25 Mayıs 2020, Pazartesi 12:28:38

Sunexpress 4 Haziran'da uçuşlara başlıyor

Koronavirüs nedeniyle yurt içi ve yurt dışı seferlerini askıya alan SunExpress, gerekli tüm tedbirleri alarak 4 Haziran'da iç hat uçuşlarına kademeli olarak başlayacağını duyurdu.
  • Sunexpress guven veriyor . bir parcasi olmaktan gurur duyuyor her bir calisani.
  • Yolcularimizi agirlamak icin sabirsizlaniyoruz!
  • Sürekli temizliyor da 10 bin metrede oksijen var mı varsa ne kadar? Uzman değilim ama duyduğum uçaklardaki sistem içerdeki havayı temizleyip tekrar geri veriyor zira dışarda o yükseklikte yeterli oksijen yok ve filtreler de temizleme için çok yeterli olmuyor ve oldukça pahalı. Bilen varsa açıklarsa iyi olur.
  • Tk yerine sx de calissaydim
  • Vaka sayısı artacak mı ne olacak hiç belli değilken neye göre açıyorlar anlamak zor. Ne kadar zor duruma düştülerse birer haftalık erteleme aralarında para koparma peşindeler. Bilet alan enayidir. İç hatlarda para kazanma çağı bitti. Araba varken. Koltuklar arası 50cm yok bile yandaki kişi hastalık taşıyor olsa tek hapşırığına bakar hastalık. Yok HEPA yok HES alayı psikoloji rahatlatma. Koltuk mesafelerini arttır 100 liraya uçak bileti satma olay bundan ibaret. Güvenli yolculuğu 5 katı fiyata tercih ederim.
  • Neyinize güvenelim anca tek çalışma bilet fiyatlarını yükseltme olur..uçağa gelene kadar havalimanında yönetim zafiyeti için denetleme yaptınız mı yolcularınız için hayır..havalimanının reklamcı müdürü tvde anlatamadı siz önlemlerden bahsediyorsunız.
  • her hafta boyle aciklamalara gerek var mi? devletimiz ne zaman uygun gorurse herkes o zaman baslayacak iste...
  • Ne gerek var simdi hazir bahane var iflas etsene kardesim
  • 14 güne ne oldu odamı uçtu ?
  • Çokta gogol

Koronavirüs nedeniyle yurt içi ve yurt dışı seferlerini askıya alan SunExpress, gerekli tüm tedbirleri alarak 4 Haziran'da iç hat uçuşlarına kademeli olarak başlayacağını duyurdu.

SunExpress'ten yapılan yazılı açıklamaya göre şirket, yolcuları ile uçuş ekiplerinin sağlıklı, emniyetli seyahati için ulusal ve uluslararası sağlık, havacılık otoriteleri ile iş birliği içinde gerekli tüm önlemleri alarak uçuşlarına başlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen SunExpress Üst Yöneticisi (CEO) Max Kownatzki, seyahat yasaklarının 3 Haziran'dan sonra kalkmasını beklediklerini aktardı.

Bu çerçevede, yolculara daha sağlıklı ve hijyenik uçuş deneyimi sunmak için tüm hazırlıklarını bu tarihe göre yaptıklarını bildiren Kownatzki, şunları kaydetti: "Eğer herhangi bir değişiklik olmaz ise, İzmir ve Antalya'yı hem Türkiye hem Avrupa'da en fazla noktaya bağlayan havayolu olarak, 4 Haziran'da iç hat uçuşlarımıza kademeli olarak başlayacağız.
Türk turizm taşımacılığının belkemiği olarak, turistik uçuşlarımıza Haziran ortasından sonra başlamayı planlıyoruz, ancak bu da ülkelerin karşılıklı olarak seyahat yasaklarını gözden geçirmeleri ile belli olacak. Türkiye gibi Kovid-19 ile mücadeleyi büyük bir başarıyla sürdüren ülkelerde Haziran ortasından sonra bu turistik uçuşların başlayacağını umuyoruz."

Uçuşlar HES kodu ile sağlanacak
Açıklamada verilen bilgiye göre, tüm uçuşlarında yolcularına ve uçuş ekiplerine maske ile seyahat etme zorunluluğu getiren SunExpress, teması azaltmak adına kabin içi hizmetlerini de bu doğrultuda güncelledi.

