28 Mart 2009, Cumartesi 08:07:59

İstanbul-İzmir uçuşları yarın başlıyor

Sunexpress, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı ile İzmir arasında pazar gününden itibaren uçuşlara başlacağını açıkladı.
  • Sabiha Gökçen kötü bir tercih. Bu hattan para kazanması mümkün değildir. Atatürk Havalimanı olsa belki. Artık SAW havalimanını genelde Anadolu yolcusu tercih ediyor. İzmir Ankara ve Antalya yolcusu SAW dan gitmiyor. Ayrıca SAW havalimanı Sunexpressin beklentilerini karşılayabilecek mi ? Kalteye o kdar önem veririz derler.
  • herkes haddini bilsin ettiği kelimeleri adam gibi seçsin! ben ve 1000 üzerinde insan bu şirketten ekmek yiyor!terbiyesizliğin seviyesizliğin gereği yok. ben ve nice insan şirketimizde alın teriyle HELAL para kazanıyoruz sana mı kaldı haram etmek? sen önce dön bi yurduma bak her karış toprağını savaşla alamadılar diye parayla satanlara sözünü duyur.. 1000 x 3 = 3000 kişinin ekmek yediği bir şirket için önce düşün sonra yaz. hangi şirket ülkeme bu kadar iş kaynağı sağlıyor? ülkemize getirdiği artıları düşündünüz mü hiç? her alanda ne kadar destek olduğunu? sanatta turizmde sporda... tabi alışık değilsiniz vermeden alanlara,götürenlere iyi bir şey oldumu bu her alan için geçerli tutup eteğinden aşağı çekmeye çalışırsınız.. YAZIK!
  • airporthaber den sun expresin yapısıyla ilgili acıklayıcı bir haber bekliyoruz madem boyle bir ikilem var dogrusunu burda okumak isteriz
  • BU FİRMAYA PARA KAZANDIRMAK TÜM TÜRKİYEYE HARAM OLSUN.THY NİN GÜCÜ MÜ YOK UÇAĞI MI YOK?SAW DAN ADB YE KOYACAK 130 UÇAKTAN 1 TANE BULAMAMIŞLAR MI? YAZIK...
  • tc bayraırklı alman milliyetçilerine hayır
  • Ya ne alakası var lufthansaya para kazandırmakla,heralde thy ile lufthansanın anlaşmasında kazanılan tüm paraları lufthansa alır thyye ve türklere zırnık koklatmayız diye bi madde var size göre,türk havacılığını nasıl baltalayabiliyor onu da anlamış değilim,rekabet diye bir şey var türk şirketleri de gayet güzel yapıyor bunu hiç de baltalanan falan yok,hangi firma sun express geldi diye zara etti,hangi firma boş uçak kaldırıyo sunexpress yüzünden?
  • sun experess sabiha gökçenden sinop uçmaı doluluk oranı yakalar.
  • SunExpress Alman şirketi diye zırvalayanlara soruyorum. Ben ekmeğimi bu şirketten kazanıyorum ve Türk`üm! SunExpress le de gurur duyuyorum. 1000`den fazla Türk bu firmadan ekmek yiyor. Yorumunu yaparken bunları da bir düşün istersen. Sen hayatın boyunca Amerikan malı Cola içmedin mi? Evindeki herşet Türk malı mı. Çamur at izi kalsın. Sen ve senin gibilerin bildiği tek şey bu zaten. Kısır bir bakış açınız var. Kimseye3 yararı olmayan yorumlar yapıyorsunuz.
  • AFERİN SİZE SAYIN YETKİLİLER. SUN EXPRESSİ İYİCE İÇ HATLARA SOKTUNUZ!!! SORUYORUM SİZE SUNEXPRESSİN KURULMA AMACI NEYDİ ? BELKİ HATIRLARSINIZ. ANTALYA 'DAN ALMANYAYA CHARTER SEFER YAPMAKTI SİZ NE YAPTINIZ . BU ŞİRKETİ TÜRKİYEDE İÇ HATLARDA UÇURARAK LUFTHANSA THY ORTAKLIGI OLAN BİR ŞİRKETİ TÜRK SİVİL HAVACILIĞINI BALTALAMAK VE ALMANLARA PARA KAZANDIRMAK İÇİN KULLANDINIZ. DENEYİN BAKALIM BİR TÜRK ŞİRKETİ ALMANYA DA İÇ HATLARDA TARİFELİ SEFER YAPABİLİR Mİ ? YAPAMAZSINIZ TABİ Kİ.... BU ŞİRKETE DAHA ÇOK HAT VERİN VE DAHA ÇOK PARA KAZANDIRIN :-( AFERİN SİZE................

Şirketten yapılan yazılı açıklamada İstanbul - İzmir uçuşlarının perşembe günü hariç haftanın altı günü gerçekleştirileceği bildirildi.

1SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, konuyla ilişkin yazılı açıklamasında, "İstanbul Sabiha Gökçen-İzmir uçuşlarını, operasyonel anlamda önemli bir büyüme hamlesi olarak görüyoruz. Yeni seferlerimizle, iç hat uçuş ağımızın önemli bir halkasını tamamlayacak ve üç merkezimizi birbirine bağlayacağız" dedi.

İstanbul-İzmir uçuşları yarın başlıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Misafir ~ 15 yıl önce
Sabiha Gökçen kötü bir tercih. Bu hattan para kazanması mümkün değildir. Atatürk Havalimanı olsa belki. Artık SAW havalimanını genelde Anadolu yolcusu tercih ediyor. İzmir Ankara ve Antalya yolcusu SAW dan gitmiyor. Ayrıca SAW havalimanı Sunexpressin beklentilerini karşılayabilecek mi ? Kalteye o kdar önem veririz derler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
herkes haddini bilsin ettiği kelimeleri adam gibi seçsin! ben ve 1000 üzerinde insan bu şirketten ekmek yiyor!terbiyesizliğin seviyesizliğin gereği yok. ben ve nice insan şirketimizde alın teriyle HELAL para kazanıyoruz sana mı kaldı haram etmek? sen önce dön bi yurduma bak her karış toprağını savaşla alamadılar diye parayla satanlara sözünü duyur.. 1000 x 3 = 3000 kişinin ekmek yediği bir şirket için önce düşün sonra yaz. hangi şirket ülkeme bu kadar iş kaynağı sağlıyor? ülkemize getirdiği artıları düşündünüz mü hiç? her alanda ne kadar destek olduğunu? sanatta turizmde sporda... tabi alışık değilsiniz vermeden alanlara,götürenlere iyi bir şey oldumu bu her alan için geçerli tutup eteğinden aşağı çekmeye çalışırsınız.. YAZIK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
airporthaber den sun expresin yapısıyla ilgili acıklayıcı bir haber bekliyoruz madem boyle bir ikilem var dogrusunu burda okumak isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
BU FİRMAYA PARA KAZANDIRMAK TÜM TÜRKİYEYE HARAM OLSUN.THY NİN GÜCÜ MÜ YOK UÇAĞI MI YOK?SAW DAN ADB YE KOYACAK 130 UÇAKTAN 1 TANE BULAMAMIŞLAR MI? YAZIK...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tc bayraırklı alman milliyetçilerine hayır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya ne alakası var lufthansaya para kazandırmakla,heralde thy ile lufthansanın anlaşmasında kazanılan tüm paraları lufthansa alır thyye ve türklere zırnık koklatmayız diye bi madde var size göre,türk havacılığını nasıl baltalayabiliyor onu da anlamış değilim,rekabet diye bir şey var türk şirketleri de gayet güzel yapıyor bunu hiç de baltalanan falan yok,hangi firma sun express geldi diye zara etti,hangi firma boş uçak kaldırıyo sunexpress yüzünden?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
sun experess sabiha gökçenden sinop uçmaı doluluk oranı yakalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SunExpress Alman şirketi diye zırvalayanlara soruyorum. Ben ekmeğimi bu şirketten kazanıyorum ve Türk`üm! SunExpress le de gurur duyuyorum. 1000`den fazla Türk bu firmadan ekmek yiyor. Yorumunu yaparken bunları da bir düşün istersen. Sen hayatın boyunca Amerikan malı Cola içmedin mi? Evindeki herşet Türk malı mı. Çamur at izi kalsın. Sen ve senin gibilerin bildiği tek şey bu zaten. Kısır bir bakış açınız var. Kimseye3 yararı olmayan yorumlar yapıyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
AFERİN SİZE SAYIN YETKİLİLER. SUN EXPRESSİ İYİCE İÇ HATLARA SOKTUNUZ!!! SORUYORUM SİZE SUNEXPRESSİN KURULMA AMACI NEYDİ ? BELKİ HATIRLARSINIZ. ANTALYA 'DAN ALMANYAYA CHARTER SEFER YAPMAKTI SİZ NE YAPTINIZ . BU ŞİRKETİ TÜRKİYEDE İÇ HATLARDA UÇURARAK LUFTHANSA THY ORTAKLIGI OLAN BİR ŞİRKETİ TÜRK SİVİL HAVACILIĞINI BALTALAMAK VE ALMANLARA PARA KAZANDIRMAK İÇİN KULLANDINIZ. DENEYİN BAKALIM BİR TÜRK ŞİRKETİ ALMANYA DA İÇ HATLARDA TARİFELİ SEFER YAPABİLİR Mİ ? YAPAMAZSINIZ TABİ Kİ.... BU ŞİRKETE DAHA ÇOK HAT VERİN VE DAHA ÇOK PARA KAZANDIRIN :-( AFERİN SİZE................

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000