29 Şubat 2008, Cuma 11:10:28

TT'ciler SHGM'de

Tarhan Tower Havayollarının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü hakkında ortaya attıkları iddiaların ardından dün yeni bir gelişme yaşandı. TT'nin bazı yöneticileri SHGM'ye gittiler. Peki, SHGM'de neler oldu? İşte ayrıntılar...
Tarhan Tower Havayolları ile Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü arasında köprülerin atılmasından sonra dün flaş bir gelişme yaşandı. Tarhan Tower Havayollarının bazı yöneticileri Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'ne giderek "Bize yol gösterin. Ne yapacağımızı bilmiyoruz. Bu sorunlara bir çözüm bulalım" dedikleri iddia edildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nde kimi ziyaret ettikleri bilinmezken, Tarhancılara ne gibi cevap verildiği de merak konusu oldu.

Tarhan Tower Havayollarından çok sayıda personelin de istifa ettiği belirtiliyor. İstifa edenlerin tamamının Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü ile yaşanan polemikten yaşanan rahatsızlıktan kaynaklandığı ifade ediliyor.

Öte yandan, Tarhan Tower Havayolların iki uçağını da FLY Havayollarını satın alan İranlılara sattığı kesinleşti. İranlıların, uçakların parasını ödediği belirtiliyor.

Tarhan Tower Havayollarını satın almak isteyen Suudi işadamının ise geçen hafta İstanbul'a geldiği, ancak yaşanan nahoş gelişmelerin ardından imza atmaktan vazgeçtikleri belirtiliyor. Şirketi satın almak isteyen grubun Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü hakkında açılan yada açılmak istenen davalardan vazgeçilmesini talep ettiği ancak Tarhan Havayollarının ısrarla davanın arkasında oldukları iddia ediliyor. Şirketi alacak finans grubunun SHGM ile mahkemelik olan bir şirket konumunda görünmek istemedikleri için satın alma işleminden bu yüzden anlaşmalık olduğu gelen haberler arasında. Ancak görüşmelerin tam kesilmediği de belirtiliyor.

AirportHaber Özel
TT'ciler SHGM'de

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000