07 Şubat 2010, Pazar 07:53:18

Eksik yolcu bebekmiş!

Uçaktaki yolcu sayısı ile listedeki yolcu sayısı arasında fark çıkınca, yolcular defalarca sayıldı. Eksik yolcu, üşümesin diye üzerine battaniye örtülen bebek çıktı...
  • konu çok önemli değil.. mevzu sunexpress olunca tüylerim diken diken oluyor. yöneticileri alman çalışanları devşirme.. alman bayrağı ile uçsalar daha mutlu olurlar.
  • Iyidirler, Okadarki Sanders (canakkalede) 4000 turk askerini birbirine kirdirdi......... Tarih tek....eder.
  • sunexpressin robot kabin memurları bitek ezberler zaten sınavları geçebilmek için açık gözlü olun biraz gözünüzü açın.
  • Sun express mürettabatına çevre için çöp toplamayı değil, yolcu saymayı öğretmeli. Battaniye altında bebeği düşünememek çok şaşırtıcı. Biraz tecrübeli biri hemen bunu düşünürdü.
  • hey yavrum 767 be
  • Ucak yolculugunu ögrenememis bircok insan var.Hemde en azindan 5 kere ucmasina ragmen.Bilhassa bu durum son 10 yilda farkliliklara tasindi.Sebebide LOW Cost sisteminin getirdigi händycep ve acikgözlülükler.Bir MR veya MRS tekbasina 2 bebekle ucamaz.Burada durum belkide yer sahibi olmasina ragmen bebegi uyutmak icin bir yere paketleme olamazmidir?Herseyden önce Olayda Kabin memurlarinin anons yapmamalari ile Bebek ve bebeklerin sahibide yanlisligin farkina varamayisindan kaynaklanmis olabilir.Tedbiri al ve gerekli ananosu yxaparak.Sorunun cözülmesi gerekir.Uzmanlik iside olsa bu yine Händling ve harekatcilarin öncelikle görevleri sorunsuz bir sekilde ucus listesini Kabin amirine vermesi gerekir.Buda zaten bordingde halledilmis olmasi gere
  • 60 yolcuyu bile 4 kere sayan ekip gördüm. Amir bile çileden çıkmıştı.... bahane de çoktur.. buradaki gibi.. Ama şaşırdım "Almanlar" matematikte iyidir..:))
  • bundan bir ay önce aynı olay başıma geldi.övünmek gibi olacak amabir harekat memuru olarak olayı çözmem 3 dakikamı aldı.sayım aldırırken bebek sayısını mutlaka belirtmeli ve sayımı o şekilde almalı bebek sayısı eksik geliyorsa sürekli bebeklerin yer noları kontrol edilir ve bingo.bunu yapmak için süpermen olmaya gerek yok sanırım.
  • hemen kabin ekibine saldırmak niye, çocuğunu uyusun diye başüstü dolabına koyan zihniyet (gözümle gördüm ) bohçaya da koyar, çuvala da. kabin ekibinin içine mi doğacak çantadan bebek çıkacağı, saçmalamayın allah aşkına...
  • Hihihi olsaydi 110,5 cikardi hesaplamadan hihihi.

Dün ortaya çıkan Sunexpress uçağındaki eksik yolcu paniği netleşti.

Uçakta 1 yolcunun eksik olduğu gerekçesiyle defalarca sayım yapan kabin ekiplerinin güvenlik nedeniyle bu uygulamanın yapıldığını açıklaması üzerine 2 yolcu uçmaktan vazgeçerek indi.

Bu nedenlerden dolayı 2 saat rötar yapan uçaktaki eksik yolcunun üşümesin diye üzerine battaniye örtülen bir bebek olduğu öğrenildi.

Eksik yolcu bebekmiş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

Misafir ~ 14 yıl önce
konu çok önemli değil.. mevzu sunexpress olunca tüylerim diken diken oluyor. yöneticileri alman çalışanları devşirme.. alman bayrağı ile uçsalar daha mutlu olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Iyidirler, Okadarki Sanders (canakkalede) 4000 turk askerini birbirine kirdirdi......... Tarih tek....eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sunexpressin robot kabin memurları bitek ezberler zaten sınavları geçebilmek için açık gözlü olun biraz gözünüzü açın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sun express mürettabatına çevre için çöp toplamayı değil, yolcu saymayı öğretmeli. Battaniye altında bebeği düşünememek çok şaşırtıcı. Biraz tecrübeli biri hemen bunu düşünürdü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hey yavrum 767 be

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Ucak yolculugunu ögrenememis bircok insan var.Hemde en azindan 5 kere ucmasina ragmen.Bilhassa bu durum son 10 yilda farkliliklara tasindi.Sebebide LOW Cost sisteminin getirdigi händycep ve acikgözlülükler.Bir MR veya MRS tekbasina 2 bebekle ucamaz.Burada durum belkide yer sahibi olmasina ragmen bebegi uyutmak icin bir yere paketleme olamazmidir?Herseyden önce Olayda Kabin memurlarinin anons yapmamalari ile Bebek ve bebeklerin sahibide yanlisligin farkina varamayisindan kaynaklanmis olabilir.Tedbiri al ve gerekli ananosu yxaparak.Sorunun cözülmesi gerekir.Uzmanlik iside olsa bu yine Händling ve harekatcilarin öncelikle görevleri sorunsuz bir sekilde ucus listesini Kabin amirine vermesi gerekir.Buda zaten bordingde halledilmis olmasi gere

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
60 yolcuyu bile 4 kere sayan ekip gördüm. Amir bile çileden çıkmıştı.... bahane de çoktur.. buradaki gibi.. Ama şaşırdım "Almanlar" matematikte iyidir..:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bundan bir ay önce aynı olay başıma geldi.övünmek gibi olacak amabir harekat memuru olarak olayı çözmem 3 dakikamı aldı.sayım aldırırken bebek sayısını mutlaka belirtmeli ve sayımı o şekilde almalı bebek sayısı eksik geliyorsa sürekli bebeklerin yer noları kontrol edilir ve bingo.bunu yapmak için süpermen olmaya gerek yok sanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hemen kabin ekibine saldırmak niye, çocuğunu uyusun diye başüstü dolabına koyan zihniyet (gözümle gördüm ) bohçaya da koyar, çuvala da. kabin ekibinin içine mi doğacak çantadan bebek çıkacağı, saçmalamayın allah aşkına...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hihihi olsaydi 110,5 cikardi hesaplamadan hihihi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000