14 Mayıs 2011, Cumartesi 09:21:35

SİNGAPUR HAVAYOLLARI'NDAN UYARI

İmajına düşkünlüğü ile bilinen Singapur Havayolları, işle ilgili konuların Facebook'ta tartışılmaması konusunda çalışanlarını uyardı...

Singapur Havayolları, kabin görevlilerini işle ilgili konuları sosyal paylaşım sitesi Facebook ya da benzeri sitelerde tartışmaması konusunda uyardı.

İmajına düşkünlüğü ile bilinen Singapur Havayolları, yolcular tarafından hemen her yıl dünyanın en iyi havayolu olarak seçiliyor. Bazı kabin görevlilerinin gizli iş konularını Facebook'ta tartıştığını öğrenen yöneticiler, dün çalışanlarını uyardı. The Straits Times'taki habere göre, bazı havayolu çalışanları, yolcu, müdür, iş arkadaşı ve çalışma saatleri ile ilgili Facebook'ta yorumlar yapıyor ve şikayetlerde bulunuyor.

Singapur Havayolları sözcüsü, hemen herkes gibi çalışanlarının da Facebook ya da Twitter gibi site hesabı açabileceğini ifade etti. Sözcü, "Buna rağmen önemli bilgilerin yanısıra çalışanlar ve müşterilerle ilgili mahremiyetin korunması amacıyla çalışanlarımızın iş ya da müşterilerle ilgili konuları sosyal sitelerde tartışması politika gereği yasaktır" dedi.

Havayolu çalışanları birliğine ait internet sitesinde de bazı çalışanların Facebook'ta ilgili yorumları nedeniyle cezalandırıldığı hatırlatıldı ve çalışanlar, bu tür sosyal paylaşım sitelerine şirketle alakalı konuların yazılmaması hakkında uyarıldı.

SİNGAPUR HAVAYOLLARI'NDAN UYARI

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000