29 Eylül 2016, Perşembe 17:42:22

Tarkim'e bir darbe de SHGM'den: Tüm yetkileri alındı

Tarkim'e bir darbe'de Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden geldi. SHGM'den yapılan açıklamada Tarkim'in yetkilerinin askıya alındığı belirtildi.
  • Birde Zaman'ında taşıdığı ve taşımakta olduğu Feto ve cemaitini taşıyan PEGASUS sahibi Ali Sabancı yö ne Zaman içeri alıcaklar merak konusu en büyük şahit benim
  • Ülkenin geldiği hale bak. Darbeye yeltenebşkecek kadar palazlanmış iç mihraklar, ülkeyi bölmek için her gün canımızı alan şerefsiz teröristler, 17/25 yolsuzluk doğru ama dinlemeler yasal değil deme utanmazlığına ermiş politikler, Ergenekon/Balyoz darbe yokmuş deyip berat ettirilen boşa karartılan, giden hayatlar! İtibarsızca çark edilen laçka olmuş dış politikalar, eğitimi/toplumsal değerleri, adalet inancı bitmiş bir toplum!!!Kurtar bizimya Rab!
  • İyi ki DHMİ varmış, SHGM'ye kalsa TARKİM'in yetkileri yüzyıl daha devam ederdi.
  • Türkiye'de uçuş eğitimi alınmaz.Havacılık bile havacılık için değil de, siyaset için yapılıyor.SHGM havacılık namına TARKİM için yapılan şikayetlerde nerede imiş?
  • Bir siyaset kurumudur , hiç bir zaman havacılık kurumu olmadı.TARKİM hakkında öğrencilerinden kendisine gelen havacılık anlamındaki şikayetleri, siyaseten hep görmezden geldi ve üstelik şikayet eden öğrencileri cezalandırdı.TARKİM'e ait eğitim uçakları patır patır düşerken, SHGM havacılık anlamında soruşturma yapıp,adil bir rapor bile hazırlamadı.Tarih 15 Temmuz 2016 oldu.Darbe içinde, malum şahsiyetin de ismi geçer oldu.DHMİ ilk, görev yapamaz SHGM'den önce neşteri vurdu.SHGM 29.09.2016 tarihi itibari ile TARKİM'in yetkilerini askıya almış.Lütfetmişler.
  • üçüncü havalimanının reklamları yapılıyor işte dünyanın en büyük havalimanlarından birisi vs vs. THY başkanı çıkıyor şirketimiz büyüyor sıkıntı yok diyor. THY avukatı çıkıyor şirket zor durumda o yüzden insanları çıkarıyoruz diyor. eyirporthaber suskunluğunu koruyor. işsizlik aldı başını gidiyor. THY yaş sınırını esnetmiyor. Yeni havalimanınında THY'de personel ihtiyacı olmayacakmış gibi hareket ediliyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. sorulara cevaplar bulunabilecekmi acaba?
  • "E" Yİ YAZMAYI UNUTMUŞLAR diyen çıkmadığına göre sıkıntı yok,
  • TC TARİHİN EN ŞEREFLİ MİLLETİDİR. BU VATANIN YETİSTİRDİGİ MİLLİ İRADEYİ AYAKTA TUTAN VATAN EVLATLARI GOREVLERİNİ YERİNE GETİRİR UMMADİGİN BİR ANDA SENİ PAKETLER GETİRİRLER... HİRSİZ HİRSİZA SİGİNİRSA SİGİNAK ZİNDAN OLUR.... BEKLE...KORK!
  • SHGM peki THY ne olucak
  • Türkiye, ye yabancı yatırımcı gelmiyor. bende olsam gelmen

Geçtiğimiz gün Tarkim'in kira anlaşmasını tek taraflı olarak fesh eden Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nden (DHMİ) sonra bir darbe de SHGM'den geldi.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün (SHGM) sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Tarkim'e verilen tüm yetki ve ruhsatları askıya aldığını açıkladı.

Öte yandan Tarkim Uçuş Okulu'nda pilotaj eğitimi gören öğrencilerle ilgili Cuma günü (yarın) web sitesi üzerinden duyuru yapılacağı da belirtildi.

Bu arada Tarkim'in hava taksi ruhsatı şirketin tüm hisselerinin Betül Özbey Bayındır'a ait olduğu için iptal edilmediği sadeceFaruk Bayındır'ın hissesinin bulunduğu Tarkim Uçuş Eğitim ve Uçak Bakım Onarım limited şirketinin yetkilerinin askıya alındığı bildirildi.

İşte SHGM'nin açıklaması;

"Tarkim Uçuş Eğitim ve Uçak Bakım Onarım Ltd.Şti'ne Genel Müdürlüğümüzce verilen TÜM YETKİ VE RUHSATLAR askıya alınmıştır."
 

