05 Temmuz 2015, Pazar 12:04:17

SHGM'den tavan fiyat açıklaması

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SGHM), uçak bileti fiyatlarının bayram nedeniyle tavan fiyatı geçtiği yönündeki haberlerle ilgili açıklama yaptı.
  • Arkadaşlar bu akşam Fox ana haberde tweetlerimizle gündem yaratıyoruz. Fatih Portakala tweet atıyoruz. Herkesi haberdar edelim. "THY TEKNİK AŞ'DE ÇALIŞMA BAKANLIĞININ DÜŞÜRDÜĞÜ TAŞIMA İŞ KOLU VE HAVA İŞ SENDİKASI YERİNE, BAKANLIĞIN ELİYLE METAL İŞ KOLUNDAN ÇELİK İŞ SENDİKASI SOKULMAK İSTENİYOR. İŞVEREN BASKISI UYGULANIYOR, ÖZGÜR İRADEMİZİ KULLANAMIYORUZ. SESİMİZİ DUYURUN." tweet içeriğimiz budur. Gerek gördüğünüz takdirde farklı isimlerle twitter üyelikleri açınız. ama muhakkak tweet atınız. Teslim olmak yok. Emekçiyi sindiremeyecekler.
  • Sende al eline cetveli Almanyayı İtalyayı ölç bonibon kardeşm
  • Aktarmalı ya da aktarmasız olması yolcuların seçimi olmadığına göre, bir ihlal söz konusu, SHGM'de sırf kendini haklı çıkartmak için, bahane üstüne bahane üretiyor, komik oluyor cidden. Söz konusu THY olunca, Anadolujet olunca, SHGM'de bi anda sular duruluyor, eyyy SHGM, uyguladığın çifte standart, teknisyenlerin önüne koyduğun onca engel ve standart dışı uygulama, sana öyle bir dönecek ki, bağırdığında yanında kimse olmayacak.
  • Bu işide tse ye ver shgm. Onlar baksın ölçsün fiyatları
  • Yurtdışına daha çok lazım tavan fiyat abi yazın şirketler bir birine yakın yani 2-3 daha pahalı satıyor biletleri. Bunda haksız kazanç var Rekabet kurulunu müdahaleye davet ediyorum.
  • Trabzon biletleri 300 tlden başlıyor,Bu nasıl bir mantık rezalettir? Antalya 50tl Trabzon300tl

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), medyada çıkan uçak biletlerinin tavan fiyatı aştığı yönündeki haberlere yönelik açıklama yaptı.

SHGM, resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, bilet fiyatlarının tavan fiyatı geçtiğine dair haberlerin yanlış bilgiler içerdiğini belirtti.

309 TL taban fiyatının üzerinde olan bilet fiyatlarının, uçuşun aktarmalı olması nedeniyle yüksek olduğunu ifade eden Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü, direkt seferlerde 309 TL aşımı olmadığını belirtti. 

SHGM'den tavan fiyat açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

FOX HABER ~ 9 yıl önce
Arkadaşlar bu akşam Fox ana haberde tweetlerimizle gündem yaratıyoruz. Fatih Portakala tweet atıyoruz. Herkesi haberdar edelim. "THY TEKNİK AŞ'DE ÇALIŞMA BAKANLIĞININ DÜŞÜRDÜĞÜ TAŞIMA İŞ KOLU VE HAVA İŞ SENDİKASI YERİNE, BAKANLIĞIN ELİYLE METAL İŞ KOLUNDAN ÇELİK İŞ SENDİKASI SOKULMAK İSTENİYOR. İŞVEREN BASKISI UYGULANIYOR, ÖZGÜR İRADEMİZİ KULLANAMIYORUZ. SESİMİZİ DUYURUN." tweet içeriğimiz budur. Gerek gördüğünüz takdirde farklı isimlerle twitter üyelikleri açınız. ama muhakkak tweet atınız. Teslim olmak yok. Emekçiyi sindiremeyecekler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ceoya ~ 9 yıl önce
Sende al eline cetveli Almanyayı İtalyayı ölç bonibon kardeşm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aktarmalı ~ 9 yıl önce
Aktarmalı ya da aktarmasız olması yolcuların seçimi olmadığına göre, bir ihlal söz konusu, SHGM'de sırf kendini haklı çıkartmak için, bahane üstüne bahane üretiyor, komik oluyor cidden. Söz konusu THY olunca, Anadolujet olunca, SHGM'de bi anda sular duruluyor, eyyy SHGM, uyguladığın çifte standart, teknisyenlerin önüne koyduğun onca engel ve standart dışı uygulama, sana öyle bir dönecek ki, bağırdığında yanında kimse olmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TSE ~ 9 yıl önce
Bu işide tse ye ver shgm. Onlar baksın ölçsün fiyatları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Global ~ 9 yıl önce
Yurtdışına daha çok lazım tavan fiyat abi yazın şirketler bir birine yakın yani 2-3 daha pahalı satıyor biletleri. Bunda haksız kazanç var Rekabet kurulunu müdahaleye davet ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
,... ~ 9 yıl önce
Trabzon biletleri 300 tlden başlıyor,Bu nasıl bir mantık rezalettir? Antalya 50tl Trabzon300tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CEO ~ 9 yıl önce
Trabzon halkı zengindir verir parayı uçar. Bak Antalya halkına fakir. Şeker kardeşim uçuş surelerine bak. Olmadı al eline cetveli ölçüver bir zahmet.
:) ~ 9 yıl önce
Ceo bonibon şekerleme kardeş cetvelle Almanyayı Avrupayı ölçsene

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000