07 Mart 2008, Cuma 11:17:34

Turkuaz RUHSAT aldı

Havacılık sektörünün en genç patronuna sahip olan Turkuaz Havayolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden geçici ruhsatını aldı. Turkuaz Havayollarının gökyüzü ile buluşmasına az bir süre kaldı. İşte ayrıntılar...

Uzun süredir hazırlıklarını sürdüren Turkuaz Havayolları, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden geçici ruhsatını aldı. Havacılığı çok seven genç bir patronun önderliğinde çalışmalarını son hızla sürdüren Turkuaz Havayolları 23 yaşındaki Hidayet Aydoğan tarafından idare ediliyor.
Hidayet Aydoğan
Titiz bir çalışmanın sonrasında tüm belge ve bilgilerin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne ulaştırılmasının ardından, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tüm şirketlere olduğu gibi Turkuaz Havayollarını da didik didik inceledi. Yapılan çalışmaların ardından Turkuaz Havayollarına esas ruhsata hazırlık olması için geçici ruhsatlandırma yapıldı.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğünün bu izni ile çalışmalara hız verilecek. Şirketin kısa süre içinde uçak getirmesi bekleniyor. Artık Türkiye’de gökyüzü ile yeni bir şirket daha buluşmaya hazırlanıyor.

Şirketin yönetimini üstlenen Hidayet Aydoğan daha yolun başında iken ilk ve tek demecini Airporthaber’e vermişti. Hidayet Aydoğan, “Havacılığın en genç patronu” olarak verilen haberde çocukluktan beri havacılık aşığı olduğunu ifade etmişti. Geçtiğimiz yıl yapılan bu röportajda Aydoğan, genç yaşına rağmen yıllarını havacılığa vermiş duayen gibi konuşmuştu.

Airporthaber Özel

Turkuaz RUHSAT aldı

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000