12 Ocak 2009, Pazartesi 09:54:10

SHGM'den ICF Airport'a onay çıktı

Antalya Havalimanı 1. Dış Hatlar ve İç Hatlar Terminalleri, terminal işletmeciliği kapsamında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından tüm yöneticilerine onay verilen ilk terminal oldu.
  • TEBRİK EDERİM MÜDÜRLERİMİ..Zaten görünen köy kılavuz istemez.Bilinen başarıda takdirle perçinlenir...

10 Eylül 2008 tarih ve 26993 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sivil Hava Ulaşımına Açık Havaalanlarında Yer Alan Terminaller İle Sıhhi İşyerleri için İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına İlişkin Yönetmelik (SHY-33B) kapsamında terminallere Terminal İşletme Ruhsatının verilmesi ve terminallerde görev alacak yönetici personele ait formların (Sorumlu Müdür, Terminal İşletiminden Sorumlu Yönetici, Kalite Sistemi Yöneticisi) onaylanması Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilmektedir.

Bu çerçevede, ilk kez 25 Aralık 2008 tarihinde Sabiha Gökçen Havalimanı Yatırım, Yapım ve İşletme A.Ş ’nin Sorumlu Müdürü Gökhan Buğday’a verilen yönetici onayının ardından, Fraport IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği A.Ş.’de görevli yönetici personel de onay almak üzere SHGM’ye başvuruda bulundu.

Fraport IC İçtaş Antalya Havalimanı Terminal Yatırım ve İşletmeciliği A.Ş.’ye ait Sorumlu Müdür Ferda Yakar, Terminal İşletiminden Sorumlu Yönetici Salih DİRİ ve Kalite Sistemi Yöneticisi Haner Erden’in yönetici formları, 8 Ocak 2009 tarihinde onaylandı.

Yönetici Personel Onayı için, SHY-33B Yönetmeliğinde Terminal İşletme Ruhsatı Başvurusu için belirlenen süreler dahilinde, SHGM’nin internet sayfasında  Formlar başlığı altında "Havaalanı, Terminal ve Heliport Başvuru Formları" içerisinde yer alan başvuru formunun doldurularak Genel Müdürlüğe sunulması gerekiyor.

SHGM'den ICF Airport'a onay çıktı

Yorumlar

unutulmuş cevher ~ 15 yıl önce
TEBRİK EDERİM MÜDÜRLERİMİ..Zaten görünen köy kılavuz istemez.Bilinen başarıda takdirle perçinlenir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000