18 Ocak 2016, Pazartesi 17:54:43

SHGM'den yolculara; "Anlayışlı olun"

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü SHGM), yaşanan gecikme ve iptaller nedeniyle yolculara yönelik bir açıklama yaptı.
  • ucak icinde 5 saat beklemis olamazsin diyen, hava alaninda calistigini soyleyen kisi hangi havaalaninda calisiyorsun acaba??? gayet de yolcu ile birlikte 5 saat bekledik!!!
  • Apronu görmeden bol keseden sallamayın. Bu milyon dolarlık uçaklar bagaj atan işçisinden başlayıp kaptanına değin tamamen insanların özverisiyle kalkıyor. Hiçbirimiz uzaylı ya da superman değiliz.
  • kim takar yalova kaymakamını?
  • BU KADAR UCUZ BİLET OLURSA, 50 TLLİK BİLETE 50.000 TL'LİK HİZMET BEKLERLER. NE BEKLİYORUZ Kİ... SONRA DA UTANMADAN SHGM YE ŞİKAYET EDERLER...
  • Seni sivil havacılık camiası dinlemiyor yolcu mu dinleyecek
  • "Türk yolcu ve anlayış" kar yapıyor diye kaptana bağıran sığırımsı canlı var. dar beyin sistemine sahip bu ülke. ilber ortaylı doğru diyor Türkiye'de gelişim var doğru ama yaşantı hala kasaba mantığı.
  • Türkler ve anlayış bu ikili imkansız yani su ve ateş gibi. iyiki laptopumdayim. " anlayış" kelimesini insanın yüzüne söylesen, tokat yersin yada tartışma ortamı.
  • LVP yapacak personel sayisi az Meydan yetersiz personel yok kule kafasina gore park pozisyonu sikintin var pat sahalari abant gibi kartpostallik de-icing anlasmada sorun yasayan ucucu personel ne kadar trafigin artsada bu gomlek sana dar aslanim anlayisi yolcudan degil yonetimler gosterecek elini tasin altina koyacak kacmayacak yapavak uretecek acigi kapatacak kafalar ciksin kumdan beyler haydi goreve masa basinda gorelim birgun neler yaptiginizi bizde hissedelim kuru siki cumleler ile bir yere kadarsiniz.
  • torpilli yoneticileri bunlari gelsin yolcularin yuzlerine soylesinler,oyle koltuklara kurulup sallamayla olmuyor bu isler! su kadarcik yagista boylesine rezil hallere dusmemiz neyin ne oldugunun en acik kanitidir!
  • Valla başka çare yok zaten.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), son günlerde hava muhalefeti nedeniyle yaşanan gecikme ve iptaller konusunda yolculara yönelik bir açıklama yaptı.

SHGM'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada pistlerin temizlenme işlemleri nedeniyle pistlerin kısa süreli kapatıldığı belirtilirken, anti-icing ve de-icing işlemlerinin uçuş emniyeti için önemli olduğu ifade edildi.

Havayolunu tercih eden yolcuların, havayolları ile temasa geçmeleri ve uçuş emniyeti için yapılan gecikme ve iptaller konusunda da anlayışlı olmaları istendi.

SHGM'nin açıklaması şöyle; 

Kar yağışında, uçuş emniyeti için havalimanı pist yüzeylerinin temizlenme zorunluluğu sebebi ile pistler kısa süreli kapatılmaktadır. Kısa süreli kapama saatlik iniş kalkış sayısını kısıtlamakta; bu da havalimanı trafik sayısında azalmaya yol açmaktadır. Ayrıca uçaklarda uçuş emniyeti için buz çözme ve buzlanmayı önleyici sıvı uygulaması yapılması gerekmektedir. Havayolu yolcularının bu kaçınılmaz kapasite sınırlamaları sebebi ile kar yağışlarında havayolları ile temasa geçmeleri önem arz etmektedir. Ayrıca, UÇUŞ EMNİYETLERİ için yapılan çalışmalar sonucunda olası iptal ve gecikmeleri anlayış ile karşılamaları önem arz etmektedir.

SHGM'den yolculara; "Anlayışlı olun"

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

kabin memuru ~ 8 yıl önce
ucak icinde 5 saat beklemis olamazsin diyen, hava alaninda calistigini soyleyen kisi hangi havaalaninda calisiyorsun acaba??? gayet de yolcu ile birlikte 5 saat bekledik!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Opareyşın ~ 8 yıl önce
Apronu görmeden bol keseden sallamayın. Bu milyon dolarlık uçaklar bagaj atan işçisinden başlayıp kaptanına değin tamamen insanların özverisiyle kalkıyor. Hiçbirimiz uzaylı ya da superman değiliz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fifi ~ 8 yıl önce
kim takar yalova kaymakamını?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UCUZLUK ~ 8 yıl önce
BU KADAR UCUZ BİLET OLURSA, 50 TLLİK BİLETE 50.000 TL'LİK HİZMET BEKLERLER. NE BEKLİYORUZ Kİ... SONRA DA UTANMADAN SHGM YE ŞİKAYET EDERLER...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pax ~ 8 yıl önce
Seni sivil havacılık camiası dinlemiyor yolcu mu dinleyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rutkay ~ 8 yıl önce
"Türk yolcu ve anlayış" kar yapıyor diye kaptana bağıran sığırımsı canlı var. dar beyin sistemine sahip bu ülke. ilber ortaylı doğru diyor Türkiye'de gelişim var doğru ama yaşantı hala kasaba mantığı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 8 yıl önce
Türkler ve anlayış bu ikili imkansız yani su ve ateş gibi. iyiki laptopumdayim. " anlayış" kelimesini insanın yüzüne söylesen, tokat yersin yada tartışma ortamı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Infantino ~ 8 yıl önce
LVP yapacak personel sayisi az Meydan yetersiz personel yok kule kafasina gore park pozisyonu sikintin var pat sahalari abant gibi kartpostallik de-icing anlasmada sorun yasayan ucucu personel ne kadar trafigin artsada bu gomlek sana dar aslanim anlayisi yolcudan degil yonetimler gosterecek elini tasin altina koyacak kacmayacak yapavak uretecek acigi kapatacak kafalar ciksin kumdan beyler haydi goreve masa basinda gorelim birgun neler yaptiginizi bizde hissedelim kuru siki cumleler ile bir yere kadarsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
shgm'nin ! ~ 8 yıl önce
torpilli yoneticileri bunlari gelsin yolcularin yuzlerine soylesinler,oyle koltuklara kurulup sallamayla olmuyor bu isler! su kadarcik yagista boylesine rezil hallere dusmemiz neyin ne oldugunun en acik kanitidir!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arbeitslos ~ 8 yıl önce
Valla başka çare yok zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000