23 Şubat 2020, Pazar 13:30:50

Sunexpress 11 milyon yolcu hedefliyor

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, hava yolları arasında en dakik olarak tanındıklarının altını çizerek, "Geçtiğimiz sene 10 milyon yolcu taşıdık. Bu yıl ise yüzde 10’un üzerinde artış sağlamayı düşünüyoruz. 1.4 milyar euro da ciromuz bulunuyor" dedi.
  • SunExpress farkı
  • Corana virus boyle devam ederse evdeki hesap carsiya uymaz .Global olarak dunyayi etkiledi
  • max'lara bel bağlayan havayolları batmayı hakediyor zaten. boeing fabrikayı kapattı max'tan umudu kesmek üzere bunlar hala inanıyoruz ki maxlarla coşacağız diyor. siz bütün operasyonu biraz daha maxlara bağlarsanız büyümelerin hepsi yalan olur.
  • elbette bir hedef konulmalı ama şu an için en büyük tehlike corona virüsü.yayılmaya devam ettiği sürece (ki şu an Avrupa,Ukrayna,İran da etkisi olmaya başladı) tüm sektörleri vurabilir bu da büyük bir ekonomik kayıplara yol açacaktır.Çünkü Salgının olduğu ülkelerden yolcu ,yiyecek içecek dahil hiç bir şey kabul edilmeyecek.Salgının görülmediği ülkeler kendini kapatacak,Salgın olan ülkeler de mecburen kapatacak ,karanlık bir çıkmaza dönüşebilir.Onun için 11 m hedefliyor derken ileriye dönük olumsuzlukları hesaplamak gerek bence.

SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, havayolları arasında en dakik olarak tanındıklarının altını çizerek, "Geçtiğimiz sene 10 milyon yolcu taşıdık. Bu yıl ise yüzde 10’un üzerinde artış sağlamayı düşünüyoruz. 1.4 milyar euro da ciromuz bulunuyor" dedi.

Antalya'da havacılık sektörüyle ilgili bir toplantıya katılan SunExpress Ticari Direktörü Peter Glade, yenilikler ve hedefleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.
2 farklı kültürün firması olduklarını ifade eden Peter Glade, 2 kültürün tecrübelerini birleştirerek, yavaş yavaş ilerlemeyi düşündüklerini kaydetti. Glade, bu sayede çift haneli büyüme rakamlarına ulaştıklarını da belirtti.

“Yenilikler bizi belirli bir safhaya taşıyacaktır”

Müşteri odaklı çalıştıklarını ifade eden Glade, “Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemli. Havayolları arasında en dakik havayolu olarak da tanınıyoruz. O yüzden bu aldığımız kültürü, burada da devam ettirerek işimizi yeni bir aşamaya çıkarmayı düşünüyoruz. Yeniliklerimiz var. Teknolojik yeniliklerimiz var. Amazon üzerinden uçak biletlerimizi satın alabiliyorsunuz. Uçaklarımızda sanal görsellik gözlüklerimiz var bunlardan faydalanabiliyorsunuz. Yerel lokantaların lezzetlerini uçakta bulma şansınız var. Bu tarz sektöre getirdiğimiz yenilikler bizi belirli bir safhaya taşıyacaktır” dedi.

“Tatile odaklanıyoruz”

Tatil üzerinden iş yaptıklarını söyleyen Glade, “Tatil için neler yapabiliriz? Buna odaklanıyoruz. Gezmeyi düşünen bir vatandaş acentaya gidiyor ve nereye uçacağı bilgisini oradan alıyor. Biz orada da bulunmak istiyoruz. Aynı zamanda yurt içi uçuşları da bizim güçlü olan alanlarımızdan birisi. Hatay-İzmir uçuşu da bunlardan bir tanesi. Yurt içi uçuşlarımız, bizim diğer hatlarımızı destekleyen bir noktadır.” diye konuştu.

"60 noktaya uçuş"

Türk turizmini işlerinin merkezine yerleştirdiklerini dile getiren Ticari Direktör Peter Glade, “Biz 60 noktaya uçuyoruz. Türkiye’de de 16 noktaya uçuyoruz. İşimizin merkezinde seyahat eden insanlar var. Bunlara bu keyfi yaşatmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

"13 yeni uçak geliyor"

Glade, firmalarında 85 uçak olduğunu ifade ede ederek, yıl içerisinde 13 uçağın daha filoya dahil edileceğini belirtti.

Geçtiğimiz sene 10 milyon yolcu taşıdıklarını söyleyen Glade, “Bu rakamın yüzde 10’u üzerinde artış sağlamayı düşünüyoruz. 1.4 milyar euro da ciromuz bulunuyor” ifadelerine yer verdi.

"Uzun uçuşlar yapacağız"

Glade sözlerini şöyle tamamladı: "MAX tipi uçaklar geri döndüğünde çok büyük etkisi olacak. Uzun uçuşlar yapabiliyorlar, enerji açısından daha ekonomik ve Türkiye içerisinde de kullanma şansımız olacak. Çünkü Türkiye içinde de çok ciddi uçuşlarımız var. Eğer bu uçaklar geri dönerse zannediyorum ki en güvenilir uçaklar olacak. MAX'ler geldiğinde emin olun uzun mesafeli uçuşları da yapabilecek duruma geleceğiz. Bizim skalamıza 5-5 buçuk saatler uçuşlar da eklenecek.”

Sunexpress 11 milyon yolcu hedefliyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Ramazan kartal ~ 4 yıl önce
SunExpress farkı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Corana ~ 4 yıl önce
Corana virus boyle devam ederse evdeki hesap carsiya uymaz .Global olarak dunyayi etkiledi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 4 yıl önce
Allah korusun
karşıyakalı ~ 4 yıl önce
max'lara bel bağlayan havayolları batmayı hakediyor zaten. boeing fabrikayı kapattı max'tan umudu kesmek üzere bunlar hala inanıyoruz ki maxlarla coşacağız diyor. siz bütün operasyonu biraz daha maxlara bağlarsanız büyümelerin hepsi yalan olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ord prof ~ 4 yıl önce
elbette bir hedef konulmalı ama şu an için en büyük tehlike corona virüsü.yayılmaya devam ettiği sürece (ki şu an Avrupa,Ukrayna,İran da etkisi olmaya başladı) tüm sektörleri vurabilir bu da büyük bir ekonomik kayıplara yol açacaktır.Çünkü Salgının olduğu ülkelerden yolcu ,yiyecek içecek dahil hiç bir şey kabul edilmeyecek.Salgının görülmediği ülkeler kendini kapatacak,Salgın olan ülkeler de mecburen kapatacak ,karanlık bir çıkmaza dönüşebilir.Onun için 11 m hedefliyor derken ileriye dönük olumsuzlukları hesaplamak gerek bence.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000