22 Ocak 2013, Salı 08:19:05

SHGM'DEN TALPA'YA ZİYARET

Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü TALPA'yı ziyaret etti...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Birisi çalıp diğeri oynamıştır...
  • TALPA SHGM'ye hangi desteği verebilirmiş? TALPA Önce kendi üyesi Pilotların sorunlarına çözüm üretsin onların mesleki gelişimine katkı sağlamaya çalışsın kısca kendi donunun bağını sıkı bağlasın zaman kalırsa da SHGM'ye yardımcı olsun. Şu hale bakya TALPA SHGM'ye yardımcı olacakmışta bilmem ne. SHGM'de önce bu yersiz ve zırva konuşmalara ortam hazırlamasın. Sağa sola mavi boncuk dağıtmaya havacılık yapılsaydı en iyi havacılığı boncukcular yapardı. Yüzlere Çalıştay yapıldı tek bir soruna çözüm üretilemedi. TALPA'ylada bir çalıştay yapılsaydı bari. SHGM'ye yapılan müracaatlara 3 ay ile 6 ay arası cevap verilemiyor bunlarda kalkmış sağa sola mavi boncuk dağıtıyor.

TALPA'dan yapılan açıklamada:

SHGM Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi ve beraberindeki bürokratlar TALPA’yı ziyaret ederek derneğimizin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

18 Ocak günü gerçekleşen ziyarette Sayın Bilal Ekşi’ye SHGM Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Fatih Olcay, Özel Kalem Müdürü İbrahim Tunç ve SHGM İstanbul Temsilcisi Ali İhsan Orbacı da eşlik ettiler.

Toplantıda TALPA Başkanı Gürcan Mantı ile birlikte Yönetim ve Denetim Kurulundan bazı üyeler de hazır bulundu.

Yaklaşık 3 saat süren görüşmede, sektörel konular ve mesleki sorunlar ele alınırken, hızla büyüyen ve gelişen Türk Sivil Havacılığının önündeki fırsatlar ve sorunlar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.Toplantıyı değerlendiren TALPA Başkanı Kpt. Plt. Gürcan Mantı “ SHGM Genel Müdürü Sayın Bilal Ekşi ve ekibine ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi sunduk. Çok yararlı bir görüşme oldu.Pilotların meslek örgütü olarak Sivil Havacılığımızın daha da gelişmesi için TALPA olarak neler yapabileceğimizi , ne gibi katkılarda bulunabileceğimizi aktardık.Meslektaşlarımızın sorunları ve çözüm yolları konusundaki düşüncelerimizi paylaştık.TALPA bilgisi, birikimi ve tecrübesi ile sivil havacılığımıza her türlü desteği ve katkıyı vermeye hazırdır.” diye konuştu.

SHGM'DEN TALPA'YA ZİYARET

Yorumlar

Hayırlı olsun ~ 11 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyun Havası ~ 11 yıl önce
Birisi çalıp diğeri oynamıştır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mavi Boncukçuuu ~ 11 yıl önce
TALPA SHGM'ye hangi desteği verebilirmiş? TALPA Önce kendi üyesi Pilotların sorunlarına çözüm üretsin onların mesleki gelişimine katkı sağlamaya çalışsın kısca kendi donunun bağını sıkı bağlasın zaman kalırsa da SHGM'ye yardımcı olsun. Şu hale bakya TALPA SHGM'ye yardımcı olacakmışta bilmem ne. SHGM'de önce bu yersiz ve zırva konuşmalara ortam hazırlamasın. Sağa sola mavi boncuk dağıtmaya havacılık yapılsaydı en iyi havacılığı boncukcular yapardı. Yüzlere Çalıştay yapıldı tek bir soruna çözüm üretilemedi. TALPA'ylada bir çalıştay yapılsaydı bari. SHGM'ye yapılan müracaatlara 3 ay ile 6 ay arası cevap verilemiyor bunlarda kalkmış sağa sola mavi boncuk dağıtıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000