06 Ocak 2015, Salı 11:45:56

SUNEXPRESS CUP'A KİMLER KATILACAK?

Bu yıl Antalya Belek’te düzenlenecek SunExpress Cup’a Türkiye’den Gaziantepspor katılıyor.
  • Sanırım Türkiyede yer işletmesi en kötü olan şirket. Biraz atlası falan örnek alsanız fena olmayacak
  • Aynen ne alip veremediğini ver sun express ile kedi ulaşamadığu cigere pis dermiş hesabı sizinki :)
  • Hakan kardeş seni herhalde , bu şirkete girerken kötü öptüler herhalde , acısını halaa hücrelerinde hissediyorsun , ayrıca o bahsettiğin kişinin tırnağı olamazsın , bundan sonradan hayatına böcek gibi yaşamaya devam edeceksin...
  • BENCE BU SENE ALI TEZIS KATILSIN..UCUSU YONETICILIGI BECEREMEMIS OLMAK TOP PESINDE KOSMAYA ENGEL DEGIL??

Bu yıl Antalya Belek’te düzenlenecek SunExpress Cup’a Türkiye’den Gaziantepspor katılıyor. Bundesliga’dan FC Augsburg, Hertha BSC Berlin, İsviçre Süperligi’nden YoungBoysBern, FCThun, yine Almanya’nın 2. Bundesliga’dan FC Kaiserslautern, SpVgg Greuther Fürth, FC St. Pauli takımlarının katılacağı turnuva 15 Ocak’ta başlıyor.

Almanya’da geleneksel hale gelen SunExpress Cup bu yıl Antalya Belek’te düzenleniyor.  Türkiye’den Gaziantepspor, Bundesliga’dan 4 ve İsviçre Süperlig’inden 2 takımın katılacağı ve iki ayrı turnuvadan oluşacak olan SunExpress Cup Of Belek 15 Ocak Perşembe günü başlayacak.

Avrupa’nın önemli liglerinden biri olan Bundesliga’dan FC Augsburg, Hertha BSC Berlin, Türkiye Süperligi’ndan Gaziantepspor, İsviçre Süperligi’nden YoungBoysBern, FCThun, yine Almanya’nın 2. Bundesliga’dan FC Kaiserslautern, SpVgg Greuther Fürth, FC St. Pauli takımlarının katılacağı turnuva 2 ayrı kupa şeklinde düzenlenecek.

15 Ocak’ta başlayacak olan Kupa 1’de Gaziantepspor, FC Augsburg, FC Kaiserslautern ve FC St. Pauli , 20 Ocak’ta başlayacak olan Kupa 2’de ise Hertha BSC Berlin, SpVgg Greuther Fürth,  Young Boys Bern ve FC Thun mücadele verecek. Kesit Turizm organizasyonunda düzenlenen SunExpress Cup of Belek hakkında detaylı bilgiye sunexpresscupofbelek.com üzerinden yada SunExpress’in sosyal medya hesapları facebook/sunexpress Türkiye, Twitter/sunexpres kanallarından  ulaşabilirsiniz.


 

SUNEXPRESS CUP'A KİMLER KATILACAK?

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sanırım Türkiyede yer işletmesi en kötü olan şirket. Biraz atlası falan örnek alsanız fena olmayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Aynen ne alip veremediğini ver sun express ile kedi ulaşamadığu cigere pis dermiş hesabı sizinki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cia ~ 9 yıl önce
Hakan kardeş seni herhalde , bu şirkete girerken kötü öptüler herhalde , acısını halaa hücrelerinde hissediyorsun , ayrıca o bahsettiğin kişinin tırnağı olamazsın , bundan sonradan hayatına böcek gibi yaşamaya devam edeceksin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 9 yıl önce
BENCE BU SENE ALI TEZIS KATILSIN..UCUSU YONETICILIGI BECEREMEMIS OLMAK TOP PESINDE KOSMAYA ENGEL DEGIL??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000