31 Ekim 2018, Çarşamba 12:45:32

Sunexpress Darüşşafaka'ya sponsor oldu

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin güçlü ekiplerinden olan ve Turkish Airlines EuroLeague’de ülkemizi temsil eden Darüşşafaka Tekfen’e sponsor oldu.
  • Babasızlığın tek güzel yanı Darüşşafakalı olmaktır! Sun Express öyle müthiş bir şirket ki, bu sponsorluk ona çok yakışmış. Emeği geçen herkese tebrikler, Darüşşafaka Tekfen'e de başarılar.
  • Bu haber Yorumsuz kalmasın bari. Ne faydası var?Önemli birşeymi bu?Sağlayacağı katkıyı merak ettiğim için soruyorum.Önemsemediğimden değil.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nin güçlü ekiplerinden olan ve Turkish Airlines EuroLeague’de ülkemizi temsil eden Darüşşafaka Tekfen’e sponsor oldu.

İki kurumun da güçlü insani ve vicdani yönleri olduğunu vurgulayan SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Çalışkan, "Darüşşafaka, eğitimde fırsat eşitliği ilkesini benimseyen, annesi veya babası hayatta olmayan, maddi imkanları sınırlı çocukları, düşünen, araştıran, topluma karşı duyarlı çağdaş ve aydın bireylere dönüştürerek çok güzel bir amaca hizmet eden bir kurum. Eğitimdeki fırsat eşitiliğini spora da taşıyan ve ülke çapında amatör sporculara kendilerini geliştirme imkanı sağlayarak profesyonel sporcular yetiştirmeyi misyon edinmiş bu çok değerli kuruma desteğimizi gösterebilmekten ötürü gururluyuz. Darüşşafaka Tekfen ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğinin temelinde, bu ortak değerlerimiz yatıyor. Bu beraberlik, dünya standartlarındaki iki yerli kurumun uluslararası arenadaki güç birliğini temsil ediyor. Belli bir taraftar grubunun değil tüm kesimlerin sevdiği bir takıma sponsorluk yaptığımız için kendimizi şanslı görüyoruz. Turkish Airlines EuroLeague’de ülkemizi başarıyla temsil eden bir takımın destekçisi olmanın gurur ve heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkırt: “Birlikte Güçlüyüz”

Darüşşafaka Tekfen Kulübü Başkanı Ümit Başkırt şunları söyledi: “Turkish Airlines EuroLeague’de mücadele verdiğimiz bu sezon SunExpress gibi güçlü bir markayı yanımızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Ekonomik faydanın yanında sosyal faydayı da hayata geçirmiş bir birliktelik sağladık. Sonuna kadar mücadele eden ve seyir zevki yüksek basketbol sunan bir takım oluşturduk, güzel bir sezon geçireceğimize inanıyoruz. Bu yıl yola ‘Birlikte güçlüyüz’ diyerek çıktık ve destekçilerimiz ile her geçen gün biraz daha güçleniyoruz ve özgüvenimiz artıyor.  Darüşşafaka Tekfen ve SunExpress işbirliği ile her iki markayı da daha yükseklere taşıyacak güzel bir sezon olmasını diliyoruz”. 

Sunexpress Darüşşafaka'ya sponsor oldu

Yorumlar

yorum ~ 5 yıl önce
Babasızlığın tek güzel yanı Darüşşafakalı olmaktır! Sun Express öyle müthiş bir şirket ki, bu sponsorluk ona çok yakışmış. Emeği geçen herkese tebrikler, Darüşşafaka Tekfen'e de başarılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorum ~ 5 yıl önce
Bu haber Yorumsuz kalmasın bari. Ne faydası var?Önemli birşeymi bu?Sağlayacağı katkıyı merak ettiğim için soruyorum.Önemsemediğimden değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000