08 Nisan 2010, Perşembe 18:25:30

SHGM'nin toplantı serisi devam ediyor

Havayolu işletmeleri sorumlu yönetici personelinin katılımı ile gerçekleştirilen değerlendirme toplantıları serisi devam ediyor.
  • şu teknisyen lisans olaylarına da bir çeki düzen verin artık.hayatında uçak görmemiş insanlar yabancı kaynaklardan hatalı çevirilerle saçma sorular hazırlayıp milletin hem parasını hem de vaktini çalıyor.kimse de ne oluyor demiyor.LİSANSLI PERSONELE GEREK YOK TÜRKİYEYE BU KADAR YETER diyorsanız açıkça söyleyin.insanları kandırmanın anlamı yok.
  • bu toplantilar göz boyamadan baska bir sey degildir,siz hala bir ihbar hatti ve sayfasi olusturmadiktan sonra hicbirsey duzelemez bu sektörde...
  • Anlamadığımız bu sektörü sadece bir kaç hava yolu şirketimi elinde tutuyor neden herkese açık değil. Yoksa problem çıkarmayanlarmı orada.......
  • Aslinda birbirinin ayrilmaz iki parcasi olan Ilestisim ve Havacilik, SHGM'nin öncülügünde yepyeni bir anlam ve sekil kazanmis! "Bosverin, susun, cevap vermeyin, nasilsa sormaktan vazgecerler!"
  • O kadar toplantı yapıyorsunuz yazıyor çizyorsunuz ve görünüşte iş yapıyor gözküyorsunuz ve TÖSHİD e karşı el pençe divan ve bir dediklerini 2 etmez pozisyondayken sektör çalışanlarına resmen DUVAR gibisiniz. !!! E-MAIL ADRESI GÖSTERİN DEDİK AMA SİZLERDEN TIK YOK MAŞALLAH !! BU KADAR DİRENMENİZİN VE SHGM SİTESİNDE EMAIL ILE ŞİKAYET BİLDİRİMİNE , İHBARA KAPALI OLMAYA DEVAM ETMENİZİN SEBEBİ NEDİR ACABA??
Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından 2010 yılı başında belirlenen plan çerçevesinde havayolu işletmeleri sorumlu yönetici personelini kapsayan toplantıların dördüncüsü 06 Nisan 2010 tarihinde Ankara’da gerçekleştirildi.

Havayolu işletmelerinin eğitimden sorumlu yönetici personeli, kalite sistem yöneticileri ile SHGM'nin ilgili departmanlarından yaklaşık 40 kişinin katılım sağladığı ve Sivil Havacılık Genel Müdürü Dr. Ali Arıduru'nun açılışını gerçekleştirdiği toplantının gündemini, havayolu işletmelerinde görev yapan personelin eğitim konuları oluşturdu.

Yapılan toplantıda;

• Eğitim birimlerinin görev ve sorumlulukları,

• Kokpit ve Kabin ekipleri CRM yeterliliğinin değerlendirme kriterleri,

• Eğitimde Standardizasyon,

konularında sunumlar gerçekleştirilerek, gerçekleştirilen uluslararası anlaşmalar ve bölgesel işbirliği çerçevesinde Türkiye'nin bir eğitim üssü haline getirilmesine yönelik çalışmalar üzerinde duruldu.

2010 yılı Şubat ayında havayolu işletmelerinin üst düzey yöneticileriyle başlayan seri toplantılar, Mart ayında kalite sistem yöneticilerini kapsayan ikinci ve kaza önleme ve uçuş emniyet programından sorumlu yönetici personel ile gerçekleştirilen üçüncü toplantıyla devam etmişti.

SHGM'nin toplantı serisi devam ediyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
şu teknisyen lisans olaylarına da bir çeki düzen verin artık.hayatında uçak görmemiş insanlar yabancı kaynaklardan hatalı çevirilerle saçma sorular hazırlayıp milletin hem parasını hem de vaktini çalıyor.kimse de ne oluyor demiyor.LİSANSLI PERSONELE GEREK YOK TÜRKİYEYE BU KADAR YETER diyorsanız açıkça söyleyin.insanları kandırmanın anlamı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bu toplantilar göz boyamadan baska bir sey degildir,siz hala bir ihbar hatti ve sayfasi olusturmadiktan sonra hicbirsey duzelemez bu sektörde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Anlamadığımız bu sektörü sadece bir kaç hava yolu şirketimi elinde tutuyor neden herkese açık değil. Yoksa problem çıkarmayanlarmı orada.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Aslinda birbirinin ayrilmaz iki parcasi olan Ilestisim ve Havacilik, SHGM'nin öncülügünde yepyeni bir anlam ve sekil kazanmis! "Bosverin, susun, cevap vermeyin, nasilsa sormaktan vazgecerler!"

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
O kadar toplantı yapıyorsunuz yazıyor çizyorsunuz ve görünüşte iş yapıyor gözküyorsunuz ve TÖSHİD e karşı el pençe divan ve bir dediklerini 2 etmez pozisyondayken sektör çalışanlarına resmen DUVAR gibisiniz. !!! E-MAIL ADRESI GÖSTERİN DEDİK AMA SİZLERDEN TIK YOK MAŞALLAH !! BU KADAR DİRENMENİZİN VE SHGM SİTESİNDE EMAIL ILE ŞİKAYET BİLDİRİMİNE , İHBARA KAPALI OLMAYA DEVAM ETMENİZİN SEBEBİ NEDİR ACABA??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000