18 Ağustos 2013, Pazar 13:00:04

UÇAK BİLETLERİ İÇİN FLAŞ DÜZENLEME!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, uçak biletleri için yeni bir düzenlemeye gidileceğini açıkladı...
  • Ucuz biletler yok olacak erken satın alma avantajı kalkacak bütün biletler 200 tl olacak sonuçta uçağın önü de arkası da aynı yere gidiyo :))
  • Benzer tavan uygulamalarını, yolcu hizmetleri memurları 1 gün içindeki çalışma saatleri (2 kez işe gitmek demek 15 saatten fazla zamanınızı bağlamak demek, aldığınız çalışma saati karşılığı kağıtta 9-10 saat olarak geçiyor.) ve maaş düzenlemeleri konusunda da bekliyoruz. Zira günde 2 kez işe giden tüm gününü firmasına vermiş asosyal bir varlık olmanın bizi insanlıktan çıkardığını da görmeleri lazım. Çoluk çocuk ev bunları neden bize yok saydırma konusunda dayattırılsın? El insaf diyoruz, Bakanlarımıza duyurmak istiyoruz sesimizi.
  • Bazilarinin damarina dokunmus bu uygulama rahatsiz olduysaniz arabanizla gidiniz
  • yahu helal olsun vallahi, hızır gibi yetişiyorlar, airporthaber bilet fiyatları dedi bir buçuk saat sonra hemen düzenleme helal olsun yaa, ulş. bak. mı 7/24 çalışıyor yoksa airporthaber mi bilemedim ama iyi olmuş.
  • Üst limit koymak da "soruna" bir çözüm bulmak mı acaba? Uçaktaki son koltuklar da ucuza satılırsa hiç koltuk kalmaz. O durumda da pahalı bilet isyanı değil "bilet bulamıyorum" isyanı olur. Zengin de olsanız, gidilecek cenazeniz, hastanız da olsa gidemeyeceksiniz. Üst limit düşürülürse bu defa bunu telafi etmek için alt limit ve ortalama fiyatlar da yukarı çekilir. Bu defa da zenginden fakire değil, fakirden zengine vermek olur. Bu habere fakir mi sevinir yoksa zengin mi, siz karar verin? :)
  • birisi bakan beye basılı ucretin ne oldugunu anlatsın...
  • SAMSUN dan Stuttgarta tek yön Bilet icin 600 Euro vermek zorunda kaldim. Normal zamanlarda gidip dönmek en fazla 350 euro.
  • Türk hava yolları Tek Yön Hannover-İstanbul Atatürk 07.08.2013 568€ Hannover - İstanbul Atatürk 12.08.2013 164 € ve diğer şirketlerde ortalama aynı rakamlarda uçtular malesef üzücü bir durum...
  • İnşallah sivil havacılık yasasıda çıkar yakında.
  • Bu hiç mi hiç iyi olmadı.Ne olacak biliyormusunuz havayolları kar marjını koruyabilmek amacıyla düşük ücretli biletler minimuma inecek.Ucuz uçak bileti bulunamayacak!!!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, uçak bileti fiyatları için yeni düzenlemeye gidileceğini açıkladı. Buna göre, uçak bileti fiyatları belirli bir standartın üzerinde satılamayacak.

Tatil günleri ve özellikle bayram günlerinde normal fiyatlarının 3-4 katına çıkan uçak bileti ücretleri yolcuların en çok şikayet ettiği hususların başında geliyor. Bayram tatilleri başta olmak üzere özel günlerde çok yüksek miktarlara ulaşan bilet fiyatları, yolcuları isyan noktasına getiriyordu. Bu durum karşısında önlem alma kararı alan Bakanlık, yeni bir düzenlemeye gidecek.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'ın açıkladığı yeni sisteme göre; uçak biletleri belirlenen fiyatın üzerinde satılamayacak. 

Karayollarında böyle bir uygulamanın olduğunun altını çizen Yıldırım, buna benzer bir uygulamanın havayollarında da hayata geçirileceğini ifade ederek, özel günlerdeki yüksek fiyat uygulamasının önüne geçileceğini ve belirlenen bir standartın üzerine çıkılamayacağını müjdeledi. 

Bakan Yıldırım, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün düzenleme ile ilgili olarak çalışmalara başladığını açıkladı.

Düzenlemenin kısa bir süre sonra hayata geçirilmesi planlanıyor.

