22 Haziran 2009, Pazartesi 20:06:16

SHGM'DEN FEVZİ ALTUNBULAK AÇIKLAMASI

Best Havayolları tarafından işten çıkartılan Kaptan Pilot Fevzi Altunbulak'ın "İşten çıkartılmamı SHGM istedi" şeklinde yaptığı açıklamaya SHGM sessiz kalamadı. SHGM konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı.
  • Neyi açıklıyorsunuz? Var mı öyle şey? Biz yaptık diyecek evet, diyecek var mı? Böyle bir şeyi ancak Fevzi Kaptan yapardı. O da zaten açık sözlülüğünden dolayı şimdilik köti kişi. Yarın bir mühür alırsa eline, şimdi aleyhine yazanlar karşısında kuyruğa geçerler. SHGM'ü olursa ne yapacaksınız?
  • Fevzi Altınbulakı iyi tanırız onu inkar etmekle biz gerçekleri yaşayan gerçek havacılarıda karşınıza alıyorsunuz .GÜNAH
  • adı geçen PİLOT ,FEVZİ ALTINBULAK bilgi ve tecrübesiyle sivil havacılıga yön vermiş eşine münhasır bir karakterdir.
  • feyzi kaptan sivil havacılı ıcın bır dahı bır lıder vasfında sahsıyettır ,bir o birde diger pilotlar diye tanımlayabılırsınız .kendisini bir cok bilir kişi raporlarından tanırım.
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Ya arkadaşlar adamı pofpoflayıp ortaya çıkarmayın Fevzi Altınbulak'tan Pilot'da dahil hiç bir şey olamaz. Cünkü Pilotluğu da TALPA başkanlığını da hatta uçak parcalama işini de beceremedi. Emekli olup sakin bir kasabaya yerleşip biraz dinlensin artık adam. Umarımki ufak defek birikim yapmayı becermiştir bari. Unutmayınki Şeyh uçmaz müritleri uçurur. fevzi hocayı her şeye rağmen severim. Adamı uçurup durmayın biraz daha gaz verirseniz kollarını kanatlarını kırıp adamı mahvedeceksiniz.
  • ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz. Fevzi kaptan hurdacılık yapan ve pilotluğu ikinci mesleğe düşüren biri. Bu kişi hakkında dünya kadar saibe var ve hala bu saibelerden kurtulmuş değil. Siz SHGM nin bu işi yaptırdığını söylüyorsunuz .Ya koskoca genel müdür fevzi kaptanlamı uğrasacak allah aşkına ya. Bu mümkün değil. Gecimsiz bir kaptanla kimse çalışmak istemez. Ayrıca onun bilgisi var diyene yuh yani. İnanamıyorum ya.
  • Görevi falan yok. Hepsi kendi uydurması arkadaşlar. Fevzi Bey ne yapacağını şaşırmış bir pilot. Air Alfa'dan tutunda Best havayollarına kadar çalışmadığı şirket kalmamış. Acaba neden? Bir insan bu kadar şirket değiştirir mi? Tek doğrucu Fevzi Altunbulak mıdır? Beyler kendinize gelin... Rahat duran bir kişi şirket değiştirmez. Nedense şirket değiştirenler hep THY'ye gidiyor. Neden küçük şirketlere giden yok.. Düşünün karar verin...
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Yok SHGM nin başına geçse yok Talpa da makam verilse .. vs vs vs ..saçmalamanın sonu yok nasıl a-olsa !! Dalga mı geçiyorsunuz yaa!! Girdiği her şirkette doğruları söylüyorum görüntüsünde gölgesiyle bile kavga eden , Isparta kazasında el koyduğu parça ve paraların hesabını verememiş adamdan ne umut ediyorsunuz ??

"Son dönemlerde çeşitli medya organlarında, 25.03.2009 tarihinde Kahramanmaraş’ta meydana gelen Helikopter Kazasını araştırmak üzere Türkiye Büyük Millet Meclisi bünyesinde kurulan Araştırma Komisyonuna bilgi verdiği için bir pilotun, Genel Müdürlüğümüz talebi ve baskısıyla işten çıkartılması iddialarını içeren bazı haberler yer almıştır.

