07 Ekim 2013, Pazartesi 10:04:14

SHGM'DEN KANADA AÇILIMI

Dünya Sivil Havacılık Örgütü'nün (ICAO) merkezi Montreal'e seferler başlıyor…
  • Kanada'da Montreal'den sonra Vancouver'a da doğrudan uçuş başlatılması gerekiyor. Teşekkürler..
  • Kanada ile seferlerin artması ve montreale sefer başlanması güzeldir.canadada ve kuzey Amerika'da 3-4milyon ermeni yasar ayrıca asala terör örgütünün suikast sonucu öldürdüğü yüzlerce diplomatımız vardır unutmayınız bütün bunları hala soykırım vardır Dumbledore çalanlara dikkat etmek lazımdır...
  • Montreal Kanada daki Ermenilerin Kalesidir,burda cok sayida Türkiyeden gitmis Ermeni yasamaktadir.Ben 8 yil Kanada da yasadim ( Montreal ve Toronto ) ilk gittigimde yer yurt bilmezken Bana yol gösterenler,yardim edenler evlerinin duvarlarinda Istanbul ve Türkiye resimleri bulunan Ermenilerdi.Bizim insanlarimiz ise Veba görmüs gibi kacarlardi ( konsolosluk buna dahil ) Sözde soy kirim yapilmis yapilmamis kabul edin yada etmeyin bunlar ayri konu .,ama insanlik heryerde var.Keske burda iskembeden yorum yapan birkac yorumcu ( kaci Kanada da yasadi bilmiyorum !! )) da kanada ve onlarin insanlari kadar olabilirseler.THY nin seferlerini artttirmasi ise cok iyi bir olay kutlarim..yanliz bavula ISTAMBUL degil ISTANBUL etiketi yapistirsalar cok daha iyi olur ( Montreal )
  • Kanada'nın sözde Ermeni Soykırımını Parlamentosunda kabul ederek Türkiye'ye uluslararası düzeyde sorunlar çıkarması nedeniyle Kanada'yla havacılık müzakereleri askıya alınmıştı. Ne oldu şimdi Kanada bu kararından vaz mı geçti? yoksa biz mi her konuda olduğu gibi bu konuda da tükürdüğümüzü yaladık. Eminim ki bir de vergi Muafiyet Anlaşması imzalanarak Türkiye'deki Kanadalı Altın, Bakır, Gümüş ve diğer maden yatırımcı (sömürgeci) bozuntularına rant sağlanmıştır. İçimizdeki Kanadalılarla baş etmemiz mümkün değil.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), yurt dışı uçuş ağının geliştirilmesi ve mevcut seferlerin artırılması amacıyla ikili havacılık anlaşmalarını revize etmeye devam ediyor.

Bu kapsamda Dünya Sivil Havacılık Örgütü (ICAO)'nun merkezi olan Montreal'e Türkiye'den seferlerin başlatılabilmesi amacıyla Kanada ile daha önce imzalanmış olan mevcut anlaşma yenilendi.

Türkiye ve Kanada Sivil Havacılık Heyetlerinin 2 Ekim 2013 tarihinde Kanada-Montreal'de gerçekleştirdikleri sivil havacılık müzakereleri sonunda imzalanan Mutabakat Zaptı'na göre; her iki ülke arasında haftada 5 olan yolcu seferi sayısı önümüzdeki yıldan itibaren haftalık 9 sefere çıkartılması kararı alındı.

30 Mart 2014 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere haftada 9 frekansa çıkartılan seferler için uzun zamandır sürdürülen görüşmeler olumlu neticelenerek, ICAO Merkezinin bulunduğu Montreal kentine de sefer yapılmasına imkan tanındı.

SHGM'DEN KANADA AÇILIMI

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

No Name ~ 10 yıl önce
Kanada'da Montreal'den sonra Vancouver'a da doğrudan uçuş başlatılması gerekiyor. Teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Camaroth ~ 10 yıl önce
Kanada ile seferlerin artması ve montreale sefer başlanması güzeldir.canadada ve kuzey Amerika'da 3-4milyon ermeni yasar ayrıca asala terör örgütünün suikast sonucu öldürdüğü yüzlerce diplomatımız vardır unutmayınız bütün bunları hala soykırım vardır Dumbledore çalanlara dikkat etmek lazımdır...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sinan akerman ~ 10 yıl önce
Montreal Kanada daki Ermenilerin Kalesidir,burda cok sayida Türkiyeden gitmis Ermeni yasamaktadir.Ben 8 yil Kanada da yasadim ( Montreal ve Toronto ) ilk gittigimde yer yurt bilmezken Bana yol gösterenler,yardim edenler evlerinin duvarlarinda Istanbul ve Türkiye resimleri bulunan Ermenilerdi.Bizim insanlarimiz ise Veba görmüs gibi kacarlardi ( konsolosluk buna dahil ) Sözde soy kirim yapilmis yapilmamis kabul edin yada etmeyin bunlar ayri konu .,ama insanlik heryerde var.Keske burda iskembeden yorum yapan birkac yorumcu ( kaci Kanada da yasadi bilmiyorum !! )) da kanada ve onlarin insanlari kadar olabilirseler.THY nin seferlerini artttirmasi ise cok iyi bir olay kutlarim..yanliz bavula ISTAMBUL degil ISTANBUL etiketi yapistirsalar cok daha iyi olur ( Montreal )

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anlamamışsın ~ 10 yıl önce
Sen okuduğun yorumu anlamamışsın. Ermeni'ye veya Kanadalı Ermeni'ye bişey diyen yok ki. Ermeni'den çok Ermeni olan Kanadalı veya Kanadalıdan daha çok Kanadalı Olan Türklere bizim lafımız. Arjantin'deki Ermenilere de TURKO dendiğini biliriz. Bizim sözümüz Dünyanın öbür ucunda bulunan Kanada'nın Sözde Ermeni soykırımına bulaşması meselesinedir.
Ne oldu ki? ~ 10 yıl önce
Kanada'nın sözde Ermeni Soykırımını Parlamentosunda kabul ederek Türkiye'ye uluslararası düzeyde sorunlar çıkarması nedeniyle Kanada'yla havacılık müzakereleri askıya alınmıştı. Ne oldu şimdi Kanada bu kararından vaz mı geçti? yoksa biz mi her konuda olduğu gibi bu konuda da tükürdüğümüzü yaladık. Eminim ki bir de vergi Muafiyet Anlaşması imzalanarak Türkiye'deki Kanadalı Altın, Bakır, Gümüş ve diğer maden yatırımcı (sömürgeci) bozuntularına rant sağlanmıştır. İçimizdeki Kanadalılarla baş etmemiz mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000