21 Nisan 2010, Çarşamba 16:17:05

Sabiha Gökçen çocukları ağırladı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kapsamında anaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan "Ben Pilot Olsaydım - Benim Uçağım" konulu resim ve maket sergisine ev sahipliği yapıyor.
  • Madem çocukları sevindirceksiniz neden dibinizdeki koleji seçip sadece empati yapmaya çalışıyorsunuz. Doğudan bir uçak dolusu çocuğu, özellikle yetimleri sahiplenip uçağa bindirip getirmeniz daha hayırlı olmazmıydı?
  • arkadadşlar ben saw da 9 sene çalıştım..yeni yönetimi tenkit edeceğinize biraz takdir edin bence ofisindeki hayvanlar yemi bitti diye 50 km lik yoldan özel yem aldırtan yöneticileri unutmadık daha..
  • Bir kerede bir şeyi kopya çekmeyin ne olur. Yaratıcı olmayı deneseniz daha iyi değil mi ? İşte bu yüzden SAW gelişemeden güdük kalmaya devam ediyor. Profesyonel olmak için profesyonel yöneticiler gerekir. Böyle amatörlüklerle olmaz.

İSG tarafından işletilen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı kapsamında İstanbul Doğa Koleji Yakacık Anaokulu Öğrencileri tarafından hazırlanan "Ben Pilot Olsaydım - Benim Uçağım" konulu resim ve maket sergisine ev sahipliği yapıyor. Sergide; İstanbul Doğa Koleji Yakacık Anaokulu öğrencileri, uçmak ve uçaklarla ilgili düşlerini resme ve makete dönüştürdüler.

Çocukların, el becerilerini ve havacılığa olan ilgilerini geliştirmelerinin amaçlandığı "Ben Pilot Olsaydım - Benim Uçağım" konulu sergi, 26 Nisan tarihine kadar İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’nda İç Hatlar Terminali gidiş katında kurulan İSG sergi alanında ziyaret edilebilecek.

Ayrıca bu anlamlı gün kapsamında; İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na gelen İstanbul Doğa Koleji Yakacık Anaokulu öğrencileri, SunExpress uçağı kaptan pilotu Tuğçe Güngör ile konferans salonunda buluştular. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan kaptan pilot Tuğçe Güngör, öğrencilere havacılık ve uçaklar ile ilgili bilgiler verdi. Daha sonra kendilerine süpriz hediyeler verilen öğrenciler; hem son derece öğretici bir deneyim elde etmiş oldular, hem de neşeli anlar yaşadılar.

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na gelen çocuklara; 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı haftası boyunca, süpriz hediyeler verilmeye devam edilecek.





Sabiha Gökçen çocukları ağırladı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Madem çocukları sevindirceksiniz neden dibinizdeki koleji seçip sadece empati yapmaya çalışıyorsunuz. Doğudan bir uçak dolusu çocuğu, özellikle yetimleri sahiplenip uçağa bindirip getirmeniz daha hayırlı olmazmıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
arkadadşlar ben saw da 9 sene çalıştım..yeni yönetimi tenkit edeceğinize biraz takdir edin bence ofisindeki hayvanlar yemi bitti diye 50 km lik yoldan özel yem aldırtan yöneticileri unutmadık daha..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bir kerede bir şeyi kopya çekmeyin ne olur. Yaratıcı olmayı deneseniz daha iyi değil mi ? İşte bu yüzden SAW gelişemeden güdük kalmaya devam ediyor. Profesyonel olmak için profesyonel yöneticiler gerekir. Böyle amatörlüklerle olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000