04 Kasım 2008, Salı 15:04:46

İstanbul-Samsun uçuşlarına özel tarife

SunExpress, 2008/09 kış tarifesiyle başladığı İstanbul Sabiha Gökçen-Samsun uçuşları için bir kampanya düzenledi.

SunExpress, 2008/09 kış tarifesiyle başladığı İstanbul Sabiha Gökçen-Samsun uçuşları için bir kampanya düzenledi. Kampanya kapsamında, 17–23 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek tüm uçuşlarda, ilk 49 koltuk, her şey dahil 49 YTL’den satışa sunulacak. İstanbul Sabiha Gökçen-Samsun uçuşları, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri karşılıklı olarak düzenlenecek.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, “SunExpress, Antalya, İzmir, İstanbul Sabiha Gökçen, Bursa ve Adana’dan düzenlediği seferlerle, Türkiye’nin en yaygın uçuş ağına sahip özel havayolu şirketi. Samsun’dan geçen yılın sonunda başladığımız İzmir uçuşlarına, kış tarifemizle birlikte İstanbul Sabiha Gökçen’i de ekledik. Uçuşlarımızla, Karadeniz’in liman kenti Samsun ile İstanbul’un Anadolu yakası arasında önemli bir ulaşım ihtiyacını karşılayacağımızı düşünüyoruz. Özel bir kampanyayla merhaba dediğimiz yeni uçuşların yolcularımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress, 26 Ekim 2008 tarihinde başlayan kış tarifesi kapsamında, iç hatlarda İzmir’den Adana, Antalya, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van’a; Antalya’dan Adana, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, İstanbul Sabiha Gökçen, İzmir, Trabzon ve Van’a; İstanbul Sabiha Gökçen’den ise Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Samsun, Sivas, Trabzon ve Van’a aktarmasız seferler düzenliyor.

Ayrıca Bursa’yla Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, İzmir ve Antalya arasındaki karşılıklı uçuşlar da devam ediyor. Adana ile Trabzon ve Erzurum arasında da haftada 1 karşılıklı uçuş gerçekleştiriliyor.

İstanbul-Samsun uçuşlarına özel tarife

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000