13 Temmuz 2021, Salı 11:36:55

Sunexppress'ten Antalya'da Lounge indirimi

SunExpress iç hat yolcuları, Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda CIP Lounge hizmetlerinden yüzde 40 indirimle yararlanıyor.
  • Senin yorumuna zaten insanlar unlike vermiş bir kere kartalım durumu gayet iyi
  • SunExpressin çok farklı kaliteli projelere ihtiyacı var

SunExpress iç hat yolcuları, Fraport TAV Antalya Havalimanı’nda CIP Lounge hizmetlerinden yüzde 40 indirimle yararlanıyor.

SunExpress'ten yapılan açıklamaya göre, SunExpress’in Fraport TAV Antalya Havalimanı ile gerçekleştirdiği anlaşma kapsamında SunExpress’in iç hat yolcuları, biniş kartlarını göstererek yüzde 40 indirimli Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali CIP Lounge’a girebilirken uçuşlarını beklerken seyahat stresinden de uzaklaşabiliyor.

SunExpress’e özel indirimle CIP Lounge hizmetlerinden yararlanan misafirler, seyahatleri öncesinde Fraport TAV Antalya Havalimanı İç Hatlar CIP salonunun konforlu, şık ve ferah atmosferi eşliğinde dinlenme imkânı bulurken, tüm gün yenilenen zengin ikram büfesi, ücretsiz Wi-Fi hizmeti ve daha birçok ayrıcalığın da keyfini çıkarıyor.

Sunexppress'ten Antalya'da Lounge indirimi

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kartal'a diyene ~ 3 yıl önce
Senin yorumuna zaten insanlar unlike vermiş bir kere kartalım durumu gayet iyi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramazan Kartal ~ 3 yıl önce
SunExpressin çok farklı kaliteli projelere ihtiyacı var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
örnek ~ 3 yıl önce
mesela?
Karşıyakalı ~ 3 yıl önce
Katılıyorum. Bir miktar agresif büyüme stratejisi, promosyon indirim politikası şart yoksa standart bir gurbetçi havayolu olarak yoluna devam edecek. İzmir ve Antalya çıkışlı seferlerde pegasusvari bir kampanya olayına girmesi lazım. en ucuz bilet 80-100 euro'dan başlayınca ancak hali hazırda yolculuk planı olan gidiyor. Halbuki pegasusla kaç kere spontane gezi planı yapmıştım.
Evrim Tunger ~ 3 yıl önce
SunExpress e yakışan bir jest.Tebrikler.Çok uçan kişiler için önemli bir tercih sebebi.
Evrim tunger ~ 3 yıl önce
Senin havacılığıni da biliyoruz gözüm sen önce yolda yürümeyi öğren hadi canım
Evrimcim ~ 3 yıl önce
Sen önce düz yolda yuru Ayrıca havacılıkta edindiğin yer de ona buna bağlı bilmiyoruz zannetme hadi canım
Evrime ~ 3 yıl önce
Bi sektör git
Kartal'a ~ 3 yıl önce
Sen rahatsız mısın? Adam gelmiş sıradan bir yorum yapmış, sen de adama gelip laf sokuyorsun. Adama laf sokacağına sen kendi haline baksana. Çok mu iyi durumdasın da gelip insanları durduk yere küçük düşürmeye çalışıyorsun... allah sana akıl, fikir versin.
Kartal'a diyene ~ 3 yıl önce
Kartalım bir şey diyorsa doğrudur hadi işinize herkes kimin ne olduğunu biliyor herkes kartal gibi durust olsa keşke herkes de yapmacık sürat yspmacik ifadeler sahte kankilikler

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000