaz başarınla göğüsleri kabartıyorsun. geçmiş olsun Sunexpress. sen biz yolculara değer verdiğin sürece biz senin hep yanındayız.
  • Sen galiba Ayjet'in kapısından alınmayanlardansın.... hehehehe Adamın flapları açılmamış gitmiş ona rağmen aslan gibi inmiş.. Sen olayı anlamamışsın sanırım. Kaza kırım olmadı. Onu olunca yazıcan..:) Görüldüğü üzere ne sxs de, ne de Ayjet'te bir kalite düşüşü yok.. O canımızı kimlere emanet edeceğiz diyen ikinci komik kişi: İşte o çoooook kıymetli canını bu ASLAN türk pilotlarına teslim edeceksin..!!!!!
  • Flap sorunu ne demek? Flap sorunu yaygın bir arıza mıdır? Bakımdan kaynaklanan bir arıza mıdır? Bilgi verecek var mı?
  • tzx gecikmesinin sebebi trabzon da uçağa kuş çarpmasıydı ama. uçağın burun kısmı çöktü, yeni parça gönderilip ancak uçar hale getirildi uçak. geçmiş olsun herkese...
Sunexpress Havayolları'na ait TC-SUY tescilli B737-800 tipi yolcu uçağı, İstanbul- Hannover seferi sırasında elektrik arızası yaşadı.

Sabiha Gökçen Havaalanı'ndan kalkan ve 178 yolcusu bulunan uçak, Hannover Havaalanı'na inişe geçtiği sırada flaplarda sorun olduğu fark edildi.

Uçak güvenli bir şekilde alana inerken, yolcu tahliyesinin ardından bakıma alındı. 

XQ-875 Hannover - İstanbul Sabiha Gökçen seferi, İstanbul'dan götürülen elektronik parçalar nedeniyle 14 saat gecikmeli olarak yapıldı.

SUNEXPRESS ELEKTRİK ARIZASI YAŞADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu kadar heybetlendiğinize göre sizde bir kuyruk acısı olduğunu düşünüyorum. :) Saygılar,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
almanya da yapılan dlr sınavından gecemeyen bu şirkette ucamamakta ki bu bile kalitesi için yeterlidir. başka bir şirket varmıdır ki bunu yapan, 27 bin euro alıp herkese lisans veren şirketlerle kıyaslamayın, pilotunun eğitimi için bu parayı cebinden harcayan tek özel şirkettir sun express.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Komik yorumlarda bulunmuşsunuz. Eğitimi falan en iyiymiş. Sen diğer şirketleri görmemişsin demekki. Dlr ayağına pilot seciyormuş gibi yapılıyor orada. Gene adamı olanı alıyorlar. Bu arada o sınavdanda gectim yıllarca da orda uçtum. Bir kafanızı oyuktan cıkarıp dışarı bakın. Orda siz kendiniz astronot sanarken dışardan sizlere gülüyorlar. Pilotun değerinin olmadığı tek şirket orasıdır. Yer işletme müdürü bile uçuş işletmenin üzerinde ki kendisi pilot düşmanıdır. Bana bir tane isim ver şu adam söyle bilgilidir söyle pilottur diye ki sana ciğerini söyleyeyim burdan. Hadi kolay gelsin reklemı sen baska yerden yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Helal olsun SunExpress yazan arkadaş bir doğruya dikkat çekmis maalesef ucak yolculuğuna yeni alışan halkımız canlarının uçakta verilen iki sandviçten ,albenili üniformalardan hava muhalefeti yüzünden ve teknik sorunlardan ortaya çıkan gecikmelerden daha kıymetli olduğunu anlayamadı, SunExpress harici bir çok şirkette canını emanet ettiği pilotların ise alım kıstaslarının hemen hemen olmadığını tanıdık eş dost sayesinde ve ya parası ile sağ koltuk satın aldığını ingilizce bilgilerinin hemen hemen olmadığını(Anonslardan anlayabilirsiniz) bilmiyorlar,Lufthansa ciddiyetinin darısı tüm Türk şirketlerinin başına

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
B737 de Flaplar hidrolik sistemle çalışır. ancak:hidrolik sistemle ilgili bir sorun olması durumunda elektriki olarakta çalıştırılabilir. Bu nedenle bu kadar yaygaraya ve üzerinde konuşmaya bile değmez. çok sık karşılaşılmayan .karşılaşıldığında da sorunsuz iniş yapılabilecek bir durumdur. merak etmeyin Boeing bir uçağı üretiyorsa, olası bütün anormallikler hakkında ilave bir ek sistem sağlar. yani önce emniyet.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Türkiye'de yolcusuna en fazla kıymet veren şirket SXS'tir. Pilotları Türkiye'nin en iyi eğitim alan pilotlarıdır ve bu tür konulara her zaman hazırlıklıdırlar. Diğerleri minimum koşulları bile zorlarken Sunexpres hiçbir şekilde risk almaz. Hep senin arkandayız Sunexpres.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
senin her zaman destekçinim karizmanla uygun fiyatlarınla ve Almanya hatlarındaki inanılmaz başarınla göğüsleri kabartıyorsun. geçmiş olsun Sunexpress. sen biz yolculara değer verdiğin sürece biz senin hep yanındayız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen galiba Ayjet'in kapısından alınmayanlardansın.... hehehehe Adamın flapları açılmamış gitmiş ona rağmen aslan gibi inmiş.. Sen olayı anlamamışsın sanırım. Kaza kırım olmadı. Onu olunca yazıcan..:) Görüldüğü üzere ne sxs de, ne de Ayjet'te bir kalite düşüşü yok.. O canımızı kimlere emanet edeceğiz diyen ikinci komik kişi: İşte o çoooook kıymetli canını bu ASLAN türk pilotlarına teslim edeceksin..!!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Flap sorunu ne demek? Flap sorunu yaygın bir arıza mıdır? Bakımdan kaynaklanan bir arıza mıdır? Bilgi verecek var mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
tzx gecikmesinin sebebi trabzon da uçağa kuş çarpmasıydı ama. uçağın burun kısmı çöktü, yeni parça gönderilip ancak uçar hale getirildi uçak. geçmiş olsun herkese...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000