06 Mayıs 2013, Pazartesi 13:38:12

SUNEXPRESS BATMAN'A BAŞLADI

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress Batman’a ilk uçuşunu bugün gerçekleştirdi...
  • Mardin uçuşları neden kaldırıldı acaba çok merak ediyorum.
  • Haydin birde Izmir - Rotterdam (RTM) bekliyoz. Transavia burdan Sabiha Gokcene yeni ucuslara basladi ve full ucuyor ucaklar. Bizim ucaklarimiz bu havalimanindan niye ucmasin???
  • Antalya'dan Urfa niye koymazlar anlamiyorum. Zibil gibi Urfali var burada.
  • sun urfaya ne zaman uçacak merak ediyorum diğerleri anladılar ama sun daha anlamadı
  • Sun express teşekkürler:)İyi ki varsınız...
  • maraşda havaalanı sorunu ciddi boyutta havalanı gece uçuşlarına kesinlikle uygun değil, ayrıca terminal kapasitesi yeterli değildir malesef, yeni terminal yapılması lazım ayrıca gece uçuşları için alt yapı yapılmalı bundan sonra gece uçuşları da başlayacak havayolları da seferlerine başlarlar..burada hem akp hem de chp vekillerine çok iş düşüyor ankaranın bakanlıkların kapılarını aşındırıacaklar ..
  • izmir kahramanmaraş arası gidip gelen bütün yolcular malesef adanayı yada antebi kullanmak zorunda kalıyolar. doluluk oranları fazla olmasına rağmen kimse umursamıyor ve kahramanmaraşa ne izmir nede antalya seferleri koymuyorsunuz.
  • Vatana millete hayırlı olsun,teşekkür ederiz Sunexpress'e
  • Batmanımıza uçuş konması iyi oldu. Sürekli Diyarbakıra gitmekten kurtulduk! Sunexpresse başarılar dilerim, İnşallah uçuşları artarak devam eder.
  • sun exp. en kısa zamanda sanayi şehri 1 milyon nufusuyla kahramanmaraşa beklıyoruz cevre illerden uçmaktan bıktık

Geçtiğimiz kış sezonunda İzmir’den 4 yeni noktaya uçuş başlatacağını açıklayan SunExpress, Strasburg, Bremen ve Lefkoşa’nın ardından Batman’a da ilk uçuşu gerçekleştirerek, İzmir’i iç hatlarda 15, dış hatlarda 21 olmak üzere İzmir’i 35 noktaya bağladı.

İzmir’i Batman’a tarifeli seferlerle bağlayan ilk havayolu şirketi olan SunExpress, Batman’a, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere haftada 3 uçuş gerçekleştirecek. SunExpress Batman’ı İzmir’e bağlamakla kalmıyor, aynı zamanda şirketin aktarma merkezi İzmir üzerinden Almanya’nın 3 ayrı noktasına,  Hannover, Köln/Bonn ve Münster’e bağlantı veriyor.

İlk uçuşta SunExpress yolcuları ve yöneticileri Batman’daki seyahat acenteleri ve turizmciler tarafından coşkuyla karşılandı. SunExpress Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Necdet Gürsoy, birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, tarihi ve kültürel açıdan önem arz eden Batman’a İzmir’den ilk tarifeli uçuşu gerçekleştirdikleri için mutlu olduklarını belirtti.

Gürsoy, “Batman tarihi, kültürel ve bölge ekonomisi açıdan önem arz eden bir kent. Ortadoğu pazarına yakınlığı, sanayi ve üretim odaklı gelişim çizgisinden dolayı yeni bölgesel teşvikte en üst sıralarda yer alıyor. Biz de böylesine önemli bir kente İzmir’den ilk uçan havayolu olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.  Ayrıca biz Batman’ı yalnızca İzmir’e bağlamayacağız, aynı zamanda İzmir üzerinden Hannover, Köln/Bonn ve Münster’e bağlantı vereceğiz.” dedi.

SUNEXPRESS BATMAN'A BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

sunexpress ~ 11 yıl önce
Mardin uçuşları neden kaldırıldı acaba çok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NL ~ 11 yıl önce
Haydin birde Izmir - Rotterdam (RTM) bekliyoz. Transavia burdan Sabiha Gokcene yeni ucuslara basladi ve full ucuyor ucaklar. Bizim ucaklarimiz bu havalimanindan niye ucmasin???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfa ~ 11 yıl önce
Antalya'dan Urfa niye koymazlar anlamiyorum. Zibil gibi Urfali var burada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfalı ~ 11 yıl önce
sun urfaya ne zaman uçacak merak ediyorum diğerleri anladılar ama sun daha anlamadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batman ~ 11 yıl önce
Sun express teşekkürler:)İyi ki varsınız...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 11 yıl önce
maraşda havaalanı sorunu ciddi boyutta havalanı gece uçuşlarına kesinlikle uygun değil, ayrıca terminal kapasitesi yeterli değildir malesef, yeni terminal yapılması lazım ayrıca gece uçuşları için alt yapı yapılmalı bundan sonra gece uçuşları da başlayacak havayolları da seferlerine başlarlar..burada hem akp hem de chp vekillerine çok iş düşüyor ankaranın bakanlıkların kapılarını aşındırıacaklar ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kcm ~ 11 yıl önce
izmir kahramanmaraş arası gidip gelen bütün yolcular malesef adanayı yada antebi kullanmak zorunda kalıyolar. doluluk oranları fazla olmasına rağmen kimse umursamıyor ve kahramanmaraşa ne izmir nede antalya seferleri koymuyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
seyyah ~ 11 yıl önce
Vatana millete hayırlı olsun,teşekkür ederiz Sunexpress'e

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fikri ~ 11 yıl önce
Batmanımıza uçuş konması iyi oldu. Sürekli Diyarbakıra gitmekten kurtulduk! Sunexpresse başarılar dilerim, İnşallah uçuşları artarak devam eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
maraşlı ~ 11 yıl önce
sun exp. en kısa zamanda sanayi şehri 1 milyon nufusuyla kahramanmaraşa beklıyoruz cevre illerden uçmaktan bıktık

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000