09 Nisan 2008, Çarşamba 19:33:13

Havayollarının kâbusu: PETROL FİYATLARI !

Her geçen gün yükselen petrol fiyatları havayollarının sırtındaki maliyet kamburunu arttırmaya devam ediyor... Fiyat artışları birçok havayolununun sonunu hazırlıyor! Son kurban, ucuz maliyetli bir havayolu şirketi!
  • Yüksek petrol fiyatları havayollarımıza doping etkisi yaratmış olmalı ki milyonlarca ytl karlar açıklanıyor yüzbinlerce bedava bilet veriliyor filolar büyütülüyor çok yüksek maaşlarla insanlar işe alınıyor.
  • yükselen petrol fiyatları havayollarımıza doping etkisi yapmış olmalıki!!! milyonlarca ytl karlar açıklanıyor.yüzbinlerce bedava bilet dağıtılıyor.filolar büyütülüyor.çok yüksek maaşlarla binlerce insan işe alınıyor.şimdi bu kabusmu oluyor!!!

Yüksek petrol fiyatları Amerikan Aloha, Hawaiian ve MaxJetten sonra simdi de Hong Kong’lu ucuz maliyetli havayolu şirketi Oasis HongKong Airlines’ı vurdu!

Yüzlerce yolcu bu sabah Hong Kong Havalimanı’nda sahipsiz kaldı. Hong Kong-Londra uçuşları ile Kasım 2006 yılında kurulan ve 700e yakın çalışanı bulunan şirket bu sabah Hong Kong ticari ve hukuki bürolarına şirketin likidite problemleri sebebi ile tasfiye edildiğini resmen bildirdi.

Raymond C. Lee ve eşi Priscilla H. Lee’nin sahibi olduğu şirketin CEO’luğunu eski Dragon Air CEO’su Stive Miller yapıyordu. Şirket  Singapur Havayolları ve ANA Havayolları’ndan aldığı 5 adet B747-400’ler ile Hong Kong- Londra- Hong Kong  ve  Hong Kong- Vancouver- Hong Kong hatlarında 1000 HK Dolarından (yaklaşık 140 USD) başlayan fiyatlar ile uçuşlar gerçekleştiriyordu.

 

oasis

Havayollarının kâbusu: PETROL FİYATLARI !

Yorumlar

dtfly ~ 16 yıl önce
Yüksek petrol fiyatları havayollarımıza doping etkisi yaratmış olmalı ki milyonlarca ytl karlar açıklanıyor yüzbinlerce bedava bilet veriliyor filolar büyütülüyor çok yüksek maaşlarla insanlar işe alınıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dtfly ~ 16 yıl önce
yükselen petrol fiyatları havayollarımıza doping etkisi yapmış olmalıki!!! milyonlarca ytl karlar açıklanıyor.yüzbinlerce bedava bilet dağıtılıyor.filolar büyütülüyor.çok yüksek maaşlarla binlerce insan işe alınıyor.şimdi bu kabusmu oluyor!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000