23 Temmuz 2015, Perşembe 12:15:16

Türkiye SAFA değerlendirmesinde zirveye çıktı

Yabancı Hava Araçlarına Yapılan Emniyet Denetimleri olarak bilinen SAFA denetimlerinde Türkiye önemli bir başarıya imza atarak ECAC ve EASA üyelerini geride bıraktı.
  • shgm doğru yolda.tebrikler
  • Ne SAFA'dan haberiniz var. Ne de elinizde veri var, Bilip bilmeden şirket isimlerini havada uçuşturuyorsunuz. Ne yerginiz doğru adrese, ne övgünüz.
  • Bu başarının arkasında THYnin olduğunu duymuştum. Başka konularda eleştiriyor olsak da tebrikler THY
  • Ne kan davası kardeşim, arkadaşlarımız fikir fırtınası yapıp konuları enine boyuna tartışıyorlar. Yapılan bu tartışma sonucunda da herkes üzerine düşen dersi aldığı gibi neyin yanlış neyin doğru olduğu konusunda da bir fikir sahibi oluyor. Asıl sen ve senin gibilerin kafasını değiştirip ben yaptım oldu veya ben söyledim Kur'an hükmünde oldu saçmalığına bir son vermesi daha iyi olur. Senin de bir fikrin varsa yaz biz de feyiz alalım. Ben şahsen yazılan tüm yorumlara katılıyorum. Yalakalık hariç sözü olan herkes söylesin. Yaşasın açık toplum ve fikir özgürlüğü kahrolsun tehammülsüzlük.
  • bu sitedeki herhangi bir haberin altındaki ikinci yorumdan itibaren birbiriyle didişenlerin kan davası nereden geliyor anlamak zor. Bu herifler gerçekten sektördeyse bunlar adamı havacılıktan soğutur...
  • Tüm Turkiye havayolu şirketlerinin teknik ekibini tebrik ediyorum.
  • THY ye yurt dışında ençok SAFA yapılması övünülecek birşey olmadığı gibi utanılacak bir durumdur. Bu kadar çok denetimin yapılmasının iki önemli nedeni olabilir.1- SHGM'nin Thy'nin ankara şefliği haline dönüştürülmüş olması nedeniyle milli otorite tarafından yeterince denetlenemediği veya kendisine tarafsız yaklaşılamadığı endişesi. 2- THY'de bazı emniyetsizliklerin olabileceği endişesidir ki EASA bakım yetkisinin askıya alınmış olması da bunu teyid ediyor. Utanılacak bir durum sözkonusudur.
  • THY avrupada en çok SAFA denetiminden geçen sirket. Herkes kendi bildiği hakkında yorum yapsın.
  • Cahilin daniskası araştır bak onurun ve atc nin uçakları s.arabistanda nasıl uçuyormuş Türkiye'ye ile ne alakası varmış. THY ve pegasusa yapılan denetimin sonucu tabi ki bu olacak denetimler Kenya havayollarına mı yapılmış. Sun expres veya corondon bile yok. Türkiye'deki Charter şirketlerinin tamamı battığı için sonuç bu çıkmıştır. Keşke 12 Charter şirketimiz batmamış olsaydı denetim ortalamamız da 2.00 nın bile üzerinde olsaydı
  • shgm nin katkısını teslim etmek lazım -:),teknisyene bol bol ceza verin görün daha da düzellecektir

Yabancı Hava Araçlarına Yapılan Emniyet Denetimleri olarak bilinen SAFA denetimlerinde Türkiye önemli bir başarıya imza atarak ECAC ve EASA üyelerini geride bıraktı.

SHGM'den yapılan açıklamaya göre; SAFA değerlendirmesinde ECAC üyeleri 0.57, EASA üyeleri 0.56 bulgu ortalaması alırken, Türkiye'nin bulgu ortalaması ise 0.36 olarak belirlendi.

SHGM'nin Twitter üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı: 'SAFA değerlendirmesinde BÜYÜK BAŞARI.ECAC üyeleri ortalaması 0,57, EASA üyeleri  ortalaması 0,56; Türkiye Bulgu ortalaması 0,38. Tşkler.'