3. havalimanı konusuna da değinen Yıldırım; “Dünyanın en büyük havalimanlarından bir tanesini kamu özel sektör ortaklığıyla gerçekleştirmek üzere ihalesini yapmıştık. Şu anda sözleşme taraf işlemi tamamlandı. Bu arazi bilindiği gibi kömür çıktılarından bir arazi. Dolayısıyla arazide ciddi bir örselenme var. Bu sadece iş makinelerinin girip yapabileceği bir iş değil,bunun için özel ekipman siparişi verildi. Ormanla ilgili kamulaştırma ile ilgili de diğer hazırları biz bir yandan yürütüyoruz. Bütün bunlar bittikten sonra çalışmalara başlanacak. Aslında fiilen başlandı denilebilir. Planlı bir titiz bir çalışma takvimiyle hazırlıklar sürüyor. Biz de bu konuda zaman kaybına meydan vermemek için her türlü katkıyı sağlıyoruz. İlk etabın tamamlanması 42 ay olacak. Ondan sonra ihtiyaca göre 1-2 etap daha devam edecek” dedi.

UÇAK BİLETLERİ İÇİN FLAŞ DÜZENLEME!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Ucuz ~ 11 yıl önce
Ucuz biletler yok olacak erken satın alma avantajı kalkacak bütün biletler 200 tl olacak sonuçta uçağın önü de arkası da aynı yere gidiyo :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YHM ~ 11 yıl önce
Benzer tavan uygulamalarını, yolcu hizmetleri memurları 1 gün içindeki çalışma saatleri (2 kez işe gitmek demek 15 saatten fazla zamanınızı bağlamak demek, aldığınız çalışma saati karşılığı kağıtta 9-10 saat olarak geçiyor.) ve maaş düzenlemeleri konusunda da bekliyoruz. Zira günde 2 kez işe giden tüm gününü firmasına vermiş asosyal bir varlık olmanın bizi insanlıktan çıkardığını da görmeleri lazım. Çoluk çocuk ev bunları neden bize yok saydırma konusunda dayattırılsın? El insaf diyoruz, Bakanlarımıza duyurmak istiyoruz sesimizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
idstein ~ 11 yıl önce
Bazilarinin damarina dokunmus bu uygulama rahatsiz olduysaniz arabanizla gidiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Helall ~ 11 yıl önce
yahu helal olsun vallahi, hızır gibi yetişiyorlar, airporthaber bilet fiyatları dedi bir buçuk saat sonra hemen düzenleme helal olsun yaa, ulş. bak. mı 7/24 çalışıyor yoksa airporthaber mi bilemedim ama iyi olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pg10 ~ 11 yıl önce
Üst limit koymak da "soruna" bir çözüm bulmak mı acaba? Uçaktaki son koltuklar da ucuza satılırsa hiç koltuk kalmaz. O durumda da pahalı bilet isyanı değil "bilet bulamıyorum" isyanı olur. Zengin de olsanız, gidilecek cenazeniz, hastanız da olsa gidemeyeceksiniz. Üst limit düşürülürse bu defa bunu telafi etmek için alt limit ve ortalama fiyatlar da yukarı çekilir. Bu defa da zenginden fakire değil, fakirden zengine vermek olur. Bu habere fakir mi sevinir yoksa zengin mi, siz karar verin? :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandashh ~ 11 yıl önce
birisi bakan beye basılı ucretin ne oldugunu anlatsın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LTFH ~ 11 yıl önce
SAMSUN dan Stuttgarta tek yön Bilet icin 600 Euro vermek zorunda kaldim. Normal zamanlarda gidip dönmek en fazla 350 euro.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
uçuk uçmak ~ 11 yıl önce
Türk hava yolları Tek Yön Hannover-İstanbul Atatürk 07.08.2013 568€ Hannover - İstanbul Atatürk 12.08.2013 164 € ve diğer şirketlerde ortalama aynı rakamlarda uçtular malesef üzücü bir durum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dilek ~ 11 yıl önce
İnşallah sivil havacılık yasasıda çıkar yakında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alp ~ 11 yıl önce
Bu hiç mi hiç iyi olmadı.Ne olacak biliyormusunuz havayolları kar marjını koruyabilmek amacıyla düşük ücretli biletler minimuma inecek.Ucuz uçak bileti bulunamayacak!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000