21 Mayıs 2011, Cumartesi 10:27:15

SUNEXPRESS ‘HANS’ OLDU

Sunexpress Almanya’nın seferlerine başlaması için geri sayım başladı. Sunexpress renklerindeki uçağın tek farkı ise Alman tescilli ve bayraklı olması...
  • sun ex türk tescili olduğu için almanyadan mısısra ya da ispanya fas gibi bölgelere ucamıyordu. artık bu gercekleşecek ve almanya hava sahası kullanarak thy de para kazanacak. alman şirketi, almanya dan direk 3. ülkelere sefer düzenliyor. tğrk hava sahasının yakınından bile gecmiyor ama karın yarısı thy nin oluyor. daha ne istiyorsunuz.
  • Sana ne oluyor da durumdan vazife çıkarıp celalleniyorsun birader. Üzme tatlı canını ....... :))
  • Çevreci şimdi de almancı mı oldu ?
  • Sen kendine Turkish Evladı mı diosunki paranı bir TÜRK haber sitesinde Turkish Lira diye hitap ediyorsun??
  • Yıllardır deme şimdi. Büyüyen sirketlerin elbette giderleri, belli bir dönem için gelirlerinden fazla olur ve bu da elbette kar değil zarar hanesinde gösterilir. Uçaklar dolu ve herkes limitlere yakın uçuyor. İyi günler dilerim.
  • German Sky, Dutch Corendon'a övgüler SXS Germany kurulunca SunExpress 'Hans' oldu!! tarafsız habercilik bu olsa gerek!
  • www.kap.gov.tr resmi web sitesine gönderilmiş THY bilançolarının, nakit akım tablosu, gelir tablosu ve ana bilançolarının hiçbirinde "sunexpress'den kaynaklanan zarar" diye kaynaklanan bir madde yoktur ve gözükmemektedir. İsteyenler yukarıdaki websitesinden kontrol edebilir. Yalan ve gereksiz yorumlarla lütfen kamuoyunu ve sektörü takip eden insanları yanıltmayınız.
  • Her haberi bir şekilde THY'ye bağlayan çok havacı arkadaşlar, yahu yorulmadınız mı? Bu çekememezilik niye????!. Çok pardon ama ne Sunexpress ne de başka bir havayolu çok da umurumda değil. Biz planlarımızı size göre yapmıyoruz. Herkes haddini bilsin. Sivil havacılığın gelişmesini destekleyen bir insan olarak beni bile zıvanadan çıkardınız,yeter artık!!!!. Sunex Alman tescili taşısa ne fark eder,zaten 20 yıldır kendilerini Alman sanıyorlar. Zaten hep Almandılar. Yeter artık TK'ya taş attığınız. Bu camiaya yakışmıyorsunuz (Uluslararası anlamda)
  • Arkadaşlar THY nin zarar 3 kişi ile uçtukları afrikanın bilinmiyen ülkelerinden olabilir mi? sunexpress nedeni ile zarar ediyor diyorlar.sxs kar dagitiyor paso. ustune havayolu şirketi kuruyor. daha ne yapsin. sallama yorumlar yapiyorsunuz.
  • sky bunu ilk yapan şirket değilmi..sonra corendon ...şimdide sun express ..hayırlısı olsun..
Sunexpress Almanya’nın, operasyonlarına başlaması için artık son hazırlıklar yapılıyor.Üç uçaklık filo ile ilk etapta Almanya’dan Mısır’a seferlerine başlaması planlanan Sunexpress Almanya’nın, programında küçük bir sapma olsa da, çok yakın tarihte operasyonlara start verilmesi bekleniyor.

Dublin’deki Eirtech tesislerinde boyanan ilk Sunexpress Almanya uçağı, spotterlar tarafından fotoğraflandı. Frankfurt Main Havaalanı’nda Björn Kannengießer adlı bir spotter tarafından çekilen fotoğrafta, Sunexpress Germany uçağını alıştığımız Sunexpress uçağından ayırt etmek pek mümkün değil. Logosu ve boyaması aynı olan uçaklardaki tek fark Germany Sunexpress’in Alman tescilinde olması.

İşte, Türk tescili ve Türk bayrağı yerine Alman tescili ve bayrağını alan D-ASXF kuyruk tescilli o uçak...




SUNEXPRESS ‘HANS’ OLDU

Yorumlar Tüm Yorumlar (79)

Misafir ~ 13 yıl önce
sun ex türk tescili olduğu için almanyadan mısısra ya da ispanya fas gibi bölgelere ucamıyordu. artık bu gercekleşecek ve almanya hava sahası kullanarak thy de para kazanacak. alman şirketi, almanya dan direk 3. ülkelere sefer düzenliyor. tğrk hava sahasının yakınından bile gecmiyor ama karın yarısı thy nin oluyor. daha ne istiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sana ne oluyor da durumdan vazife çıkarıp celalleniyorsun birader. Üzme tatlı canını ....... :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Çevreci şimdi de almancı mı oldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sen kendine Turkish Evladı mı diosunki paranı bir TÜRK haber sitesinde Turkish Lira diye hitap ediyorsun??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yıllardır deme şimdi. Büyüyen sirketlerin elbette giderleri, belli bir dönem için gelirlerinden fazla olur ve bu da elbette kar değil zarar hanesinde gösterilir. Uçaklar dolu ve herkes limitlere yakın uçuyor. İyi günler dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
German Sky, Dutch Corendon'a övgüler SXS Germany kurulunca SunExpress 'Hans' oldu!! tarafsız habercilik bu olsa gerek!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
www.kap.gov.tr resmi web sitesine gönderilmiş THY bilançolarının, nakit akım tablosu, gelir tablosu ve ana bilançolarının hiçbirinde "sunexpress'den kaynaklanan zarar" diye kaynaklanan bir madde yoktur ve gözükmemektedir. İsteyenler yukarıdaki websitesinden kontrol edebilir. Yalan ve gereksiz yorumlarla lütfen kamuoyunu ve sektörü takip eden insanları yanıltmayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Her haberi bir şekilde THY'ye bağlayan çok havacı arkadaşlar, yahu yorulmadınız mı? Bu çekememezilik niye????!. Çok pardon ama ne Sunexpress ne de başka bir havayolu çok da umurumda değil. Biz planlarımızı size göre yapmıyoruz. Herkes haddini bilsin. Sivil havacılığın gelişmesini destekleyen bir insan olarak beni bile zıvanadan çıkardınız,yeter artık!!!!. Sunex Alman tescili taşısa ne fark eder,zaten 20 yıldır kendilerini Alman sanıyorlar. Zaten hep Almandılar. Yeter artık TK'ya taş attığınız. Bu camiaya yakışmıyorsunuz (Uluslararası anlamda)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Arkadaşlar THY nin zarar 3 kişi ile uçtukları afrikanın bilinmiyen ülkelerinden olabilir mi? sunexpress nedeni ile zarar ediyor diyorlar.sxs kar dagitiyor paso. ustune havayolu şirketi kuruyor. daha ne yapsin. sallama yorumlar yapiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sky bunu ilk yapan şirket değilmi..sonra corendon ...şimdide sun express ..hayırlısı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000