29 Nisan 2014, Salı 09:20:48

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NDA ATAMA FURYASI BAŞLADI

Uzun süredir beklenen Ulaştırma Bakanlığı atamaları bu sabah itibari ile başladı.
  • bunu bir yetkili okurmu bilmiyorum fakat bu liman cüzdanı yenileme için istenenen evraklar çok ama çok saçma sapan birde sürekli liman cüzdanı değişikliği artı stcw almaktan bıktık verdiğimiz paralar cabası bu bu olumsuzluklara dur diyecek helal süt emmiş bir insan evladı lazım lütfen bunları düzeltin.
  • 30 Yılla yakındır sayın Habip beyi tanırım. Önce kendisine yeni hayatında mutluluklar dilerim. 10 yıl içersin de Ulaştırma bakanlığına da çok önemli işler başardığı için kendisini kutluyorum. TÜRKİYENİN EN DÜRÜST İNSANLARINDAN BİRİ OLDUĞU İÇİN KENDİSİNİ KUTLUYORUM. DUALARIM HER ZAMAN ONUNLA OLACAKTIR. SAYGILAR SELAMLAR. ESKİ İSTANBUL ESNAF SANATKARLARI YÖNETİM KURULU ÜYESİ. BORAN ELMAS
  • Bakanlığın her kademesinde görev yaparak, en yüksek devlet memurluğu görevinden alnının akıyla emekli olmuş, hizmetleri unutulmayacak bürokrat.
  • haber sıranız ters olmuş, atama yazısı net. emeklilik istenmiş boş kadroya yeni müsteşar atanmış.
  • çalıskan bir insandı ulkemiz icin cok emegi gecmistir bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz
  • çalıskan bir insandı ulkemiz icin cok emegi gecmistir bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz
  • Bunun paralelle caprazla ilgisi yok,yeni bakan kendi kadrosunu kuruyor sadece.eski bakan kalsa degismeyeceklerdi.basit bir kadro degisimi.
  • Acayip bir ülke olduk.Koyun kelamı artık hafif kalıyor.Habib soluk zaten Sivaslıydı.Tesadüf bu ya yeni müsteşar da Sivaslı.Akp Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin'in akrabası bu da tesadüf tabii ki...Liyakat,hak,hukuk,Allah korkusu....Amaaan boşverin yaa ne yoruyorum parmaklarımı..Alan memnun satan memnun.Her memleket layık olduğu gibi idare edilir.Ancak unutulmaya ki;ahiret baki...
  • Dhmi yayın organları erzincanlıların popülizmi için sürekli kullanıldı.bakı dhmi yayın organlarına her ay dhmi sitesi dahil.. Orhan Birdal ve erzincanlıların reklamını yapmaktaydı...bence hükümet erzincanlıların dhmi Den hemen uzaklaştırmalı..hükümetin havacılıktaki talimatları,ve başarılarının altına Orhan Birdal imzalı reklamlar yapıldı...merak editörü Orhan Birdal gittiğinde kesicisinin hali ne olacak..? Haber titizliğiniz için teşekkürler Ali bey..:)
  • Sayın Ali bey, ulaştırma sektöründeki yaptığınız titiz habercilikten dolayı sizi tebrik ederiz. gerek sizin çalışmalarınız gerekse ilgili kuruluşların personel dairesi tarafından yaptığı ince ve derin çalışmalar neticesinde ulaştırma sekötründe (sivil havacılık,tcdd,dhmi) gibi kuruluşlarda çok yakın zamanda PARALERCİ (cemaatçi) olarak bilinen kişiler birer birer tasfiye edilerek pasif görevlere çekilmeye başlayacaktır. bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na Lütfi Elvan’ın getirilmesinin ardından, çok sayıda bürokratın görevden alınması, bazılarının da yerlerinin değiştirilmesi bekleniyordu. İlk değişiklik müsteşar düzeyinde oldu.

Bugün resmi gazetede yürürlüğe girerek gerçekleşen değişikliğe göre Hazine Müsteşar Yardımcısı Feridun Bilgin Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı müsteşarı oldu. Habib Soluk’un emekliliğini istediği belirtildi.

Yaklaşık üç aydır beklenen değişikliklerin bugün itibari ile start aldığı kaydedilirken, özellikle Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ve bakanlığa bağlı diğer kuruluşlarda çok sayıda bürokratın değişeceği kaydediliyor.

