15 Şubat 2014, Cumartesi 07:54:33

UÇUŞ AĞINA BİR ÜLKE DAHA KATILDI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM), Eritre ile imzaladığı havacılık anlaşmasıyla Türkiye'nin Afrika'daki uçuş ağı 48 ülkeye ulaştı.
  • lfuthansanın, klm, brtisih airways uçtukları tüm noktalara thy nin uçması lazım iflas eden avrupada ülkelerinden ekonomik olarak bir beklenti içinde olmak zor afrika da potansiyel var thy nin uçuşları da son derece önemli biraz sabırlı olursak afrika da türkler zamanla iyi bir yer edinecekler..
  • Hasan, How is Asmara?
  • 180 Ülkenin değerlendirildiği listede eritre son sırada bulunuyor Türkiye 154. sırada dişimize göre bir ülke. Güzel olmuş codesharing
  • Eritre, Angola, Seyşeller, Madagaskar, Maurityus, Mali, Gine, Benin, Togo, Liberya, Güney Sudan, Namibya, Mozambik, Zanzibar sıradakiler..

SHGM'den yapılan yazılı açıklamada, Türkiye'nin Eritre ile 11 Şubat 2014'te İkili Havacılık Anlaşması imzaladığı belirtildi.

Sivil Havacılık Genel Müdür Yardımcısı Bahri Kesici ve Eritre Sivil Havacılık Genel Müdürü Fessahaie Haile başkanlığında Eritre'nin Başkenti Asmara'da gerçekleştirilen müzakereler sonucunda, iki ülke arasında havayolu taşımacılığının başlamasına imkan sağlayacak Hava Ulaştırma Anlaşması'nın parafe edildiği belirtilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye'deki tüm noktalardan Asmara ve daha sonra belirlenecek bir noktaya haftalık 14 frekans yolcu ve sınırsız kargo taşımacılığı yapılabilecek. Tayin edilen taşıyıcılarının üçüncü taraf dahil olmak üzere kod paylaşımı, bloke yer ve benzeri ticari konularda işbirliği yapma hakkı tanındı. 54 Afrika ülkesi içinde 48'i ile havacılık anlaşması bulunan Türkiye, Afrika'da uçuş ağı en güçlü ülke konumuna geldi. Türkiye ile Afrika arasındaki ticaret hacminde son yıllarda yaşanan artışta, havayolu taşımacılığında atılan bu adımlar önemli yer tutuyor."

UÇUŞ AĞINA BİR ÜLKE DAHA KATILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

camaroth ~ 10 yıl önce
lfuthansanın, klm, brtisih airways uçtukları tüm noktalara thy nin uçması lazım iflas eden avrupada ülkelerinden ekonomik olarak bir beklenti içinde olmak zor afrika da potansiyel var thy nin uçuşları da son derece önemli biraz sabırlı olursak afrika da türkler zamanla iyi bir yer edinecekler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Hasan, How is Asmara?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basında ~ 10 yıl önce
180 Ülkenin değerlendirildiği listede eritre son sırada bulunuyor Türkiye 154. sırada dişimize göre bir ülke. Güzel olmuş codesharing

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ilginç ~ 10 yıl önce
ne listesi güzel kardeşim
Afrika ~ 10 yıl önce
Eritre, Angola, Seyşeller, Madagaskar, Maurityus, Mali, Gine, Benin, Togo, Liberya, Güney Sudan, Namibya, Mozambik, Zanzibar sıradakiler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000