12 Mart 2008, Çarşamba 16:04:57

İkinci yeni uçağını filosuna kattı

Türkiye'nin en yaygın bölgesel uçuş ağına sahip özel havayolu şirketi SunExpress, 2008 yılı içinde filosuna katacağı 4 yeni uçaktan ikincisini Boeing'ten teslim aldı.

Sun Express'ten yapılan açıklamaya göre, bugün Antalya Havalimanı'na inen ve TC-SNE koduyla tescil edilen yeni Boeing 737-800, şirketin filosundaki 15. uçak oldu. Yeni uçakla birlikte SunExpress filosunun koltuk kapasitesi 2 bin 955'e yükseldi.

SunExpress Genel Müdür Yardımcısı Hacı Say, Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde, SunExpress'in ve Antalya Havalimanının üst yöneticilerinin katıldığı teslimat töreninde yaptığı konuşmada, "Bugün filomuza eklenen yeni uçak, hem Türk sivil havacılığının hem de SunExpress'in geleceğine duyduğumuz güvenin en güzel göstergelerinden biri. Şirketimiz, Antalya ve İzmir'de dış hatların geleneksel lideri, iç hat uçuşlarının da iddialı bir oyuncusu.

Bu yıl aynı başarıyı yeni açacağımız İstanbul Sabiha Gökçen'de de yakalayacağız. SunExpress olarak 2008'den oldukça umutluyuz. Petrol fiyatlarındaki artış, sektörümüzün değiştirilemeyecek bir gerçeği. Daha verimli çalışarak, daha fazla yolcuya daha iyi hizmet götürerek, içinde olduğumuz yılı da büyüme rekorlarıyla bitirmeyi hedefliyoruz" dedi.

Say, "Antalya, SunExpress'in doğup büyüdüğü yer, bizim yuvamız. SunExpress birçok ilki Antalya'da gerçekleştirdi. Antalya'daki yatırımlarımız devam edecek. Bu yıl filomuza katılacak 4 yeni uçaktan birini sürekli olarak Antalya merkezli uçuracağız. 30 Mart'ta başlayacak yaz tarifesiyle birlikte, Antalya'dan yaptığımız uçuşların sayısını artırırken, Antalya-İstanbul hattı dahil, uçuş ağımıza yeni rotalar ekleyeceğiz" şeklinde konuştu.

İkinci yeni uçağını filosuna kattı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000