30 Mayıs 2009, Cumartesi 16:51:11

SHGM'DEN TOKAT GİBİ CEVAP

Hiç bir gerekçe göstermeden Türk şirketlerin Belgrad’a uçmasına yasak getiren Sırbistan’a Türk sivil havacılık otoritesinden cevap gecikmedi.
  • Unutmayın ki Sırp'lardan bize dost olmaz. Bunlara ülkemizin hava sahasını komple kapatalım kapatalım ki cennet vatanımızın havasını da kirletmesinler.
  • Jat Havayolları 16 uçaklık mini filosu ile Türk sivil havacılığına rakip olmayı mı düşünüyor. JAT SANA GÜLE GÜLE demek istiyoruz,SHGM nin JAT uçuşlarını yasaklamasını bekliyoruz,işte o zaman gereken cevabı almış olurlar.
  • Sırpların bu tutumu air bosna olayına tepkidir,lütfen shgm kararından dönmesin.SIrp uçaklarını istemiyoruz ülkemizde...
  • SHGM yi bu kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum,Rusya ve Çin içinde aynı hassasiyeti gösterelim
  • SHGM yi kararından dolayı kutlarım ama lütfen bu kararlığı diğer ülkelerede gösterelim,rusya mesala
  • Bırakın bunları. Sırplar gelse ne gelmese ne. Ne kadar adam geliyor sırbistandan. Milli gururumuzu, kendimize olan saygımızı ve onurumuzu para içinmi satacağız? Yazık. Çok yazık. Benim kendi ülkemde bir günlüğüne 200YTL ye kalamadığım otele adamlar 100 YTL verip bir hafta kalıyor. Neden? Çünkü oteller rusların, almanların, hollandalıların. Birde gelipte para kazandırıyorlar sanıyorsunuz. İşsiz insanımız karın tokluğuna adamlara hizmet ediyor. Ne guru kalmış ne şeref. Ben bu tür düşünceleri bir Türk olarak kabul etmiyorum!
  • SHGM sadece Antalya değil,Bodrum,Dalaman ve İzmir'e de JAT'ın uçuşlarını yasakladı. İstanbul'a THY ve JAT karşılıklı uçuşlarını sürdürüyor. Yıllardır ilk defa bu SHGM'ü kısasa kısas Türk taşıyıcıların hakları için inanılmaz bir duruş sergiliyor.Umarız sonuna kadar bu kararlarının arkasında durmayı başarırlar. Tüm TürkiyeSHGM'ümüzü bu onurlu savaşında destekliyor.
  • Rusya büyük bir ülke fakat sırbistan çok birşey ifade etmiyor.gelmeselerde olur.gelenlerin zaten çoğu fakir olduğundan çokda ülkemize katkısı yok.
  • Türkiye'nin Turist alan bir ülke olması nedeniyle bu tür misilleme yapma şansı çok zayıf. Rusyâ'da yıllardır aynı şeyi yapmıyormu?ne yapılmışızda haberimiz olmamış. Turist sirbistandan geliyorsa sirbistanında bunu benim taşıyıcılarım taşıyacak deme hakkı var ancak sirbistana Türk turist gidiyorsa Türk taşıyıcıları tabiki bunu taşır kimsenin de ihtirazı olamaz. atıp tutmakla bu işler olmaz . Sırp taşıyıcılarının Antalya uçuşlarına izin vermezseniz onlarda turistleri ispanyaya, yunanistana, Güney Kıbrısa veya Mısıra taşır sizde avcunuzun içini yalarsınız. Gerçekler acıdır ama mualesefki gerçekte budur.
  • HAKİKATEN BRAVO, ALINACAK EN GÜZEL KARAR DA BU BENCE. ŞİMDİ GÖRÜRÜM BEN YAZ SEZONUNUN BAŞINDA ONLARI YAKINDA YALVARMAYA BAŞLARLAR BUNLAR AB GİBİ YÜZSÜZDÜRLER

Sırbistan sivil havacılık makamları hiçbir Türk havayolu şirketine Belgrad'a uçuş izni vermeyeceklerini açıklamıştı. Bu açıklamaya TÖSHİD’den anında tepki gelirken, Sırp sivil havacılık makamının almış olduğu tek taraflı karara itiraz edilmişti.

