04 Ağustos 2011, Perşembe 12:40:52

SHGM'DEN 'VİZE' AÇIKLAMASI

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, İrlanda ile ilgili uygulanacak vize kolaylığı konusunda bir açıklamada bulundu.
  • ingiltere vizesi alabildikten sonra diğer ülke vizeleri almak hiç sorun değil. kapsamı oldukça dar bir gelişme. irlanda meraklısı birkaç kişiye ilginç gelebilir.
  • çok super olmuşş ben şimdi direk irlanda bileti alsam, ordan ingiltereye vizesiz geçerim demi irlanda vize istemiyormuş

SHGM'den yapılan açıklamada şunlara değinildi:

İrlanda’da 1 Temmuz 2011 tarihinde yürürlüğe giren Kısa Oturumlu Vize Muafiyet Programı’na göre;

Turistik veya iş görüşmesi amaçlı İngiltere vizesi hamili kişiler, mevcut vizelerinin geçerlilik süresi zarfında, ayrıca İrlanda vizesine gerek kalmaksızın İrlanda’ya seyahat edebileceklerdir. İrlanda’da 180 gün içinde en fazla 90 gün ya da mevcut vizeleri daha kısa sürede sona eriyor ise, mevcut vizelerinin geçerlilik süresi boyunca kalabileceklerdir. Söz konusu vize hamili şahısların, İrlanda’ya girmeden önce İngiltere’de bulunmuş olmaları gerekmektedir. Ancak program İngiltere’den transit geçecek yolcuları kapsamamakta ve uzun süreli oturum veya eğitim amaçlı İngiltere vizesi hamillerine uygulanmamaktadır. Program 2012 yılının Ekim ayına kadar devam ettirilecek ve süreç içinde süresi uzatılabilip, değişikliğe uğrayabilecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

SHGM'DEN 'VİZE' AÇIKLAMASI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
ingiltere vizesi alabildikten sonra diğer ülke vizeleri almak hiç sorun değil. kapsamı oldukça dar bir gelişme. irlanda meraklısı birkaç kişiye ilginç gelebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
çok super olmuşş ben şimdi direk irlanda bileti alsam, ordan ingiltereye vizesiz geçerim demi irlanda vize istemiyormuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000