 

Söz konusu iddialar gerçeği kesinlikle yansıtmamaktadır ve doğru değildir.

 

Adı geçen pilot, sivil havacılık sektöründe bugüne kadar birçok havacılık işletmesinde görev almış olup, bu pilotun işletmelerde göreve başlamasında veya görevden ayrılmasında Genel Müdürlüğümüzün hiçbir etkisi olmamıştır.

 

Yazılı ve görsel basın organlarında yer alan haberlerin içeriğindeki bu iddiaların asılsız olduğu,

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

SHGM'DEN FEVZİ ALTUNBULAK AÇIKLAMASI

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Misafir ~ 15 yıl önce
Neyi açıklıyorsunuz? Var mı öyle şey? Biz yaptık diyecek evet, diyecek var mı? Böyle bir şeyi ancak Fevzi Kaptan yapardı. O da zaten açık sözlülüğünden dolayı şimdilik köti kişi. Yarın bir mühür alırsa eline, şimdi aleyhine yazanlar karşısında kuyruğa geçerler. SHGM'ü olursa ne yapacaksınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Fevzi Altınbulakı iyi tanırız onu inkar etmekle biz gerçekleri yaşayan gerçek havacılarıda karşınıza alıyorsunuz .GÜNAH

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
adı geçen PİLOT ,FEVZİ ALTINBULAK bilgi ve tecrübesiyle sivil havacılıga yön vermiş eşine münhasır bir karakterdir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
feyzi kaptan sivil havacılı ıcın bır dahı bır lıder vasfında sahsıyettır ,bir o birde diger pilotlar diye tanımlayabılırsınız .kendisini bir cok bilir kişi raporlarından tanırım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Ya arkadaşlar adamı pofpoflayıp ortaya çıkarmayın Fevzi Altınbulak'tan Pilot'da dahil hiç bir şey olamaz. Cünkü Pilotluğu da TALPA başkanlığını da hatta uçak parcalama işini de beceremedi. Emekli olup sakin bir kasabaya yerleşip biraz dinlensin artık adam. Umarımki ufak defek birikim yapmayı becermiştir bari. Unutmayınki Şeyh uçmaz müritleri uçurur. fevzi hocayı her şeye rağmen severim. Adamı uçurup durmayın biraz daha gaz verirseniz kollarını kanatlarını kırıp adamı mahvedeceksiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ya arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz. Fevzi kaptan hurdacılık yapan ve pilotluğu ikinci mesleğe düşüren biri. Bu kişi hakkında dünya kadar saibe var ve hala bu saibelerden kurtulmuş değil. Siz SHGM nin bu işi yaptırdığını söylüyorsunuz .Ya koskoca genel müdür fevzi kaptanlamı uğrasacak allah aşkına ya. Bu mümkün değil. Gecimsiz bir kaptanla kimse çalışmak istemez. Ayrıca onun bilgisi var diyene yuh yani. İnanamıyorum ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Görevi falan yok. Hepsi kendi uydurması arkadaşlar. Fevzi Bey ne yapacağını şaşırmış bir pilot. Air Alfa'dan tutunda Best havayollarına kadar çalışmadığı şirket kalmamış. Acaba neden? Bir insan bu kadar şirket değiştirir mi? Tek doğrucu Fevzi Altunbulak mıdır? Beyler kendinize gelin... Rahat duran bir kişi şirket değiştirmez. Nedense şirket değiştirenler hep THY'ye gidiyor. Neden küçük şirketlere giden yok.. Düşünün karar verin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Yok SHGM nin başına geçse yok Talpa da makam verilse .. vs vs vs ..saçmalamanın sonu yok nasıl a-olsa !! Dalga mı geçiyorsunuz yaa!! Girdiği her şirkette doğruları söylüyorum görüntüsünde gölgesiyle bile kavga eden , Isparta kazasında el koyduğu parça ve paraların hesabını verememiş adamdan ne umut ediyorsunuz ??

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000