25 Aralık 2018, Salı 01:12:28

SunExpress 79 ilde kabin memuru arıyor

Türk Hava Yolları (THY) ve Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress Havayolları 80 ilde kabin memuru arıyor.
  • Tecrübesize yaş kriterini 35 koyarken 40 yaşında tecrübeliyi almıyor...Tecrübeli kabin memuru alımında yaş kriteri kalkmalı...Yıllarca bu işi yapmış,çalıştığı şirketler kapatılan yaş kriterinden dolayı havacılığa giremeyen tecrübesiz olduğu için de başka bir sektörde iş bulamayan mağdur kabin memurları/amirler var....Onlar da alımlarda değerlendirilmeli..İstihdam sağlanmalı....
  • Sergilemis oldugunuz asabi ve kirici tavirlar haksiz olusunuzun bir simgesi. Maas €’da ödense, alinan maas düsük. Haklisiniz kabin ekibinin maasi gayet yüksek ve kesintiye götürülmeli. Ama bizim ifade ettigimiz kokpit maaslari. Kokpit ekibi TK’dan 20-25bin, pegasustanda 10-15bin daha az maas aliyor. Sirf siz kabin ekibi fazla alabilmesi icin.
  • Düzce ve Osmaniyeliler de pek tabi başvuru yapabilir fakat imtihan kendi illerinde değil en yakın ilde olacaklar.Bu kadar basit mevzuyu sakız soğan yaptınız yazık...Kavrama kapasitesiyle alakalı.
  • Arıyor ama aradığı hiçbir şeyi bulamıyor bu sunexpress.
  • 80 osmaniye ve 81 düzce yok.
  • Karaman'ı bile almışlar, bu işte bir iş var.
  • Xq önce foları elinde tutsun herkes gidicem diyo bakalım nolacak halimiz yaza
  • Kurul mülakatından sonra olumlu mail bekliyosun almıyolar bir türlü ne istiyolar acaba ne kimse anlamış değil abuk subuk sorular soruyorlar.
  • Neden osmaniye yok osmaniye bu vatan toprağı değil mi :(
  • Osmaniyeliler ve Düzceliler başvuramaz.

Türk Hava Yolları (THY) ve Alman havayolu şirketi Lufthansa'nın ortak kuruluşu olan SunExpress Havayolları 80 ilde kabin memuru arıyor.

En az lise mezunu ve üzeri adayların başvurabileceği ilanda adaylarda aranan tüm kriterler de belirtildi. Şirketin alımları İzmir, Antalya, İstanbul ve Ankara bölgesi için yapacağı ifade edildi. 

Öte yandan ilanda dikkat çeken ayrıntılardan biri de SunExpress'in 79 ilde aday araması oldu. Başvurusu kabul edilen adayların belirtilen illerdeki merkezlerde mülakata alınacağı belirtildi. 

İlanda belirtilen iller şöyle; Adana, Adıyaman, Afyon, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul(Avr.), İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, İstanbul(Asya).

İŞTE ADAYLARDA ARANAN KRİTERLER

T.C. vatandaşı iseniz ve T.C. Pasaportuna sahipseniz
20 - 35 yaşları aralığındaysanız
Yurt içi en az lise diploması veya Yurt dışında okumuş olan adaylarımızdan lise denklik belgesi ibraz edebilecekseniz
İyi derecede Türkçe ve İngilizce biliyorsanız (ek dil tercih sebebidir)
Bayan adaylar için 1.55 m - 1.80 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz
Bay adaylar için 1.60 m - 1.85 m boy arasında ve uygun boy-kilo orantısına sahipseniz
Kabin memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmuyorsa
Dış görünüşüne özen gösteriyor ve İyi derecede yüzme biliyorsanız

Kriterleri uygun olan adaylarımız ikametlerinin en yakın olduğu merkezlerimize mülakat için davet edilmektedirler.

İşe Alım süreci aşağıdaki gibi gerçekleşecek;

1. Gün
100 soruluk İngilizce seviye tespit sınavı (Online)
İngilizce pratik mülakatı (Online)
Kişilik envanteri (Online)

2. Gün
Kurul mülakatı (1/2 Saat)

İLANA BAŞVURMAK İÇİN TIKLAYIN

SunExpress 79 ilde kabin memuru arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

K/A ~ 5 yıl önce
Tecrübesize yaş kriterini 35 koyarken 40 yaşında tecrübeliyi almıyor...Tecrübeli kabin memuru alımında yaş kriteri kalkmalı...Yıllarca bu işi yapmış,çalıştığı şirketler kapatılan yaş kriterinden dolayı havacılığa giremeyen tecrübesiz olduğu için de başka bir sektörde iş bulamayan mağdur kabin memurları/amirler var....Onlar da alımlarda değerlendirilmeli..İstihdam sağlanmalı....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sccm ‘e cevap ~ 5 yıl önce
Sergilemis oldugunuz asabi ve kirici tavirlar haksiz olusunuzun bir simgesi. Maas €’da ödense, alinan maas düsük. Haklisiniz kabin ekibinin maasi gayet yüksek ve kesintiye götürülmeli. Ama bizim ifade ettigimiz kokpit maaslari. Kokpit ekibi TK’dan 20-25bin, pegasustanda 10-15bin daha az maas aliyor. Sirf siz kabin ekibi fazla alabilmesi icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sxs - sccm ~ 5 yıl önce
SunExpress çalışanı olmadığınız, bu sizli bizli mizacınızdan belli. Bizde kabin kokpit o bu departman ayrımı yoktur. Kimse kimse yüzünden veya sayesinde birşeyleri eksik veya fazla almaz. Kaldı ki bir pilot birlikte uçtuğu kabin memurunun iyi kazanan ve kalifiye seçilen bir iş arkadaşı olduğunu bilirse daha da emniyetli ve güvende hisseder. Biz kabin memurlarına burada, kaptanın kabindeki gözü kulağı asistanı olarak bakarız. SunExpress kültürü değil sizdekİ. Dolayısıyla ya yalan söylüyorsunuz ya da yanlış şirkettesiniz.
Ohannes! ~ 5 yıl önce
Utanç verici!
Adana & Bolu ~ 5 yıl önce
Düzce ve Osmaniyeliler de pek tabi başvuru yapabilir fakat imtihan kendi illerinde değil en yakın ilde olacaklar.Bu kadar basit mevzuyu sakız soğan yaptınız yazık...Kavrama kapasitesiyle alakalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ah ah ~ 5 yıl önce
Arıyor ama aradığı hiçbir şeyi bulamıyor bu sunexpress.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
he he ~ 5 yıl önce
Aynen uçaklar kendi kendine uçuyor zaten.
why ~ 5 yıl önce
80 osmaniye ve 81 düzce yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilotadayadayı ~ 5 yıl önce
Karaman'ı bile almışlar, bu işte bir iş var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi bakalım ~ 5 yıl önce
Xq önce foları elinde tutsun herkes gidicem diyo bakalım nolacak halimiz yaza

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sss ~ 5 yıl önce
Kurul mülakatından sonra olumlu mail bekliyosun almıyolar bir türlü ne istiyolar acaba ne kimse anlamış değil abuk subuk sorular soruyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Osmaniyeli ~ 5 yıl önce
Neden osmaniye yok osmaniye bu vatan toprağı değil mi :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güneşdoğmuyor ~ 5 yıl önce
Osmaniyeliler ve Düzceliler başvuramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vardir bir hikmeti ~ 5 yıl önce
Demek var bir bildikleri gordukleri oradan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000