16 Eylül 2011, Cuma 17:10:26

CONDOR VE SUNEXPRESS SAVUNMA VERECEK...

Rekabet Kurulu, Sunexpress ve Condor'dan savunma alacak...
  • Sun Express 757 kullanmamaktadir bile. Condor'un kakaladigi ucak derken ne demeye calistiniz anlam veremedim dogrusu. Ulkemizin en dusuk SAFA puani kimde bir arastirin, Sun Express'e onda sonra yuklenin. Kisacasi atacaksaniz da destekli atin lutfen.
  • TÜRKİYENİN EN GENÇ FİLOSU PEGASUSTA AYRICA SUN EXPRESS ÇOK İYİ BİR ŞİRKETSE NİYE ZARAR EDİYOR ACABA..YOKSA İNSANLARI KANDIRIYORLAR MI..
  • Bunda herhangi kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum.aksine rekabetin artması tüketici adına fiyatların düşmesine yol açar.birliktelik sadece iki firmanın kendi sayfalarından birbirlerinin biletinin satın alınması mıdır?ayrıca sunexpress türkiyenın en genç filosuna sahiptir.eski condor uçaklarının alımı?tutarsız tamamen..
  • İNSANLARIN ÜSTÜNDEN HAKSIZ PARA ELDE ETMEK HER TÜRLÜ CEZAYI HAKETMEKTEDİR
  • Condor un eskimiş elden çıkarmaya çalıştığı B757 uçaklarını sunexprese nasıl kakaladığını da araştırın altından neler çıkacak bakalım...
  • SUN %50 TÜRK. BU BİR, İKİNCİSİ SUN IN YOLCU PROFİLİNİN %90 ı türk bu 2. yani türk yolcular ucuza uçuyor. istediğiniz belkide türk diye geçinen pgs nin bu türk yolcuları kazıklaması.
  • İki Alman şirketi Türk sivil havacılığının suyunu çıkartıyorlar. Onur air aynısı Hollanda da yaptı, hemen uçuşlarını iptal ettiler, durdurmadılar - iptal ettiler. Bunlara aynısını yapmanız lazım sayın SHGM!!!
  • acenta alman, tur şirketi alman, havayolu alman, çoğu otel sahibi de alman... asgari ücretle çalışan ve maaşını da alamayan türk... ortada dönen paranın kaymaklı bölümü alaman'a .... accığı da bizim emekçilere.... biz de turizim ülkesiyiz diye kasıla kasıla dolaşalım... antalya ya gelen almanların çoğu zaten CONDOR,SUN EXPRESS,THOMAS COOK gibi şirketler tarafından getiriliyor...
Rekabet Kurulu geçen yıl soruşturma başlattığı Sunexpress ve Condor'dan savunma alacağını duyurdu.
 
Resmi internet sitesinden duyuru yapan kurum , şu ifadeleri kullandı:
 
Rekabet Kurulu’nun 14.09.2011 tarihli kararı uyarınca;Güneş Ekspres Havacılık A.Ş (SunExpress) ile Condor Flugdienst GmbH (Condor) hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 25.10.2011 Salı günü saat 10.00’da yapılacak
 
“Rekabet Kurulu Nezdinde Yapılan Sözlü Savunma Toplantıları Hakkında Tebliğ” uyarınca toplantıya katılmak isteyen şikâyetçi ve üçüncü kişilerin toplantı konusu ile ilgili menfaat ilişkilerini ortaya koyan bilgi ve belgeleri içeren bir dilekçeyle 17 Ekim 2011 Pazartesi günü mesai saati sonuna kadar Rekabet Kuruluna başvurması gerekiyor.
 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
 
Rekabet Kurulu 2 Haziran 2010 tarihli toplantısında ise Güneş Ekspres Havacılık A.Ş. (Sunexpress) ile Condor Flugdienst GmbH. hakkında soruşturma açılmasına karar vermişti. Söz konusu soruşturma, Güneş Ekspres Havacılık A.Ş. ile Condor Flugdienst GmbH.’nin aralarındaki anlaşmalar vasıtasıyla Almanya-Türkiye arasındaki uçuşlarda belli bir süre rekabete aykırı davranışlarda bulunmak suretiyle 4054 sayılı Rekabetin Korunması Hakkında Kanunu ihlal edip etmediğinin tespit edilmesi amacıyla başlatıldığı ifade edilmişti.
CONDOR VE SUNEXPRESS SAVUNMA VERECEK...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 13 yıl önce
Sun Express 757 kullanmamaktadir bile. Condor'un kakaladigi ucak derken ne demeye calistiniz anlam veremedim dogrusu. Ulkemizin en dusuk SAFA puani kimde bir arastirin, Sun Express'e onda sonra yuklenin. Kisacasi atacaksaniz da destekli atin lutfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
TÜRKİYENİN EN GENÇ FİLOSU PEGASUSTA AYRICA SUN EXPRESS ÇOK İYİ BİR ŞİRKETSE NİYE ZARAR EDİYOR ACABA..YOKSA İNSANLARI KANDIRIYORLAR MI..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bunda herhangi kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum.aksine rekabetin artması tüketici adına fiyatların düşmesine yol açar.birliktelik sadece iki firmanın kendi sayfalarından birbirlerinin biletinin satın alınması mıdır?ayrıca sunexpress türkiyenın en genç filosuna sahiptir.eski condor uçaklarının alımı?tutarsız tamamen..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İNSANLARIN ÜSTÜNDEN HAKSIZ PARA ELDE ETMEK HER TÜRLÜ CEZAYI HAKETMEKTEDİR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Condor un eskimiş elden çıkarmaya çalıştığı B757 uçaklarını sunexprese nasıl kakaladığını da araştırın altından neler çıkacak bakalım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SUN %50 TÜRK. BU BİR, İKİNCİSİ SUN IN YOLCU PROFİLİNİN %90 ı türk bu 2. yani türk yolcular ucuza uçuyor. istediğiniz belkide türk diye geçinen pgs nin bu türk yolcuları kazıklaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
İki Alman şirketi Türk sivil havacılığının suyunu çıkartıyorlar. Onur air aynısı Hollanda da yaptı, hemen uçuşlarını iptal ettiler, durdurmadılar - iptal ettiler. Bunlara aynısını yapmanız lazım sayın SHGM!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
acenta alman, tur şirketi alman, havayolu alman, çoğu otel sahibi de alman... asgari ücretle çalışan ve maaşını da alamayan türk... ortada dönen paranın kaymaklı bölümü alaman'a .... accığı da bizim emekçilere.... biz de turizim ülkesiyiz diye kasıla kasıla dolaşalım... antalya ya gelen almanların çoğu zaten CONDOR,SUN EXPRESS,THOMAS COOK gibi şirketler tarafından getiriliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000