31 Aralık 2022, Cumartesi 11:10:07

THY'nin yeni uçağı yola çıktı

Türk Hava Yolları'nın yeni uçağı yola çıktı.
  • Simdi 4K cekiyor. Onu da biz yaptik :)
  • Senin isin ne birader ? Onu da mi biz soyleyelim ? Skandala bakar misin ? Milletin parasiyla caka satin bakalim 3-5 ay daha.
  • Oyle bir yil olsun ki Gok mavi, pistler açık, ucanlar mutlu olsun Mutlu yolcularin diyari olsun Oyle bir yil olsun ki Ne başta dert, ne gonulde hasret olsun Ocu bucu kavgasina bir nihayet olsun Oyle bir yil olsun ki Ne torpilli torpilsiz, ne kartalli kartalsiz farki olsun Herkes hakettigiyle mutlu olsun Oyle bir yil olsun ki Ucmak, sevmek gibi gonulden olsun Olursa bir sikayet alanda kalan pasdan olsun O da hepimizden uzak olsun
  • Sayın Ekşi %18 zam yaparsanız biz de yola çıkarız bilginiz olsun

Türk Hava Yolları'nın yeni uçağı yola çıktı.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi yaptığı paylaşımla filoya katılacak yeni uçağı duyurdu. TC-LLU kuyruk tescilli Boeing 787-9 Dreamliner tipi uçak şirketin filosundaki 393. uçak olacak.

 

THY'nin yeni uçağı yola çıktı

Yorumlar

2003 de iphone daha video cekemezken ~ 1 yıl önce
Simdi 4K cekiyor. Onu da biz yaptik :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biz mi soyleyelim ~ 1 yıl önce
Senin isin ne birader ? Onu da mi biz soyleyelim ? Skandala bakar misin ? Milletin parasiyla caka satin bakalim 3-5 ay daha.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY SİİRİ ~ 1 yıl önce
Oyle bir yil olsun ki Gok mavi, pistler açık, ucanlar mutlu olsun Mutlu yolcularin diyari olsun Oyle bir yil olsun ki Ne başta dert, ne gonulde hasret olsun Ocu bucu kavgasina bir nihayet olsun Oyle bir yil olsun ki Ne torpilli torpilsiz, ne kartalli kartalsiz farki olsun Herkes hakettigiyle mutlu olsun Oyle bir yil olsun ki Ucmak, sevmek gibi gonulden olsun Olursa bir sikayet alanda kalan pasdan olsun O da hepimizden uzak olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Line Tech ~ 1 yıl önce
Sayın Ekşi %18 zam yaparsanız biz de yola çıkarız bilginiz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000