03 Mart 2015, Salı 09:10:57

SİNGAPUR HOSTESİNİN BALMUMU HEYKELİ YAPILDI

Singapur Havayolları bugün, Singapur'un en bilinen ikonlarından biri olan Singapur Havayolları Hostesi’nin balmumu heykelinin açılışını yapacak.
  • Bence de dakar hostesinin heykeli dikilmelidir.
  • 2009 yılında dakar ucusu sırasında fantezı kurbanı olan ve solugu hastanede alan hostesın heykelını yapsınlar derım :)
  • Başka tip yokmuymuş da bunu yapmışlar. Thy den de böyle bir hamle bekliyoruz prestij için. Mümkünse geçen işten atılan kızıl hostes.

Singapur Havayolları bugün, Singapur'un en bilinen ikonlarından biri olan Singapur Havayolları Hostesi’nin balmumu heykelinin açılışını yapacak.

2007 yılında Singapur Havayolları'na (SIA) uçuş hostesi olarak katılan ancak 2011 yılında aile kurmak için işten ayrılıp 2012 yılında tekrar geri dönen Nur Surya Binte Mohamed Ambiah’ın heykeli yapıldı.

Singapur Pazarlama Müdürü Sayın Sharon Wong; "Singapur Havayolları Hostesi’nin balmumu heykelini yaratmış olmaktan gerçekten çok mutluyuz. Singapur Havayolları Hostesi, evrensel bir ikon ve aynı zamanda zerafet ve misafirperverliğin simgesi. Önde gelen bir Asya markasını temsil eden Singapur Havayolları Hostesi, dünya çapında tanınıyor ve bu nedenle biz de Singapur'un en çok tanınan simgesini merkezimizde ön plana çıkarmak istedik' dedi.



SİNGAPUR HOSTESİNİN BALMUMU HEYKELİ YAPILDI

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bence de dakar hostesinin heykeli dikilmelidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
2009 yılında dakar ucusu sırasında fantezı kurbanı olan ve solugu hastanede alan hostesın heykelını yapsınlar derım :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havacılıkuzmanı ~ 9 yıl önce
Başka tip yokmuymuş da bunu yapmışlar. Thy den de böyle bir hamle bekliyoruz prestij için. Mümkünse geçen işten atılan kızıl hostes.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yaramızı Deşme ~ 9 yıl önce
Ahh Ahh... Bak yine çok kötü oldum ama...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000