16 Haziran 2010, Çarşamba 08:58:08

İzmir-Mardin uçuşları başladı

Sunexpress, dün İzmir'den Mardin'e karşılıklı direkt uçuş seferlerini başlattı.
  • Saarbruecken - Berlin Tegel uçuşu var Sxs in. İşkembeden atmayalım.
  • UZUN LAFIN KISASI...PEGASUSTA TAM DOLULUK ORANI İLE İZMİRE UÇUYOR YENI KATILAN SUN EKSPRESS TE TAM OÇAÇAK..ŞU İYİ BİLSİNLERKİ MARDİNE İNEN UÇAK NE BOŞ İNER NEDE BOŞ KALKAR..ŞU AN İÇİN MARDİN-İSTANBUL ATATÜRK HAVA. İÇİN AKŞAM UÇAĞI İHTİYACI VAR.
  • elaziğa zaten izmirden ve istanbuldan pegasus ucuyor .. daha ne ki ? bizim insanlarimiza hiç bir şey yaranmaz. istiyorlarki köy dolmuşlari gibi saat başi ucak kalksın izmir istanbul antalyaya.. sunexpress kayseri malatya dan çıktı rekabet edemediği için pegasusla. elaziğdan da anadolu jet çıkmak zorunda kaldi. rekabet edemezler oralarda pegasusla.. siz de varken ucaginiz binin. daha ne istiyorsunuz cidden anlamiyorum. goren de sanirki elaziğa gunde 10.000 insan gidip geliyor..sanki istanbul-antalya gibi binlerce insan gidip geliyor saniyorum bunlari okuyunca..
  • acenteler bağırdı havayollarına nete karşı satamaz olduk fiyatları eşitleyin diye.bunlardan sadece sun exp ten cevap geldi.MADEM ÇOK İSTİYORSUNUZ ALIN dercesine 5 tl kom.dan indirerek bunu yaptı.baştan yanlış yaptı çünkü acentelerin tepkisi kötü olur yolcuları pegasusa kaydırırlar.umurlarında bile olmaz.gelecek 1 - 2 aylık yolcu sayılarına bakın ortaya çıkar herşey.firmalar sanıyorlarki acenteler olmasa da bu iş gider.şuan başta thy olmak üzere tüm bilet satışlarındaki acente payı % 64 seviyesinde.düzgün bi yönetim yokki tursab ta acentelerin haklarını kollasın.mar-izm seferi bölgedeki çarpık acente yapısı ve hele alana bakan o turizm firmasıyla tam fiyasko olur.mar-ant olsaydı ve düzgün bi alan işletmecisi olsaydı çok iyi tutardı sefer....
  • mardinden dönüşler ferry olsun
  • Elazığ havalimanı uçuşlara ve yolcu potansiyeline sahip SUN EKSPRESS bu şehirlere neden seferler yapmayı düşünmüyor Saygılarımla
  • Zaten cogu kisi bileti acenteden almiyor ki internet diye bir sey var ne gerek acenteye. Sun Expres Kayseriden kaldirdigi seferlere biran once tekrar basla da SAW a eger yolumuz duserse (allah korusun ama bazen gerekiyor) Ya da Anadolu Jet baslasa da PEGASUSTAN kurtulsak. Amin
  • önce türkiyenin adı altında uç. sırf lufthansanın etekleri altına sığınmada sermayede gelirde vergide türkiyeye kalsın. sen almanyaya uçmaya devam et. taklitçilikle rekabet olmaz. Sana ne acentalardan ne de yolculardan hayır yok artık.
  • ben acenta çalışanı olarak bu saatten sonra mecbur kalmadıkça sun express bileti satmam.sorgusuz sualsiz 5 lira acentalardan indirim yapmaya bireysel olarak benim tepkim de böyle olacak...ayrıca bütün uçuşları gecikmeyle kalkan hatta bazıları iptal olan şirketin biletlerini satarak yolculardan da haketmediğimiz azarları işitmekten kurtuluruz belki...ayrıca sun express bu şekilde acentalar pegasusdan başka bilet satmayacaklar...artık kendileri merkez ofislerinden ve internet sitelerinden satar artık
  • BIRDE BIZE DESTEK VERIN DIYE YALVARIYORLAR NE DESTEGI VERICEZ SIZE ACENTELERI BITIRIYORSUNUZ

