10 Nisan 2015, Cuma 09:47:02

SUNEXPRESS ANTALYA'YI UÇURACAK

Antalya’da uçuş ağını her geçen gün genişleten SunExpress, Nisan’da Antalya’dan Paris, Strasburg, Lyon, Nantes, Cenevre, Lüksemburg ve Amsterdam’a uçuşlarını başlatıyor.
  • Sunexpress son üç yıldır kar ediyor ve istikrarlı bir şekilde büyüyor.Kararlı ve tecrübeli yöneticileriyle her geçen gün daha da ileriye gidiyor.THY'nın ekibi Server Bey ve Nejdet Beyden sonra Faruk Bey güç kattı.Bonuslar için teşekkürler.
  • Bu ara yeni CO'nuz Sayin Albrecht hayirli olsun. Bakalim bizim sirkete, yani Avusturya hava yollarina kim gelecek. Sayin Topcu olabilirmi?
  • Neden biri de tutup Antalya-Şanlıurfa hattını açmaz ki! Çok müşteri var o yolda , hele ki sezonda.
  • Sunexpress'i istikrarlı ve başarılı buluyorum.
  • Sivasa neden uçmuyor bu sunexpress. Eskiden uçardı ve yer olmazdı. Uçaklar'da ... Doluluk oranlarını bahane etmesinler...Gözüme mi onlara mı inanayım ?
  • Faruk beye yol göründü
  • devamlı güç kaybeden bir yönetim
  • Gerçekten çok güvenli adımlarla ilerleme kaydeden bir havayolu şirketi. Yeni uçuş noktalarından başarılı operasyonlar yapacaklarına inanıyorum..

Antalya’da uçuş ağını her geçen gün genişleten SunExpress, Nisan’da Antalya’dan Paris,  Strasburg, Lyon, Nantes, Cenevre, Lüksemburg ve Amsterdam’a uçuşlarını başlatıyor.

Türk Hava Yolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, Nisan itibariyle Antalya’dan yurt dışı uçuş ağına Avrupa’dan yedi yeni destinasyonu daha katıyor. Yaz sezonuyla beraber Antalya’da yurt dışında 10 yeni hattı uçuşa açacağını açıklayan ve 29 Mart’ta Kopenhag ve Stockholm’e uçmaya başlayan SunExpress, Paris,  Strasburg, Lyon, Nantes, Cenevre, Lüksemburg ve Amsterdam uçuşlarına bu ay başlıyor.

İç hatlarda Antalya’yı 8 kente direkt uçuşlarla bağlayan SunExpress, 29 Mart’ta başlattığı Kopenhag ve Stockholm uçuşlarından sonra bu ay yedi yeni dış hat noktasına daha uçmaya başlıyor.  SunExpress, Lüksemburg ve Strazburg’a her Cuma, Cenevre’ye her Çarşamba ve Cumartesi, Paris, Nantes ve Lyon’a her Pazartesi, Amsterdam’a ise her Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Cumartesi günleri uçacak.  SunExpress, Mayıs’ta ise Antalya’dan bu yaz son dış hat noktası olan Almanya’da Memmingen’e uçmaya başlayacak.
Antalya’nın gelişen potansiyeliyle beraber büyüyen SunExpress,  2015 yaz sezonunda Antalya’dan Avrupa’da uçtuğu ülke sayısını 8’e, destinasyon sayısını ise 35’e çıkaracak.

SUNEXPRESS ANTALYA'YI UÇURACAK

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sunexpress son üç yıldır kar ediyor ve istikrarlı bir şekilde büyüyor.Kararlı ve tecrübeli yöneticileriyle her geçen gün daha da ileriye gidiyor.THY'nın ekibi Server Bey ve Nejdet Beyden sonra Faruk Bey güç kattı.Bonuslar için teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ustaaa ~ 9 yıl önce
bu şirketi kanatlandıran emre bahtoğludur. ama önü kapalı önü açılmalı
Ustaaa ~ 9 yıl önce
Emre Bahtoğlu 10 yıldır bu şirkette.Ve Pazarlama Satışta.Niye on yıldır kanatlandırmamış acaba??????Çok merak ettim.Son üç yılda biranda ilhammı gelmiş:)
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bu ara yeni CO'nuz Sayin Albrecht hayirli olsun. Bakalim bizim sirkete, yani Avusturya hava yollarina kim gelecek. Sayin Topcu olabilirmi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya-Ş.Urfa ~ 9 yıl önce
Neden biri de tutup Antalya-Şanlıurfa hattını açmaz ki! Çok müşteri var o yolda , hele ki sezonda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
başarı ~ 9 yıl önce
Sunexpress'i istikrarlı ve başarılı buluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sivaslı... ~ 9 yıl önce
Sivasa neden uçmuyor bu sunexpress. Eskiden uçardı ve yer olmazdı. Uçaklar'da ... Doluluk oranlarını bahane etmesinler...Gözüme mi onlara mı inanayım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Faruk beye yol göründü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çarşı ~ 9 yıl önce
devamlı güç kaybeden bir yönetim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anka ~ 9 yıl önce
Gerçekten çok güvenli adımlarla ilerleme kaydeden bir havayolu şirketi. Yeni uçuş noktalarından başarılı operasyonlar yapacaklarına inanıyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000