Tarkim'e bir darbe de SHGM'den: Tüm yetkileri alındı

Yorumlar Tüm Yorumlar (25)

E.i ~ 8 yıl önce
Birde Zaman'ında taşıdığı ve taşımakta olduğu Feto ve cemaitini taşıyan PEGASUS sahibi Ali Sabancı yö ne Zaman içeri alıcaklar merak konusu en büyük şahit benim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Feto ~ 8 yıl önce
Fetonun eteğini öpüp dualarını alanlarda şimdi hala neredeler belli cirit atıyorlar.olan tarkime onun öğrenci çalışanına oldu
Kan kustum, kızılcık şerbeti içmedim! ~ 8 yıl önce
Ülkenin geldiği hale bak. Darbeye yeltenebşkecek kadar palazlanmış iç mihraklar, ülkeyi bölmek için her gün canımızı alan şerefsiz teröristler, 17/25 yolsuzluk doğru ama dinlemeler yasal değil deme utanmazlığına ermiş politikler, Ergenekon/Balyoz darbe yokmuş deyip berat ettirilen boşa karartılan, giden hayatlar! İtibarsızca çark edilen laçka olmuş dış politikalar, eğitimi/toplumsal değerleri, adalet inancı bitmiş bir toplum!!!Kurtar bizimya Rab!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMI ~ 8 yıl önce
İyi ki DHMİ varmış, SHGM'ye kalsa TARKİM'in yetkileri yüzyıl daha devam ederdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Türkiye'de uçuş eğitimi alınmaz.Havacılık bile havacılık için değil de, siyaset için yapılıyor.SHGM havacılık namına TARKİM için yapılan şikayetlerde nerede imiş?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM ~ 8 yıl önce
Bir siyaset kurumudur , hiç bir zaman havacılık kurumu olmadı.TARKİM hakkında öğrencilerinden kendisine gelen havacılık anlamındaki şikayetleri, siyaseten hep görmezden geldi ve üstelik şikayet eden öğrencileri cezalandırdı.TARKİM'e ait eğitim uçakları patır patır düşerken, SHGM havacılık anlamında soruşturma yapıp,adil bir rapor bile hazırlamadı.Tarih 15 Temmuz 2016 oldu.Darbe içinde, malum şahsiyetin de ismi geçer oldu.DHMİ ilk, görev yapamaz SHGM'den önce neşteri vurdu.SHGM 29.09.2016 tarihi itibari ile TARKİM'in yetkilerini askıya almış.Lütfetmişler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerizekalı ~ 8 yıl önce
Malum şahış suçluysa cezalansın.havacılıkla Tarkimin ne sucu var.o zaman her okulda suç var.davutun içindeki malum bayanın sucu yok mu.dhmi çalışanları,öğrencileri cezalandırdı.onların pilotluk heveslerini Yok etti.
"İLERİZEKA"(!) ~ 8 yıl önce
TARKİM'in ne mal olduğunu tüm havacılık sektörü biliyor, TARKİM hakkında yazılı şikayetler de şimdiye kadar SHGM'de mevcuttur.Sen tüm bunlara rağmen TARKİM'e para yatırıyorsan , seni "İLERİZEKA"'dan(!) dolayı sadece kutlamak gerekir.
GERİZEKALI ~ 8 yıl önce
Tarkim'e para yatıranlara az bile.Sektörden kime danışarak,TARKİM'e eğitim almaya gittin koç?
o değil de ~ 8 yıl önce
üçüncü havalimanının reklamları yapılıyor işte dünyanın en büyük havalimanlarından birisi vs vs. THY başkanı çıkıyor şirketimiz büyüyor sıkıntı yok diyor. THY avukatı çıkıyor şirket zor durumda o yüzden insanları çıkarıyoruz diyor. eyirporthaber suskunluğunu koruyor. işsizlik aldı başını gidiyor. THY yaş sınırını esnetmiyor. Yeni havalimanınında THY'de personel ihtiyacı olmayacakmış gibi hareket ediliyor. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.. sorulara cevaplar bulunabilecekmi acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
FTO ~ 8 yıl önce
"E" Yİ YAZMAYI UNUTMUŞLAR diyen çıkmadığına göre sıkıntı yok,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eee ~ 8 yıl önce
"E'yi yazmayı unutmuşlar". -Pala Remzi
FARUK! ~ 8 yıl önce
TC TARİHİN EN ŞEREFLİ MİLLETİDİR. BU VATANIN YETİSTİRDİGİ MİLLİ İRADEYİ AYAKTA TUTAN VATAN EVLATLARI GOREVLERİNİ YERİNE GETİRİR UMMADİGİN BİR ANDA SENİ PAKETLER GETİRİRLER... HİRSİZ HİRSİZA SİGİNİRSA SİGİNAK ZİNDAN OLUR.... BEKLE...KORK!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bush pilot ~ 8 yıl önce
SHGM peki THY ne olucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esas ~ 8 yıl önce
Esas soru SHGM ne olcak?
sonra diyorlar kiiii ~ 8 yıl önce
Türkiye, ye yabancı yatırımcı gelmiyor. bende olsam gelmen

Yanıtla

Kalan karakter 1000
qatar ~ 8 yıl önce
süper güç qatar bize yeter!!
Kim ~ 8 yıl önce
Yatırım için kim adına geldiğine göre değişir , CIA adına geliyirsan zaten gelme.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000