İzmir'den Mardin'e yapılan ilk sefere Sunexpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say'ın yanı sıra, izmir Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri, turizm ve seyahat acenteleri, işadamları, medya mensupları ve yerel yöneticilerden oluşan kalabalık bir davetli grubu katıldı.

SunExspress'e ait ilk seferi gerçekleştiren uçak tam doluluk oranı ve taşıdığı yolcularla birlikte saat 11:25 sularında Mardin Havaalanına indi. Uçuşların, iki şehir arasındaki ticaret ve turizm faaliyetlerine katkı sağlaması, yeni işbirliklerine olanak tanıması hedefleniyor. Sunexpress'in İzmir-Mardin uçuşları, salı, perşembe ve pazar günleri karşılıklı olarak gerçekleştirilecek. Mardin'e ilk uçuşunu yapan Sunexpress Havayolları'na ait uçağın yolcuları, çiçek ve davul zurna ile karşılandı. Uçak Mardin'e inişinde Vali Yardımcıları Yavuz Selim Süzer ve Şenol Koca, Mardin Belediye Başkanı Beşir Ayanoğlu tarafından karşılandı.

Sunexpress'in gerçekleştirdiği ilk uçuş nedeniyle Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, "Sunexpress olarak, eşsiz tarihi mimarisi ve kültürel dokusuyla Güneydoğu Anadolu'nun en önemli şehirlerinden Mardin'le, Türkiye'nin batıya açılan kapısı İzmir arasında seferlere başlamaktan dolayı mutluyuz. Mardin, barındırdığı zenginliklerle, iç ve dış turizmde önemli bir potansiyele sahip. Yenilenen kurumsal kimliğimiz ve yenilikçi uygulamalarımızla, Mardinli yolcularımıza Sunexpress'in yüksek kaliteli hizmetini en ekonomik fiyatlarla sunmaya devam edeceğiz"dedi.

Mardin ile birlikte, Sunexpress'in İzmir'den uçtuğu iç hat noktalarının 13'e ulaştığını belirten Hacı Say, "İzmir'den 2006 yılında başlattığımız iç hat uçuşlarını ve uçtuğumuz şehirlerin sayışım her yıl düzenli şekilde artırmaya devam ediyoruz. Bugün, İzmir'den Anadolu'nun hemen her noktasına aktarmasız seferler düzenliyoruz. Bölgesel uçuşların, havacılık pazarının gelişmesinde ne denli önemli olduğunun bilinciyle, İzmir merkezli seferlerimizi yaygınlaştırmayı sürdüreceğiz" dedi.

Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu, Mardin'deki hoşgörü ve barış ortamının tüm dünyaya örnek olması gerektiğini söyledi. Ayanoğlu, "İzmirli işadamlarımızı Mardin'e yatırım yapmaya davet ediyor ve özellikle turizm alanındaki yatırımlarında 1'e karşı 10 alacaklarını teminatını verebilirim. Mardin'in parlayan yıldızı her gün ayrı bir güzellikte ve parlaklıkta devam ediyor. Kenti hak ettiği seviyeye getirmek için belediye olarak kentsel dönüşüm projelerine ağrılık veriyoruz" dedi.

