29 Temmuz 2009, Çarşamba 13:58:07

SHGM'ye 'D-8' ziyareti

D-8 Genel Sekreteri Dipo ALAM, D-8 Ülkeleri arasında sivil havacılık alanında işbirliğinin arttırılması amacıyla 27 Temmuz 2009 tarihinde Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’ne resmi bir ziyarette bulundu.

SHGM’nin ev sahipliğinde Ekim ayında Antalya' da düzenlenecek olan D-8 toplantıları ile ilgili Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru ile görüş alışverişinde bulunan Dipo Alam, D-8 ülkeleri Çalışma Grubu Başkanlığını yürüten Genel Müdür Dr. Arıduru’ya sözkonusu toplantılarla ilgili gösterdiği çaba ve hassasiyetten ötürü teşekkür ederek desteğini açıkladı.

Genel Sekreter Dipo ALAM, 26 Ekim 2009 tarihinde D-8 ülkeleri Havayolları Toplantısı, 27 Ekim 2009’da D-8 ülkeleri Sivil Havacılık Genel Müdürleri Toplantısı ve 28 Ekim 2009’da D-8 ülkeleri Ulaştırma Bakanları Toplantısı olmak üzere üç ayrı toplantıyı organize edecek olan SHGM’nin sivil havacılık alanında yaptığı çalışmaların diğer D-8 ülkelerine örnek olacağını ve işbirliğinin daha da artacağını kaydetti. 
 
THY' nin yeniden Jakarta uçuşlarına başlayacak olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter, 31 Ağustos 2009 tarihinde gerçekleştirilecek açılış uçuşuna kendisinin de katılacağını belirterek Genel Müdür ARIDURU'ya bu uçuşta kendisine eşlik etme ve Endonezya Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü' nü ziyaret etme davetinde bulundu.

SHGM'ye 'D-8' ziyareti

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000