 

Sırp otoritenin bu keyfi kararına misilleme Türk Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden geldi.  SHGM, Sırp şirketlerin Antalya’ya uçmasına yasak getirdi. Türkiye’ye yasak koyan ülkelere misilleme yapılmasının Avrupa’da nasıl yankı bulacağı merak edilirken, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nün aldığı bu karar Türk havacılık sektöründe memnuniyetle karşılandı.

 

Sırbistan’ın ise bundan sonra nasıl bir tutum sergileyeceği merakla bekleniyor.

AirportHaber Özel

SHGM'DEN TOKAT GİBİ CEVAP

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Misafir ~ 15 yıl önce
Unutmayın ki Sırp'lardan bize dost olmaz. Bunlara ülkemizin hava sahasını komple kapatalım kapatalım ki cennet vatanımızın havasını da kirletmesinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Jat Havayolları 16 uçaklık mini filosu ile Türk sivil havacılığına rakip olmayı mı düşünüyor. JAT SANA GÜLE GÜLE demek istiyoruz,SHGM nin JAT uçuşlarını yasaklamasını bekliyoruz,işte o zaman gereken cevabı almış olurlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Sırpların bu tutumu air bosna olayına tepkidir,lütfen shgm kararından dönmesin.SIrp uçaklarını istemiyoruz ülkemizde...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SHGM yi bu kararlı duruşundan dolayı tebrik ediyorum,Rusya ve Çin içinde aynı hassasiyeti gösterelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SHGM yi kararından dolayı kutlarım ama lütfen bu kararlığı diğer ülkelerede gösterelim,rusya mesala

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bırakın bunları. Sırplar gelse ne gelmese ne. Ne kadar adam geliyor sırbistandan. Milli gururumuzu, kendimize olan saygımızı ve onurumuzu para içinmi satacağız? Yazık. Çok yazık. Benim kendi ülkemde bir günlüğüne 200YTL ye kalamadığım otele adamlar 100 YTL verip bir hafta kalıyor. Neden? Çünkü oteller rusların, almanların, hollandalıların. Birde gelipte para kazandırıyorlar sanıyorsunuz. İşsiz insanımız karın tokluğuna adamlara hizmet ediyor. Ne guru kalmış ne şeref. Ben bu tür düşünceleri bir Türk olarak kabul etmiyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
SHGM sadece Antalya değil,Bodrum,Dalaman ve İzmir'e de JAT'ın uçuşlarını yasakladı. İstanbul'a THY ve JAT karşılıklı uçuşlarını sürdürüyor. Yıllardır ilk defa bu SHGM'ü kısasa kısas Türk taşıyıcıların hakları için inanılmaz bir duruş sergiliyor.Umarız sonuna kadar bu kararlarının arkasında durmayı başarırlar. Tüm TürkiyeSHGM'ümüzü bu onurlu savaşında destekliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Rusya büyük bir ülke fakat sırbistan çok birşey ifade etmiyor.gelmeselerde olur.gelenlerin zaten çoğu fakir olduğundan çokda ülkemize katkısı yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Türkiye'nin Turist alan bir ülke olması nedeniyle bu tür misilleme yapma şansı çok zayıf. Rusyâ'da yıllardır aynı şeyi yapmıyormu?ne yapılmışızda haberimiz olmamış. Turist sirbistandan geliyorsa sirbistanında bunu benim taşıyıcılarım taşıyacak deme hakkı var ancak sirbistana Türk turist gidiyorsa Türk taşıyıcıları tabiki bunu taşır kimsenin de ihtirazı olamaz. atıp tutmakla bu işler olmaz . Sırp taşıyıcılarının Antalya uçuşlarına izin vermezseniz onlarda turistleri ispanyaya, yunanistana, Güney Kıbrısa veya Mısıra taşır sizde avcunuzun içini yalarsınız. Gerçekler acıdır ama mualesefki gerçekte budur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
HAKİKATEN BRAVO, ALINACAK EN GÜZEL KARAR DA BU BENCE. ŞİMDİ GÖRÜRÜM BEN YAZ SEZONUNUN BAŞINDA ONLARI YAKINDA YALVARMAYA BAŞLARLAR BUNLAR AB GİBİ YÜZSÜZDÜRLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000