29 Mart 2010, Pazartesi 09:27:40

"SHGM'ye karşı bir güvensizlik hakim!"

AirportHaber Başyazarı ve Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın kaleme aldığı "Onuncu Köy" başlıklı yazısı yine çok konuşulacak gibi...
  • SHGM HAVACILIK ÇALIŞANLARINI FİŞLEYEN ONLARA MESLEK YASAKLARI KOYAN, ŞİRKET ŞİRKET İNSANLARI TAKİP EDİP İŞE ALINMALARINI ÖNLEYEN, ALINANLARI DA İŞTEN ATTIRTAN BİR KURULUŞTUR. ÇALIŞMA YASAĞI KOYMAK VE EL ALTINDAN VEYA AÇIKÇA CEZA UYGULAMAK İNSAN TEMEL HAK VE HÜRRİYETLERİNE AYKIRI BİR UYGULAMADIR. BURADA SESSİZ KALANLAR YARIN SİZİN DE BAŞINIZA BU SHGM BELA OLDUĞU ZAMAN YAKINMAYA BAŞLAMAYIN.
  • Anlaşılan odurki Sefa bey Fikir Fırtınası programından gerekli dersleri çıkarmamış.

Sektörde gerek otoriteler, gerekse şirket yöneticileri olsun, kime sorsanız; yaptıkları hizmetin kusursuz olduğunu ve kurallara tam uyum içinde çalıştıklarını söylemektedirler. Kısaca kimse; yoğurdum ekşi dememektedir. Ancak, sektörü sadece şirket yönetimleri ve otoriteler olarak görmemek gerekir. Bu sektörün içinde, her branşın mutfağında çalışanlar da var.

Soruyu bu sefer çalışanlara sorduğunuzda tam tersi cevaplar almaktasınız.

AirportHaber Başyazarı ve Airport TV Yönetim Kurulu Başkanı Sefa İnan'ın köşe yazısını okumak için TIKLAYIN

"SHGM'ye karşı bir güvensizlik hakim!"

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
SHGM HAVACILIK ÇALIŞANLARINI FİŞLEYEN ONLARA MESLEK YASAKLARI KOYAN, ŞİRKET ŞİRKET İNSANLARI TAKİP EDİP İŞE ALINMALARINI ÖNLEYEN, ALINANLARI DA İŞTEN ATTIRTAN BİR KURULUŞTUR. ÇALIŞMA YASAĞI KOYMAK VE EL ALTINDAN VEYA AÇIKÇA CEZA UYGULAMAK İNSAN TEMEL HAK VE HÜRRİYETLERİNE AYKIRI BİR UYGULAMADIR. BURADA SESSİZ KALANLAR YARIN SİZİN DE BAŞINIZA BU SHGM BELA OLDUĞU ZAMAN YAKINMAYA BAŞLAMAYIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anlaşılan odurki Sefa bey Fikir Fırtınası programından gerekli dersleri çıkarmamış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000