Ayrıca havayolu, tüm uçuşlarında yolcularına dezenfektan mendil dağıtacağını açıkladı.
Bunlara ek olarak, SunExpress uçaklarında düzenli olarak uluslararası otoriteler tarafından etkisi kanıtlanmış dezenfeksiyon işlemleri uygulanırken, tüm uçaklarda ameliyathanelerde kullanılan HEPA filtreleme sistemi bulunuyor.

Bu filtreler Koronavirüs de dahil, bilinen tüm virüslere karşı yüzde 99'luk bir başarı oranı ile uçak içindeki havayı her üç dakikada bir sürekli olarak temizliyor.

Ayrıca iç hat uçuş kabulü, Sağlık Bakanlığı'nın hayata geçirdiği 'Hayat Eve Sığar' projesi kapsamında HES kodu ile sağlanacak. HES kodu sorgulamalarında uçuşa elverişli olmadığı tespit edilen yolcular, SunExpress uçuşlarına alınmayacak.

Sunexpress 4 Haziran'da uçuşlara başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

deneyimli k.m. ~ 4 yıl önce
Sunexpress guven veriyor . bir parcasi olmaktan gurur duyuyor her bir calisani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
crew ~ 4 yıl önce
Yolcularimizi agirlamak icin sabirsizlaniyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hepa ~ 4 yıl önce
Sürekli temizliyor da 10 bin metrede oksijen var mı varsa ne kadar? Uzman değilim ama duyduğum uçaklardaki sistem içerdeki havayı temizleyip tekrar geri veriyor zira dışarda o yükseklikte yeterli oksijen yok ve filtreler de temizleme için çok yeterli olmuyor ve oldukça pahalı. Bilen varsa açıklarsa iyi olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
The Answer ~ 4 yıl önce
Uçaklar motorun dışarıdan kendisi için çektiği havanın bir kısmını cabinin ihtiyaç duyduğu oksijen ve havalandırma ihtiyacı için kullanır. Bunu yaparken de havanın uçağı terk edeceği noktada yer alan bir valften faydalanarak havanın basıncını artırarak istenen seviyeye getirir.Kabinde kullanılan havanın bir kısmı bu şekilde dışarıdan temin edilirken bir kısmı da devir daim olur.
Demek ki ~ 4 yıl önce
Kabinde kullanılan havanın bir kısmı devir daim oluyorsa virüs riski var ve çok demektir.
Zafer ~ 4 yıl önce
Hava temizleme filtrelerinin virüsü tutarak yok etme ozelliğinin oldugunu okumuştum doğrumu bilmiyorum.
Keske ~ 4 yıl önce
Tk yerine sx de calissaydim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yani ~ 4 yıl önce
Vaka sayısı artacak mı ne olacak hiç belli değilken neye göre açıyorlar anlamak zor. Ne kadar zor duruma düştülerse birer haftalık erteleme aralarında para koparma peşindeler. Bilet alan enayidir. İç hatlarda para kazanma çağı bitti. Araba varken. Koltuklar arası 50cm yok bile yandaki kişi hastalık taşıyor olsa tek hapşırığına bakar hastalık. Yok HEPA yok HES alayı psikoloji rahatlatma. Koltuk mesafelerini arttır 100 liraya uçak bileti satma olay bundan ibaret. Güvenli yolculuğu 5 katı fiyata tercih ederim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
name ~ 4 yıl önce
bu ülkenin en büyük sorunu, ne fikri, ne bilgisi, ne uzmanlığı olmadan herkesin her konuda ama her konuda laf yapabiliyor olması
Ne önlem almış ~ 4 yıl önce
Neyinize güvenelim anca tek çalışma bilet fiyatlarını yükseltme olur..uçağa gelene kadar havalimanında yönetim zafiyeti için denetleme yaptınız mı yolcularınız için hayır..havalimanının reklamcı müdürü tvde anlatamadı siz önlemlerden bahsediyorsunız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pgs gibi aciklama ~ 4 yıl önce
her hafta boyle aciklamalara gerek var mi? devletimiz ne zaman uygun gorurse herkes o zaman baslayacak iste...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne gerek ~ 4 yıl önce
Ne gerek var simdi hazir bahane var iflas etsene kardesim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karantina ~ 4 yıl önce
14 güne ne oldu odamı uçtu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ferdi ~ 4 yıl önce
Çokta gogol

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000