19 Ocak 2010, Salı 17:41:58

UÇUŞ İZNİ GERİ VERİLDİ

SHGM’nin yaptığı denetlemelerde bakımı yapılmayan helikopterleri yapılmış olarak gösterdiği için uçuşları durdurulan Ankara merkezli Güneydoğu Havacılık’ın uçuş izni geri verildi.
  • Şirketi kutluyoruz. Hayırlı uçuşlar dileriz.
  • Demekki yapılmadı denen herşey yapılmış. Şirket haklılığını kanıtladı ve uçuşu açıldı. Tebrikler.
  • kesinlikle dediginiz gibidir....kalem kim elinde????

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün yaptığı denetimde, Güneydoğu Havacılık adlı şirketin, Ankara Büyükşehir Belediyesi, Garanti Bankası ve Hattat Holding'e ait helikopterlerin, yapmadığı bakımlarını, yapılmış gibi göstererek uçurduğu ortaya çıkmıştı.

Bunun üzerine söz konusu havacılık şirketinin tüm uçuşları genel müdürlük tarafından durdurulmuş, şirketin bakım yetkisi de iptal edilmişti.

SHGM, Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'ne gönderdiği yazıda, Güneydoğu Havacılık şirketinin işlettiği toplam 8 helikopterin hiçbirine uçuş izni verilmemesini istemişti.

Suçlamaları başından beri reddeden Güneydoğu Havacılık şirketinin sahibi Hasan Sarıdağ, "Biz, helikopterin bakımını Ankara'da değil İstanbul'da yaptık." demişti.

Hasan Sarıdağ, olaydan sonra bakımların usulü uygun yapıldığını gösteren evrakları Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne yolladı.

Evrakları değerlendiren SHGM, Güneydoğu Havacılık’ın uçuş izinlerini bugün itibariyle iade etti.

Güneydoğu Havacılık’ın sahibi Hasan Sarıdağ, bu akşam saat 20:00’de Airport TV Ana Haber’de ‘bakım skandalı’ olarak nitelenen olayın ayrıntılarını canlı yayında anlatacak.

©AirportHaber.com

UÇUŞ İZNİ GERİ VERİLDİ

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Şirketi kutluyoruz. Hayırlı uçuşlar dileriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Demekki yapılmadı denen herşey yapılmış. Şirket haklılığını kanıtladı ve uçuşu açıldı. Tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
kesinlikle dediginiz gibidir....kalem kim elinde????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000