28 Temmuz 2016, Perşembe 17:54:51

SHGM'den yolculara ceza

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), "Kural Tanımaz Yolcu" yönetmeliği kapsamında iki yolcuya idari para cezası uygulandığını açıkladı.
  • SHGM nin başka işi gücü yok zaten,ellerine sağlık.Başarılarının devamını dilerim. İş çıkarıyorlar kendilerine.İşleri bu.İş çığrından çıkmış zaten.Şunların yaptığına bak. şak şak şak.Bravo..
  • Desene SHGM yine harikalar yaratmış. Memleketin gündemine bak bunların gündemine bak. Sektör kriz yemiş yanıyor. Herkes bir bahaneyle çalışanını işten çıkarıyor işsizlik diz boyu. FETÖ ülkeyi nerdeyse ele geçirecekti. FETÖ sektörde at oynatıyor bunlarda hikaye anlatıyor. Siz de bu vizyon oldukça sırtımiz yerden kalkmaz.
  • Tutulan tutanaklarin cogu işleme alınmıyor sivil havaciliga bildirilmiyor heleki yer hizmetlerinin tuttuklari hepsi kagit israfi
  • 162₺ nedir ya ?! Caydiricilik etkisi ne olabilir ki kural tanimaz yolcunun cikardgi sorunlarin yaninda. Ver bi 10Bin ₺ bak bakalim elinde ki copu sokakta bile yere atabiliyor mu?
  • eeee suç ne 5 kere okudum bu kısa yazıyı hangi suçtan yolcular ceza almış göremedim
  • Cezanın sebebi nedir acaba?
  • Bunları siz şımarttınız siz...
  • bende kural tanimayacagim 1 ay sonraki ucusta ya sigara icerim ya da manken gibi hosteslerle arkada tanisma fasillari yaparim bakalim.

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), bugün yaptığı açıklamada iki yolcuya SHY-IPC (Kural Tanımaz Yolcu) yönetmeliği kapsamında idari para cezası uygulandığını açıkladı.

SHGM'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada bir dış hat ve bir de iç hat seferinde cezanın uygulandığı belirtildi.

Açıklamaya göre bin 162 TL idari para cezasının uygulandığı belirtildi.

SHGM'den yolculara ceza

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

işsiz ~ 8 yıl önce
SHGM nin başka işi gücü yok zaten,ellerine sağlık.Başarılarının devamını dilerim. İş çıkarıyorlar kendilerine.İşleri bu.İş çığrından çıkmış zaten.Şunların yaptığına bak. şak şak şak.Bravo..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
no subject ~ 8 yıl önce
+ Darbeye alkis mi tutuyorsun sen? - Alkis malkis yok! + Bi alkis sesi geliyor deminden beri sak sak.
Desene ~ 8 yıl önce
Desene SHGM yine harikalar yaratmış. Memleketin gündemine bak bunların gündemine bak. Sektör kriz yemiş yanıyor. Herkes bir bahaneyle çalışanını işten çıkarıyor işsizlik diz boyu. FETÖ ülkeyi nerdeyse ele geçirecekti. FETÖ sektörde at oynatıyor bunlarda hikaye anlatıyor. Siz de bu vizyon oldukça sırtımiz yerden kalkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tutanak ~ 8 yıl önce
Tutulan tutanaklarin cogu işleme alınmıyor sivil havaciliga bildirilmiyor heleki yer hizmetlerinin tuttuklari hepsi kagit israfi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aviator ~ 8 yıl önce
162₺ nedir ya ?! Caydiricilik etkisi ne olabilir ki kural tanimaz yolcunun cikardgi sorunlarin yaninda. Ver bi 10Bin ₺ bak bakalim elinde ki copu sokakta bile yere atabiliyor mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1162 ~ 8 yıl önce
162 değil 1162
Aviator'a ~ 8 yıl önce
Sen nasil okuyorsun anlamadim. 2ayri yerde 1.162TL yaziyor...
slm ~ 8 yıl önce
1162 olmasin
Okuyucu ~ 8 yıl önce
1162TL yorum yapmadan haberi bi okusaydın bu acele nedir
Slm'ye ~ 8 yıl önce
Olsun, neden olmasınmış? daha bile fazla olsun. Size kalsa 10 TL yapacaksınız demekki.
Aviator ~ 8 yıl önce
Ben zaten 1162 olarak okudum, 1162₺ az bile diyorum ucus guvenligi, ucaktan korkan insanlarin gerginliginin usune gerginlik, operasyonel gecikmeler, tga personeline ve polise ekstra stres yuk, ucak murettabatina diger yolcularina aciklama yapma ve sakinlestirme cabasi, aksayan baglantili seferler, koruk park ve anons basina odenen paralarin gideri hepsini topladiginzda 1162₺ caydirici bir rakam degil diye dusunuyorum. Klavye hatasindan 1162 yerine 162₺ yazmisim konu nerelere gelmis :)
son yazana ~ 8 yıl önce
yemin ediyorum tek hücreli
suç ne ? ~ 8 yıl önce
eeee suç ne 5 kere okudum bu kısa yazıyı hangi suçtan yolcular ceza almış göremedim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sebep? ~ 8 yıl önce
Cezanın sebebi nedir acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cezanın sebebini açıklıyorum ~ 8 yıl önce
Cezanın sebebi ve de müsebbibi tamamen o cezayı hak edenlerin ebesi dünyaya gereksiz yer kaplamaları için yardım ettikleri için
Sevgili shgm ~ 8 yıl önce
Sevgili shgm başarılarınızın daim olması ümidiyle bu cezaların devamını bekliyoruz tebrikler
Vatandaş ~ 8 yıl önce
Bunları siz şımarttınız siz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aynen ~ 8 yıl önce
Aynen katılıyorum şımarta şımarta everest tepesine çıktı cahiller uçaktan iner inmez sigara yakanınımı ararsın ben yürüyeceğim diyeninimi?yaptıkları herşey yanlarına kar kalınca her türlü hakka sahipler bu tarz yaptırımlar bile caydırıcı değil onlar için saygısızlık ahlaksızlk diz boyu
yolcu ~ 8 yıl önce
bende kural tanimayacagim 1 ay sonraki ucusta ya sigara icerim ya da manken gibi hosteslerle arkada tanisma fasillari yaparim bakalim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu!'ya ~ 8 yıl önce
Seviyen bu kadar işte. Keşke benim uçuşuma denk gelsen! Senin gibilere hizmet etmekten utanıyorum.
Ka1 ~ 8 yıl önce
Olan ekibin istirahatine olmus
Yapbakalım ~ 8 yıl önce
Kaç yaşındasın sen refakatsız uçabiliyormusun?
Seviyesiz e ~ 8 yıl önce
Seviyemi?ne anlama geldiğini biliyormu bakalım... Sen boş ver kardeş it ürür kervan yürür
yazık ~ 8 yıl önce
Ya o manken gibi hostes dediğin insanlar,senin annen,kız kardeşin yada eşin olsaydı ne olurdu acaba,ne hissederdin saygısız ve ahlaksız insan...

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000