09 Ocak 2013, Çarşamba 15:25:25

TARİFEYE GEL!

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü sitesinde yer alan fiyat tarifesi işletmeciliğe yada şirket patronluğuna soyunmayı düşünenlere yol gösterecek...
  • Bu ucretlerde neyin nesi? Uzaylilar mi calisiyo SHGM de? Yuh ya, hirsiz bile bu kadar calmaz..Ne yuksek fiyatlar.. Tas atip kollarimi yoruluyo da bu kadar para istiyorlar? Acin kardesim su havaciligin onunu!! 50 -60 bin euro arti yeme icme falan 70.000 euro her pilot oduyo 1-1,5 senede..1000 tane pilot yurt disina benim gibi gidecegine, para ulkemde kalsin!! daha guzel iyi kaliteli okullar acilsin, kucuk kontrolsuz havaalanlari acilsin.. Ha essege altin semer takmislar, essek yine essek.. Neyse... ben memnunum yurt disinda..
  • masraflari anladikta devlet o kadar memura neden maas veriyor orada? O memurlar eve gitsin isletmeciler kendi bir konsey olusturup zaten kendi sivil havacilik isletimini yapar. Havaciliktan zerre kadar anlamayan adamlarin ne isi var o mudurlukte? Hastane yapip icine araba tamircisini koyabilirmisin? Okul yapip icine seyyar saticilari, pazarcilari ogretmen diye koyabilirmisin? Samsun'da calistay yapilmis, eee siz bir calisma grubu kurun sorunlarinizi bize bildirin. Tamamda kardesim sorunlar belli zaten. Vergiyi kaldiracaksin en basta. Kucuk meydan kurulmasina musade edeceksin, isletme degil ozel kisilerin ucak almasina ucurmasina musade edeceksin. Sen once sunlari bir yap. Git maliyeyle konus, bakanla-basbakanla konus. Bir seyi coz hele.Durmadan fiyat listesi yayinliyor zaten oradada neyin ne oldugu belli degil. Kime soracaksin? Kim aciklayacak? Sorumlu yok.
  • Arkasında mali gücü ve iyi niyeti olmayan girmesin diye yüksek tuttuklarını iddaa etseler de, işin aslı, maalesef ülkemizin acı gerçeği; tüm devlet kurumlarında olduğu gibi, SHGM'nin de şirketin kuruluşu ve operasyonundaki gidişatı yeterince iyi analiz edemeyeceğini ve iflaslara engel olamayacağının farkında olmasıdır, ancak bunu önlem olarak koymalarıdır. bunun hiçbir gelişmiş ülkede örneği yokdtur, isteyen araştırsın. Bunun yanı sıra kendilerince, devlet değil - ticari işletme zihniyeti ile ciro yaparak üstlerine halkın parası ile yaranma arayışıdır.
  • havaciliga destek olup gelistirecegine,,,kostek olup milleti havaciliktan sogutan tek kurulus ...
  • Bu SHGM'ye birilerinin dur demesi lazım..Bütün pilotları ve havayolu işletmelerini yolunacak kaz gibi gören bir zihniyet..Bu yazılanların tamamının ya ücretsiz ya da çok cüzi rakamlar olması gerekir..Bu ülkede havacılığın gelişmesindeki en büyük engel SHGM'dir..
  • Sivil havaciligin eli surekli cebimizde zaten...baska kazanc kapilari yok galiba.... Bir FO....

Türk havacılığının otoritesi Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) sitesinde yer verdiği fiyat tarifesinde şirket kurmak isteyen yada işletmecilik düşünenlerin yanısıra bakım yetkisinden hava seyrüsefer daire başkanlığına kadar havacılığın her biriminin ücret tarifesini açıkladı.

Havaalanlarının işletmeciliğini düşünenler için meydanların işletme bedellerini ve havayolu şirketi kurmanın yanında bakım yetkisi alabilmek için her birimin ücret tarifesini kalem kalem açıklayan SHGM’nin en dikkat çekici tarifesinden biri havayolu kurmak için istediği 1,5 milyon lira oldu.

 SHGM'NİN ÜCRET TARİFESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN 

TARİFEYE GEL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Yurtdisi Pilot ~ 11 yıl önce
Bu ucretlerde neyin nesi? Uzaylilar mi calisiyo SHGM de? Yuh ya, hirsiz bile bu kadar calmaz..Ne yuksek fiyatlar.. Tas atip kollarimi yoruluyo da bu kadar para istiyorlar? Acin kardesim su havaciligin onunu!! 50 -60 bin euro arti yeme icme falan 70.000 euro her pilot oduyo 1-1,5 senede..1000 tane pilot yurt disina benim gibi gidecegine, para ulkemde kalsin!! daha guzel iyi kaliteli okullar acilsin, kucuk kontrolsuz havaalanlari acilsin.. Ha essege altin semer takmislar, essek yine essek.. Neyse... ben memnunum yurt disinda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
masraflar ~ 11 yıl önce
masraflari anladikta devlet o kadar memura neden maas veriyor orada? O memurlar eve gitsin isletmeciler kendi bir konsey olusturup zaten kendi sivil havacilik isletimini yapar. Havaciliktan zerre kadar anlamayan adamlarin ne isi var o mudurlukte? Hastane yapip icine araba tamircisini koyabilirmisin? Okul yapip icine seyyar saticilari, pazarcilari ogretmen diye koyabilirmisin? Samsun'da calistay yapilmis, eee siz bir calisma grubu kurun sorunlarinizi bize bildirin. Tamamda kardesim sorunlar belli zaten. Vergiyi kaldiracaksin en basta. Kucuk meydan kurulmasina musade edeceksin, isletme degil ozel kisilerin ucak almasina ucurmasina musade edeceksin. Sen once sunlari bir yap. Git maliyeyle konus, bakanla-basbakanla konus. Bir seyi coz hele.Durmadan fiyat listesi yayinliyor zaten oradada neyin ne oldugu belli degil. Kime soracaksin? Kim aciklayacak? Sorumlu yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işin aslı ~ 11 yıl önce
Arkasında mali gücü ve iyi niyeti olmayan girmesin diye yüksek tuttuklarını iddaa etseler de, işin aslı, maalesef ülkemizin acı gerçeği; tüm devlet kurumlarında olduğu gibi, SHGM'nin de şirketin kuruluşu ve operasyonundaki gidişatı yeterince iyi analiz edemeyeceğini ve iflaslara engel olamayacağının farkında olmasıdır, ancak bunu önlem olarak koymalarıdır. bunun hiçbir gelişmiş ülkede örneği yokdtur, isteyen araştırsın. Bunun yanı sıra kendilerince, devlet değil - ticari işletme zihniyeti ile ciro yaparak üstlerine halkın parası ile yaranma arayışıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dunyada esi yok ~ 11 yıl önce
havaciliga destek olup gelistirecegine,,,kostek olup milleti havaciliktan sogutan tek kurulus ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SHGM Yeter ~ 11 yıl önce
Bu SHGM'ye birilerinin dur demesi lazım..Bütün pilotları ve havayolu işletmelerini yolunacak kaz gibi gören bir zihniyet..Bu yazılanların tamamının ya ücretsiz ya da çok cüzi rakamlar olması gerekir..Bu ülkede havacılığın gelişmesindeki en büyük engel SHGM'dir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sagolsun ~ 11 yıl önce
Sivil havaciligin eli surekli cebimizde zaten...baska kazanc kapilari yok galiba.... Bir FO....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000