01 Nisan 2014, Salı 10:40:38

SUNEXPRESS '42' DEDİ

SunExpress, İzmir’den uçtuğu 42. destinasyonu olan Konya’ya ilk uçuş 31 Mart akşamı gerçekleşti. İlk yolcular Konya’da çiçeklerle karşılandı.
  • Necdet Bey, Umarım hayırlı olur.Sizle birlikte çalıştığım dönemde bizlere katkılarınız,desteğiniz unutulmaz ve yol gösterici oldu.Şimdi bende Yöneticiyim.Ve idolümsünüz,çalışmalarımda,insan ilişkilerinde,personel yönetiminde,ticari ilişkilerde sizi örnek alıyorum.Yolunuz açık olsun.
  • Sayın Valim Muammer Erol u görüyorum yine memlekete hizmet peşinde Tıpkı Iki sene önceki Elazığ Onurair lansman uçuşundaki gibi ...hizmet nimetir .
  • Konya'lılara hayırlı olsun. Kazasız, belasız Allah hayırlı yolculuklar versin. Doluluk oranını hemşerilerimiz her gün artırıp, sahip çıkarsa, bu hizmetin devam edeceğine inanıyorum.
  • Merhaba, Ankara İstanbul (Atatürk) sadece THY uçuyor en uygun bilet vergisiz 104 TL diğer firmalarda görmek isteriz
  • Nejdet gürsoy nasıl başarılı oluyor 600 000 nüfuslu Batman ve çevre illerini seferlerini iptal ederek mi başarılı oluyor.
  • İzmir-Batman seferleri dolu olmasına rağmen 12 Nisan'dan sonra seferlerini gerekçesiz iptal edip onbinlerce insanı mağdur edip yeni hat açıyor çok saçma
  • konya yiizmire bagladi anladik peki haftanin üç günü izmir batman karşılıklı seferleri doluluk oranının yuksek olmasına rağmen 12.04.2014 tarihinden itibaren neden durdurdu
  • bu sene 9 yeni dış hat 1 yeni iç hat açtılar bu ekibi canı gönülden kutluyorum
  • ilk fotoğrafı kenya havalimanı diye okudum ya!
  • Necdet Bey, ellerinize sağlık. Tebrik ederiz.

SunExpress, İzmir’den uçtuğu 42. destinasyonu olan Konya’ya ilk uçuş 31 Mart akşamı gerçekleşti. İlk yolcular Konya’da çiçeklerle karşılandı.

Türk Havayolları ile Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, İzmir’den 42. destinasyonu Konya’ya ilk uçuşunu 31 Mart akşamı gerçekleştirdi. İstanbul dışında başka hiçbir yerle havayolu bağlantısı olmayan Konya, SunExpress ile önce İzmir’e, İzmir üzerinden ise Avrupa’da 10 kente bağlandı.

SunExpress, bu yaz sezonuyla beraber İzmir’den biri iç hatta Konya, 5 dış hatta k Lyon, Nantes, Paris,  Kopenhag ve Helsinki’ye, toplam 6 yeni hat açacağını duyurmuştu.

Geçtiğimiz yıl İzmir’i aktarma merkezi yapan SunExpress, İzmir’den uçuş ağını her geçen gün arttırıyor. Konya’yı haftada üç uçuş ile (Pazartesi, Çarşamba ve Cuma) İzmir’e direkt bağlamakla da kalmayan SunExpress,  İzmir üzerinden Avrupa’da 8 kente Basel, Berlin, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Frankfurt-Hahn, Köln, Münih ve Stuttgart'a bağlıyor.

Konya Valisi Muammer Erol, Havalimanı Mülki  İdare Amiri - Vali Yardımcısı Bekir Yılmaz,  SunExpress Türkiye Satış Pazarlama Grup Müdürü Necdet Gürsoy, Konya Havalimanı DHMİ Müdürü İlhami Şimşek, Konya Havalimanı DHMİ Müdür Yardımcısı Kemal Danacı ve Havaş İstasyon Müdürü Mehmet Reşat Kurçeren’in katıldığı ilk uçuş organizasyonu çerçevesinde yolcular çiçeklerle karşılandı.
İzmir-Konya uçuşlarıyla ilgili bilgi veren Gürsoy, “Konya, İzmir’den gerçekleştirdiğimiz 42. destinasyonumuz.  Uzun zamandır, hem yolculardan hem Konya’daki acentelerden yoğun bir talep geliyordu. Yaptığımız çalışmalar sonucunda da İzmir-Konya hattını açmaya karar verdik. İlk uçuşumuzla da bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu gördük” dedi.

Konya’nın şimdiye kadar yalnız İstanbul ile bağlantısının olduğunu belirten Gürsoy, “ Artık SunExpress ile İzmir’e de bağlantı. Şu anda Konya’ya haftada, Pazartesi, Çarşamba ve Cuma olmak üzere 3 uçuş gerçekleştireceğiz. Hatta Konya yalnızca İzmir’e bağlanmakla kalmadı, aktarma merkezimiz olan İzmir’den Avrupa’ya bağlıyoruz. Bundan sonra Konyalılar İzmir üzerinden Avrupa’da 10 kente Basel, Berlin, Dortmund, Düsseldorf, Frankfurt, Frankfurt-Hahn, Köln, Münih ve Stuttgart'a uçabilecekler” dedi.



SUNEXPRESS '42' DEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

KONYA ~ 10 yıl önce
Necdet Bey, Umarım hayırlı olur.Sizle birlikte çalıştığım dönemde bizlere katkılarınız,desteğiniz unutulmaz ve yol gösterici oldu.Şimdi bende Yöneticiyim.Ve idolümsünüz,çalışmalarımda,insan ilişkilerinde,personel yönetiminde,ticari ilişkilerde sizi örnek alıyorum.Yolunuz açık olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sayın Valim Muammer Erol u görüyorum yine memlekete hizmet peşinde Tıpkı Iki sene önceki Elazığ Onurair lansman uçuşundaki gibi ...hizmet nimetir .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Konya'lılara hayırlı olsun. Kazasız, belasız Allah hayırlı yolculuklar versin. Doluluk oranını hemşerilerimiz her gün artırıp, sahip çıkarsa, bu hizmetin devam edeceğine inanıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Merhaba, Ankara İstanbul (Atatürk) sadece THY uçuyor en uygun bilet vergisiz 104 TL diğer firmalarda görmek isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Nejdet gürsoy nasıl başarılı oluyor 600 000 nüfuslu Batman ve çevre illerini seferlerini iptal ederek mi başarılı oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
İzmir-Batman seferleri dolu olmasına rağmen 12 Nisan'dan sonra seferlerini gerekçesiz iptal edip onbinlerce insanı mağdur edip yeni hat açıyor çok saçma

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batman ~ 10 yıl önce
konya yiizmire bagladi anladik peki haftanin üç günü izmir batman karşılıklı seferleri doluluk oranının yuksek olmasına rağmen 12.04.2014 tarihinden itibaren neden durdurdu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kutluyorum ~ 10 yıl önce
bu sene 9 yeni dış hat 1 yeni iç hat açtılar bu ekibi canı gönülden kutluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
131.65 ~ 10 yıl önce
ilk fotoğrafı kenya havalimanı diye okudum ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tebrikler ~ 10 yıl önce
Necdet Bey, ellerinize sağlık. Tebrik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000