02 Mayıs 2011, Pazartesi 08:24:57

SİS ENGELİ YOLCULARI KIZDIRDI

Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle Sunexpres Hava Yolları'nın Antalya-Trabzon seferleri karşılıklı olarak iptal edildi.
  • Bir yolcu hizmetleri memuru ve olayları uzaktan izleyen biri olarak yolcuların isyanının sebebini söyleyeyim: Biletlerini internetten alan yolculara paraları hemen iade edildi ve bu yolcular İstanbul üzerinden Trabzon'a gidebilmek için Sun Express'ten veya diğer firmalardan bilet alabildiler. Ancak biletlerini acente aracılığıyla alan yolculara paraları hemen orada ödenmedi. İsyan eden yolcular da bu yolculardı zaten. Ayrıca Trabzon'da onları karşılamaya gelecek olan akrabalarından, Türk Hava Yolları uçaklarının Trabzon'a iniş yapabildiği bilgisini de almışlar ve buna da anlam verememişler.
  • Antipatikse binmezsin olur biter kimse zorla bindirmiyor.benim icin de en antipatik olan Pegasus mesela
  • Bir kere "değilde" değil, "değil de", önce Türkçe'mizi öğrenelim... Laf mı bu şimdi yani?.. Böylelerine Hz. Mevlânâ'nın meşhur beytini hatırlatmak yeterli: "Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var Lakin; Bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"
  • O değilde, SunEx çok antipatik bi şirket be.
  • 60TL ye uçakla giderler, kendilerini paşa zannederler.
  • sisi Sunexpres mi çıkardı kardeşim. Allah allah. bindirelim sizi havada turlayalım sonra kritik iniş denemeleri yaparken çakalım mı ? Ha siz ölmeyi tercih ediyorsanız antalyada kalmaktansa o zaman başka. Birazcık olgunlaşın artık ya.
  • Cikis meydaninda sirket kalacak yer gostermek zorunda degildir. Yolcu cahil olunca ugrasmasi zor. Siz de gazete olarak neden bu gercegi de dile getirmiyorsunuz???
  • Kalkis noktasi Trabzon, transit yolcu degil bir sey degil.neden kalacak yer gosterilsin ki, cahil yolcuyla ugrasmak basa bela.Herkes pasa pasa evine, oteline gider firmanin bir yukumlulugu yok.Bu boyle, kalacak yer ancak transit oldugunuzda gosterilir.Firmanin yapmakla yukumlu oldugu hic bir sey yok.
  • saat herseyi anlatıyor...
Edinilen bilgiye göre, Sunexpress Hava Yolları'nın Antalya Havalimanı'ndan saat 23.50'de yapılması gereken seferi ile Trabzon'dan aynı saatte yapılacak seferi, Trabzon'da etkili olan sis nedeniyle karşılıklı olarak yapılamadı.

Antalya Havalimanı'nda uçak seferlerinin iptal olduğunu öğrenen yolcular, açıklayıcı bilgi verilmemesi ve kendilerine kalacak yer gösterilmemesi nedeniyle şirket görevlilerine tepki gösterdi.

Yetkililer, ''Trabzon'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Antalya-Trabzon arasındaki karşılıklı seferler iptal edildi. Böyle giderse, sabah uçuşları da iptal olabilir. Yolcularımıza bir hafta sonra uçuşlarını yapmaları halinde ücretsiz uçuş yapabileceklerini belirttik. Ya da bilet paralarının iadesini talep ettik. Yolcularımıza alternatifler sunduk'' dedi. 

(Zaman)
SİS ENGELİ YOLCULARI KIZDIRDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 13 yıl önce
Bir yolcu hizmetleri memuru ve olayları uzaktan izleyen biri olarak yolcuların isyanının sebebini söyleyeyim: Biletlerini internetten alan yolculara paraları hemen iade edildi ve bu yolcular İstanbul üzerinden Trabzon'a gidebilmek için Sun Express'ten veya diğer firmalardan bilet alabildiler. Ancak biletlerini acente aracılığıyla alan yolculara paraları hemen orada ödenmedi. İsyan eden yolcular da bu yolculardı zaten. Ayrıca Trabzon'da onları karşılamaya gelecek olan akrabalarından, Türk Hava Yolları uçaklarının Trabzon'a iniş yapabildiği bilgisini de almışlar ve buna da anlam verememişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Antipatikse binmezsin olur biter kimse zorla bindirmiyor.benim icin de en antipatik olan Pegasus mesela

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir kere "değilde" değil, "değil de", önce Türkçe'mizi öğrenelim... Laf mı bu şimdi yani?.. Böylelerine Hz. Mevlânâ'nın meşhur beytini hatırlatmak yeterli: "Suskunluğum asaletimdendir Her lafa verilecek bir cevabım var Lakin; Bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye?"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
O değilde, SunEx çok antipatik bi şirket be.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
60TL ye uçakla giderler, kendilerini paşa zannederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sisi Sunexpres mi çıkardı kardeşim. Allah allah. bindirelim sizi havada turlayalım sonra kritik iniş denemeleri yaparken çakalım mı ? Ha siz ölmeyi tercih ediyorsanız antalyada kalmaktansa o zaman başka. Birazcık olgunlaşın artık ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Cikis meydaninda sirket kalacak yer gostermek zorunda degildir. Yolcu cahil olunca ugrasmasi zor. Siz de gazete olarak neden bu gercegi de dile getirmiyorsunuz???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Kalkis noktasi Trabzon, transit yolcu degil bir sey degil.neden kalacak yer gosterilsin ki, cahil yolcuyla ugrasmak basa bela.Herkes pasa pasa evine, oteline gider firmanin bir yukumlulugu yok.Bu boyle, kalacak yer ancak transit oldugunuzda gosterilir.Firmanin yapmakla yukumlu oldugu hic bir sey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
saat herseyi anlatıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000