Bilindiği gibi Ulaştırma Bakanı Lütfi Elvan bugüne kadar sadece bakanlık personel daire başkanını değiştirmişti. Bu değişiklik diğer değişikliklerin işareti olarak gösterilmişti.

DHMİ’de yapılan haksız uygulamalar ve bakandan habersiz yapılan atamalar Lütfi Elvan’ı çok kızdırmış ve habersiz hiçbir personelin yerinin değiştirilmemesi için yazılı talimat vermişti.

İŞTE ATAMAYA YÖNELİK RESMİ GAZETE İLANI



©AirportHaber.com ÖZEL

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI’NDA ATAMA FURYASI BAŞLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

wesselam ~ 9 yıl önce
bunu bir yetkili okurmu bilmiyorum fakat bu liman cüzdanı yenileme için istenenen evraklar çok ama çok saçma sapan birde sürekli liman cüzdanı değişikliği artı stcw almaktan bıktık verdiğimiz paralar cabası bu bu olumsuzluklara dur diyecek helal süt emmiş bir insan evladı lazım lütfen bunları düzeltin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BORAN ELMAS ~ 10 yıl önce
30 Yılla yakındır sayın Habip beyi tanırım. Önce kendisine yeni hayatında mutluluklar dilerim. 10 yıl içersin de Ulaştırma bakanlığına da çok önemli işler başardığı için kendisini kutluyorum. TÜRKİYENİN EN DÜRÜST İNSANLARINDAN BİRİ OLDUĞU İÇİN KENDİSİNİ KUTLUYORUM. DUALARIM HER ZAMAN ONUNLA OLACAKTIR. SAYGILAR SELAMLAR. ESKİ İSTANBUL ESNAF SANATKARLARI YÖNETİM KURULU ÜYESİ. BORAN ELMAS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bakanlığın her kademesinde görev yaparak, en yüksek devlet memurluğu görevinden alnının akıyla emekli olmuş, hizmetleri unutulmayacak bürokrat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dikkat ~ 10 yıl önce
haber sıranız ters olmuş, atama yazısı net. emeklilik istenmiş boş kadroya yeni müsteşar atanmış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
çalıskan bir insandı ulkemiz icin cok emegi gecmistir bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
çalıskan bir insandı ulkemiz icin cok emegi gecmistir bundan sonraki hayatında mutluluklar diliyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bunun paralelle caprazla ilgisi yok,yeni bakan kendi kadrosunu kuruyor sadece.eski bakan kalsa degismeyeceklerdi.basit bir kadro degisimi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acayip ~ 10 yıl önce
Acayip bir ülke olduk.Koyun kelamı artık hafif kalıyor.Habib soluk zaten Sivaslıydı.Tesadüf bu ya yeni müsteşar da Sivaslı.Akp Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin'in akrabası bu da tesadüf tabii ki...Liyakat,hak,hukuk,Allah korkusu....Amaaan boşverin yaa ne yoruyorum parmaklarımı..Alan memnun satan memnun.Her memleket layık olduğu gibi idare edilir.Ancak unutulmaya ki;ahiret baki...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dhmi yayın organları erzincanlıların popülizmi için sürekli kullanıldı.bakı dhmi yayın organlarına her ay dhmi sitesi dahil.. Orhan Birdal ve erzincanlıların reklamını yapmaktaydı...bence hükümet erzincanlıların dhmi Den hemen uzaklaştırmalı..hükümetin havacılıktaki talimatları,ve başarılarının altına Orhan Birdal imzalı reklamlar yapıldı...merak editörü Orhan Birdal gittiğinde kesicisinin hali ne olacak..? Haber titizliğiniz için teşekkürler Ali bey..:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEO PARALEL ~ 10 yıl önce
Sayın Ali bey, ulaştırma sektöründeki yaptığınız titiz habercilikten dolayı sizi tebrik ederiz. gerek sizin çalışmalarınız gerekse ilgili kuruluşların personel dairesi tarafından yaptığı ince ve derin çalışmalar neticesinde ulaştırma sekötründe (sivil havacılık,tcdd,dhmi) gibi kuruluşlarda çok yakın zamanda PARALERCİ (cemaatçi) olarak bilinen kişiler birer birer tasfiye edilerek pasif görevlere çekilmeye başlayacaktır. bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkürü bir borç biliriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000