Mardin Valisi Hasan Duruer, Mardin'in turizm açısından geleceğinin çok parlak olduğunu belirterek "Mardin'i Avrupa'nın kültür başkenti yapmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bienal'i Türkiye'de ilk defa İstanbul'un dışında Mardin'de düzenledik" (Hürriyet)

İzmir-Mardin uçuşları başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

Misafir ~ 14 yıl önce
Saarbruecken - Berlin Tegel uçuşu var Sxs in. İşkembeden atmayalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
UZUN LAFIN KISASI...PEGASUSTA TAM DOLULUK ORANI İLE İZMİRE UÇUYOR YENI KATILAN SUN EKSPRESS TE TAM OÇAÇAK..ŞU İYİ BİLSİNLERKİ MARDİNE İNEN UÇAK NE BOŞ İNER NEDE BOŞ KALKAR..ŞU AN İÇİN MARDİN-İSTANBUL ATATÜRK HAVA. İÇİN AKŞAM UÇAĞI İHTİYACI VAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
elaziğa zaten izmirden ve istanbuldan pegasus ucuyor .. daha ne ki ? bizim insanlarimiza hiç bir şey yaranmaz. istiyorlarki köy dolmuşlari gibi saat başi ucak kalksın izmir istanbul antalyaya.. sunexpress kayseri malatya dan çıktı rekabet edemediği için pegasusla. elaziğdan da anadolu jet çıkmak zorunda kaldi. rekabet edemezler oralarda pegasusla.. siz de varken ucaginiz binin. daha ne istiyorsunuz cidden anlamiyorum. goren de sanirki elaziğa gunde 10.000 insan gidip geliyor..sanki istanbul-antalya gibi binlerce insan gidip geliyor saniyorum bunlari okuyunca..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
acenteler bağırdı havayollarına nete karşı satamaz olduk fiyatları eşitleyin diye.bunlardan sadece sun exp ten cevap geldi.MADEM ÇOK İSTİYORSUNUZ ALIN dercesine 5 tl kom.dan indirerek bunu yaptı.baştan yanlış yaptı çünkü acentelerin tepkisi kötü olur yolcuları pegasusa kaydırırlar.umurlarında bile olmaz.gelecek 1 - 2 aylık yolcu sayılarına bakın ortaya çıkar herşey.firmalar sanıyorlarki acenteler olmasa da bu iş gider.şuan başta thy olmak üzere tüm bilet satışlarındaki acente payı % 64 seviyesinde.düzgün bi yönetim yokki tursab ta acentelerin haklarını kollasın.mar-izm seferi bölgedeki çarpık acente yapısı ve hele alana bakan o turizm firmasıyla tam fiyasko olur.mar-ant olsaydı ve düzgün bi alan işletmecisi olsaydı çok iyi tutardı sefer....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
mardinden dönüşler ferry olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Elazığ havalimanı uçuşlara ve yolcu potansiyeline sahip SUN EKSPRESS bu şehirlere neden seferler yapmayı düşünmüyor Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Zaten cogu kisi bileti acenteden almiyor ki internet diye bir sey var ne gerek acenteye. Sun Expres Kayseriden kaldirdigi seferlere biran once tekrar basla da SAW a eger yolumuz duserse (allah korusun ama bazen gerekiyor) Ya da Anadolu Jet baslasa da PEGASUSTAN kurtulsak. Amin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
önce türkiyenin adı altında uç. sırf lufthansanın etekleri altına sığınmada sermayede gelirde vergide türkiyeye kalsın. sen almanyaya uçmaya devam et. taklitçilikle rekabet olmaz. Sana ne acentalardan ne de yolculardan hayır yok artık.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ben acenta çalışanı olarak bu saatten sonra mecbur kalmadıkça sun express bileti satmam.sorgusuz sualsiz 5 lira acentalardan indirim yapmaya bireysel olarak benim tepkim de böyle olacak...ayrıca bütün uçuşları gecikmeyle kalkan hatta bazıları iptal olan şirketin biletlerini satarak yolculardan da haketmediğimiz azarları işitmekten kurtuluruz belki...ayrıca sun express bu şekilde acentalar pegasusdan başka bilet satmayacaklar...artık kendileri merkez ofislerinden ve internet sitelerinden satar artık

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BIRDE BIZE DESTEK VERIN DIYE YALVARIYORLAR NE DESTEGI VERICEZ SIZE ACENTELERI BITIRIYORSUNUZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000