 

Türkiye SAFA değerlendirmesinde zirveye çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

shgm ~ 9 yıl önce
shgm doğru yolda.tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eminmisin? ~ 9 yıl önce
Eminsen bir sorun yok veya senin dışında da böyle düşünenler varsa yine sorun yok. Ancak yazılan yorumlardan veya sektördeki konuşmalardan durumun hiçte öğle olmadığı anlaşılıyor.
Sallamayalım ~ 9 yıl önce
Ne SAFA'dan haberiniz var. Ne de elinizde veri var, Bilip bilmeden şirket isimlerini havada uçuşturuyorsunuz. Ne yerginiz doğru adrese, ne övgünüz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Bu başarının arkasında THYnin olduğunu duymuştum. Başka konularda eleştiriyor olsak da tebrikler THY

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kan davası ~ 9 yıl önce
Ne kan davası kardeşim, arkadaşlarımız fikir fırtınası yapıp konuları enine boyuna tartışıyorlar. Yapılan bu tartışma sonucunda da herkes üzerine düşen dersi aldığı gibi neyin yanlış neyin doğru olduğu konusunda da bir fikir sahibi oluyor. Asıl sen ve senin gibilerin kafasını değiştirip ben yaptım oldu veya ben söyledim Kur'an hükmünde oldu saçmalığına bir son vermesi daha iyi olur. Senin de bir fikrin varsa yaz biz de feyiz alalım. Ben şahsen yazılan tüm yorumlara katılıyorum. Yalakalık hariç sözü olan herkes söylesin. Yaşasın açık toplum ve fikir özgürlüğü kahrolsun tehammülsüzlük.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 9 yıl önce
bu sitedeki herhangi bir haberin altındaki ikinci yorumdan itibaren birbiriyle didişenlerin kan davası nereden geliyor anlamak zor. Bu herifler gerçekten sektördeyse bunlar adamı havacılıktan soğutur...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tüm Turkiye havayolu şirketlerinin teknik ekibini tebrik ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY ~ 9 yıl önce
THY ye yurt dışında ençok SAFA yapılması övünülecek birşey olmadığı gibi utanılacak bir durumdur. Bu kadar çok denetimin yapılmasının iki önemli nedeni olabilir.1- SHGM'nin Thy'nin ankara şefliği haline dönüştürülmüş olması nedeniyle milli otorite tarafından yeterince denetlenemediği veya kendisine tarafsız yaklaşılamadığı endişesi. 2- THY'de bazı emniyetsizliklerin olabileceği endişesidir ki EASA bakım yetkisinin askıya alınmış olması da bunu teyid ediyor. Utanılacak bir durum sözkonusudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pek Değil ~ 9 yıl önce
Ucak sayısı ve farklı meydanlara uçuşun pratik sonucudur bu
Merak ~ 9 yıl önce
Yapılan bu yoruma SHGM'nin bir görüşü varmıdır çok merak ediyorum.
emekli ~ 9 yıl önce
Sizin bir havacı olduğunuz belli.
Wolverine ~ 9 yıl önce
THY avrupada en çok SAFA denetiminden geçen sirket. Herkes kendi bildiği hakkında yorum yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cahile ~ 9 yıl önce
Cahilin daniskası araştır bak onurun ve atc nin uçakları s.arabistanda nasıl uçuyormuş Türkiye'ye ile ne alakası varmış. THY ve pegasusa yapılan denetimin sonucu tabi ki bu olacak denetimler Kenya havayollarına mı yapılmış. Sun expres veya corondon bile yok. Türkiye'deki Charter şirketlerinin tamamı battığı için sonuç bu çıkmıştır. Keşke 12 Charter şirketimiz batmamış olsaydı denetim ortalamamız da 2.00 nın bile üzerinde olsaydı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ceza ~ 9 yıl önce
shgm nin katkısını teslim etmek lazım -:),teknisyene bol bol ceza verin görün daha da düzellecektir

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000